Hayeller brad pitt, hayatlar hüseyin emmi bu kadında ben de farkettim.Hayır bide durum çok iyi olup altınları bozdurup oda yapmak nasıl oluyor ? Belliki sandığı kadar iyi durumda değiller adam tek çalışıyor ve özelde doğum yapmaya parası yetmeyecek bunu anlatmaya çalışıyor kadına.
Katiliyorum. Asil mesele "devlet mi ozel mi"den ziyade, kari koca bebek bekliyor olmanin sevincini, heyecanini yasamak yerine, yok bebek odasi gereksiz, yok devlette yap vs kavgalar ve hamilelik zamani surekli aglamalar...
Ben Turkiye'deyken ozelde sezaryan oldum, devlette dogum yapip da benden daha memnun kalan arkadaslarim ya da devletteki korkunclu tecrubelerini anlatanlar da vardi:) Daha makul bir sekilde karar vermelisiniz stres olmadan esinizle birlikte.
Abd'deyim, burda doktoru siklikla gormek bile ne mumkun, hamileligin ve dogumlarin nerdeyse tamami ebeyle ilerliyor.
Hamilelik, asiri ozel bir prenseslik seviyesi degil, ama icinizden geleni secmek de hakkiniz elbet
Hayır durum iyi ve birikimi baya var biliyorum o parayı ellemiyor biliyorum ki konuşuyorumHayır bide durum çok iyi olup altınları bozdurup oda yapmak nasıl oluyor ? Belliki sandığı kadar iyi durumda değiller adam tek çalışıyor ve özelde doğum yapmaya parası yetmeyecek bunu anlatmaya çalışıyor kadına.
Hayır tabiki de, öyle filmlerde dizilerdeki gibi olmuyor. Dalga dalga sancı geliyor. Artık en dayanılmaz noktasında, yatamiyorsun, oturamiyorsun, kusuyorsun, lavman yapilmadiysa büyuk tuvaletini yapıyorsun, bacaklarından kanlar akabiliyor.Zor olsa bile sadece birkaç saat sürmüyor mu ?
madem çok zenginsiniz neden oda için altın bozdurdunuz bunu söylermisiniz?Hayır durum iyi ve birikimi baya var biliyorum o parayı ellemiyor biliyorum ki konuşuyorum
Evet ilgisi yok, yukarıda yorum vardi, sezaryen yapmayın, bebek alerjik oluyor diye ,ona istinaden yazmıştım.Bunun normal dogumla ilgisi olduğunu zannetmiyorum
Zor olsa bile sadece birkaç saat sürmüyor mu ?
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?Zor olsa bile sadece birkaç saat sürmüyor mu ?
Ayy ne biliyim.sezeryanda pek bir zahmet çekilmiyordur diye tahmin ediyorum.dikişler falan var ama artık çok gelişti.eee bu kadar zor olsa bu kadar çok ve sık hamilelik mümkün olamazdı bence doğada.8,10,12 doğum yapan nasıl yapıyormuş ?.çok zor çok zor deyip deyip, 3'e 5'e 8'e gidiyorlardı eskiden.doğal olan bir olay ne kadar zor olabilir ki?Eğer birgün dogurursaniz; buraya,alt tarafı dogummus diye yazın yine olur mu
Eşinin durumu iyiyse para vermemek gibi bir lüksü olamaz. Konu sahibi çocuğun annesiyse eşi de babası.Söz düşmez miparayı vermiyorum dese ne yapacak adam ? Parası yok konu sahibinin.söz düşmez de artist artiat, parası olan sözü söyler.
Fesatlığınızdan çatladınızHayeller brad pitt, hayatlar hüseyin emmi bu kadında ben de farkettim.
Gözlem.günlerce süren doğumlar mı var ?Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
iyi değilmiş.Eşinin durumu iyiyse para vermemek gibi bir lüksü olamaz. Konu sahibi çocuğun annesiyse eşi de babası.
Kendi paramı ellemem altınları bozarsak oda olur dedi bende çocuğum mahrum kalmasın diye kabul ettim ?madem çok zenginsiniz neden oda için altın bozdurdunuz bunu söylermisiniz?
Yoo valla kendimi bildim bileli bu çoluk çocuk işlerine gıcık olmuşumdur.bu arada 3 defa çok ciddi evlilikten döndüm, istemediğim için.ve 2 defa da kürtaj oldum.gerçekten tercih meselesi.sanki bunlar dört dörtlük mü? Ağlatıp duruyormuş kadını.neyse ya ayıp oluyor gerçekten ben de regl olacağım galiba.çekileyim en iyisi.Fesatlığınızdan çatladınızAllah size de versin tabi inşallah ama bu kalple biraz zor
Durumu iyi değilse ona diyecek sözüm yokiyi değilmiş.
Esin çok cimri… üzüldüm senin içinKendi paramı ellemem altınları bozarsak oda olur dedi bende çocuğum mahrum kalmasın diye kabul ettim ?
Tam 19 saat sanci çektim, ah ne birkaç saatiZor olsa bile sadece birkaç saat sürmüyor mu ?
Mesela arkadaşımın doğumu bir gün sürdü.Gözlem.günlerce süren doğumlar mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?