- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
İnşallah azcık şansım varsa ben de buna tanık olurum..evet döner
ilahi adalet en büyüğü ve asla şaşmaz
Şuan hemen dönmesini o kadar çok istiyorum ki..Döner Hemde öyle bir döner ki ...merak etme.
İnşallah azcık şansım varsa ben de buna tanık olurum..
sabır kardeşim sabır.Şuan hemen dönmesini o kadar çok istiyorum ki..
.Bugün deli gibi içimden geçen soru bu...Haksız yere üzen insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezmiş öyle mi sahiden? O devran döner mi? Var mıdır başınıza gelen bilen fikri olan? İyi geceler herkese şimdiden
Allaha bırakıyorum tek çarehiçkimsenin canınızı yakmaya hakkı yok
kimse kimseye ceza da kesemez
eden bulur
Allah a bırak en güzeli bu
ben çok şahit oldum
Ona sığınmaktan başka çarem yok ki....
Evla leke fe evla..kirdigin yerden kırılırsin..Ayet..Allahın adaleti var cok sükür
Keşke odaklanabilsem. Olaylar sıcağı sıcagınayken sizi deli gibi sevdiğini söyleyen biri %100000 milyon haksızken sizi üzüp bundan pişmanlık duymayıp keyfıne nasıl baktığını düşünün çok mutlu oldugunu..Yoo gayet de yaşattıklarını yaşamadan ölebilirler.. ama ilahi adalet eninde sonunda tecelli eder, olan olmuş biten bitmiş, içini ferah tut ve kendi yoluna bakmaya çalış.. kendi mutluluğuna odaklan..
İşte insanoğlu olarak sabretmeyı bılmıyoruz. Canımız yanarken hemen olsun ıstıyoruz..Döner,döndü. Sabırla bekle.
Zaman her şeyin ilacıdır . Döner fakat yeri ve zamanı gelinceBugün deli gibi içimden geçen soru bu...Haksız yere üzen insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezmiş öyle mi sahiden? O devran döner mi? Var mıdır başınıza gelen bilen fikri olan? İyi geceler herkese şimdiden
Ben de öyle yaptım hep hatta etrafımda ınsan kalmadı sadce son yasadıgım sey benı haksız yere üzüp hem de çok üzüp nasıl 1 saat gecmeden su dkya kadar ınsan mutlu hatta çok mutlu takılabılır.Konu sahibi, insanlar bizim canımızı yakabilir, hayat herkes için harika değil. Bize düşen görev canımızı yaktırmamak. Benim bir gün canımı birisi çok yaktı. Normalde üzülmem böyle şeylere, Allah’a havale ettim çok içten şekilde ve daha 5 dakika bile olmadan o kişinin başına öyle bir iş geldi ki kendimden hala utanıyorum. Vicdan azabı duyuyorum. O günden sonra artık kimseyi takmamaya özen gösterdim. Ve beni kimsenin üzmesine izin vermedim. Beni üzen olursa da uzak tuttum kendimden. Daha mutlu olduğumu anladım.
Israrla beni üzen birinin yanında durup da belasını istemek doğru değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?