DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

doktorunuz neden istedi bu testi? cnm ben hiç yaptrmadım oyüzden sncun hakknda yorum yapamıyorum. i

merhaba arkadaşım , bu testi doktorum istedi.cıkan değere göre dr.biosteren verip vermeyeceğine yada günde kaç adet içilmesi gerektiğini söylüyormuş.Değerim normal ama bu sonuca göre ilaç alan arkadaşlarım var, bende dr.uma gideceğim bakalım o diyecek.

canım günaydın ben bugün koskepe gidecem , ayrıca rapor için evrak hazırlicam öğleden sonra gelirim birazdan evden çıkacam ... hayırlısı bakalım ...

selam canım fsh kaç çıkıyordu sende?

canım gelişmelerden haberdar edersen seviniriz... fsh sormuştum birde ultrasonda her ay kaç folükül görünüyordu ?şimdiden teşekkürler canm..

benimde her ay ortalama 5 folükül görünüyor canm fsh bi ay 20 bi ay 10 bi ay 4 .... bu ay adetim gecikti hala olmadım 40 günü geçti yani dr.a gittim 3 folükül var dedi, fsh ilkk kezzzz 6o küsürdü.. ama adetli değilken ölçüldü yani..

Adetli iken bakılan değerin hükmü var canım onları takip et asıl.. Bir de bir ay 20 bir ay 4 olmaz aynı merkezde düzenli baktır, adetinin 3. günü ise hep o günde baktır.. Yoksa moral bozukluğu da olur yüksek değerleri görünce.. AMH değerin kaç?

canım her ay adetli iken ölçümlerde böyle çıktı ..biliyosun fsh değişken bir hormon bi ay düşük biay yüksek çıkabiliyor yani... amh 0,1 canm...

haner et bizi cnm ilacı kullanmaya başaladığın zaman gel burda dohbet edelim

canım günaydın ben bugün koskepe gidecem , ayrıca rapor için evrak hazırlicam öğleden sonra gelirim birazdan evden çıkacam ... hayırlısı bakalım ...

maveracım günaydın gelişmeler nasıl o lekeden sonra devamı geldimi?
günaydıın tatlıım yok cnm gelmedi sonra yumurta akı gibi sulu uzayan bir akontı geldi değişik bir akıntıydı diğer akıntılardan meğer yumurtam çatlamış. onun habercisiymiş bnlar :))))
cnmmm beeen sendewn cook amaaa çooook ümitliyiiim. sen şunadetlerini düzene koyy
kararlı ve azimli oll. ovulasyon zamanlarını kaçırma bak gör inş hamile haberlerini alıcaz inanıyorum olucak :)

maveracım selam canım.. yumurtanın çatlamasına okadar mutlu oldumki kalbimde bir umut pırıldadı, bin mutluluk oluştu..gözünaydın canım.. çalışmalara devam ediyosun ?? muhtelemen ... kanama gibi olmaması çok iyi olmuş canım resmen ovulasyon olmuşşş hadi bakalım inşallahhh.....!! buarada ben de senden çooookk ümitliyim haberin olsun enerjn buaralara yansıyor , azimlisin :) yorucu günün ardından bu haber iyi geldi inannn..... eve yeni geldim .. ...sana bi haber verim ,, .. ortadoğudaki hsg mi çeken doktorumun yanına gittim evrak almak için bana şöyle söyledi,, sizin gibi hastaların sorunu yumurtanın az olmasının yanında muhtelemen kalitesiz çıkması.. toplamadan anlaşılmaz ama sana önerim bi aktar var oraya git dedi bi karşım hazırlicaklar onu kullan dedi.. hastalarımı gönderdim aldılar sonuç hep olumlu oldu dedi.. neyse ben dururmuyum hemen gittim .. aktardaki adam fsh düşecek yumurtalar kalitelli hale gelecek tam 1,5 ay sürecek bu karışımı bitirmen dedi .. nekadar dedim 450 tl dedi.. içinde ne var diye sordum söleyemeyiz dedi ... ama garantisi 100 de 100 dedi.. tamamen organik dedi.. tabi ben almadan çıktım .. ama aklımda orda kaldı ... işi fazlasıyla ticarete dökmüşler . faydası var inandım ama kendim bişeyler yapmak istiyorum canm ..şuan zaten çok harcamalarımız var...

ben sigaraya bağlıyorum canım aktif içiyorum .. dediğim gibi her ay ölçtürüyorum.. bi 4 çıktığıda oldu.. 10 , 20, değişiyor yani her ay,, evet gencim ... gelecek ay fsh düşsede başlasam canım ..

Kızlar bişey sormak istiyorum ilaçi kullanırken ağrı hissediyor musunuz yumurtaliklarinizda bende çok fazla ağrı varr kasiklarimda gibi anlamiyorum

Merhaba arkadaşlar dikkatimi çekti sizinlede paylaşmak istedim biesteron dha ile gnc deki dhea arasında fark varmı fiyat farkı varda düşüncelerinizi paylaşırmısınız lütfen BENİM ALDIĞIM 147 TL GNC DAHA UCUZ

Merhaba bende dhea kullanmaya başladım 2. Tüp bebek denemem olacak geçen ay tek yumurta oluştu oda kalitesiz olduğu için işlem iptal oldu şimdi dhea agnucaston kullanıyorum yanında çöret otu bal tarçın ve bal polen arı sütü kullanıyorum ayrıca hayıt tohumu içiyorum yani anlıyacağınız elimden gelen herşeyi yapıyorum Allaha havele ettim Rabbim büyüktür hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…