ah cnmmm benin yeni gördüm burdaki mesajını been inanki. bildirimde gelmemiş. ben şuan adet dönemimdeyim. bu ay doktpra gttm ve doktor kist gördü folikülde görmedimaveracım selam canım.. yumurtanın çatlamasına okadar mutlu oldumki kalbimde bir umut pırıldadı, bin mutluluk oluştu..gözünaydın canım.. çalışmalara devam ediyosun ?? muhtelemen ... kanama gibi olmaması çok iyi olmuş canım resmen ovulasyon olmuşşş hadi bakalım inşallahhh.....!! buarada ben de senden çooookk ümitliyim haberin olsun enerjn buaralara yansıyor , azimlisin :) yorucu günün ardından bu haber iyi geldi inannn..... eve yeni geldim .. ...sana bi haber verim ,, .. ortadoğudaki hsg mi çeken doktorumun yanına gittim evrak almak için bana şöyle söyledi,, sizin gibi hastaların sorunu yumurtanın az olmasının yanında muhtelemen kalitesiz çıkması.. toplamadan anlaşılmaz ama sana önerim bi aktar var oraya git dedi bi karşım hazırlicaklar onu kullan dedi.. hastalarımı gönderdim aldılar sonuç hep olumlu oldu dedi.. neyse ben dururmuyum hemen gittim .. aktardaki adam fsh düşecek yumurtalar kalitelli hale gelecek tam 1,5 ay sürecek bu karışımı bitirmen dedi .. nekadar dedim 450 tl dedi.. içinde ne var diye sordum söleyemeyiz dedi ... ama garantisi 100 de 100 dedi.. tamamen organik dedi.. tabi ben almadan çıktım .. ama aklımda orda kaldı ... işi fazlasıyla ticarete dökmüşler . faydası var inandım ama kendim bişeyler yapmak istiyorum canm ..şuan zaten çok harcamalarımız var...
ben sigaraya bağlıyorum canım aktif içiyorum .. dediğim gibi her ay ölçtürüyorum.. bi 4 çıktığıda oldu.. 10 , 20, değişiyor yani her ay,, evet gencim ... gelecek ay fsh düşsede başlasam canım ..
cnm şimdi gördüm mesajlarını kusura bakma cnmmaveracım nerelerdesin canım.. bi sorun yoktur inşallah..
evet cnm hissediyordum ve umutlandım ama bu ay folikül görülmediKızlar bişey sormak istiyorum ilaçi kullanırken ağrı hissediyor musunuz yumurtaliklarinizda bende çok fazla ağrı varr kasiklarimda gibi anlamiyorum
suan ne durumdasanız ymurtalarnz naslMerhaba benim ilk başta öyle oldu 15 gün filan sonra geçti
cnm ben dhea biosteron mavi kutulu ilacı alyrm 147 tlye baska ilaç blmyrm cnm benMerhaba arkadaşlar dikkatimi çekti sizinlede paylaşmak istedim biesteron dha ile gnc deki dhea arasında fark varmı fiyat farkı varda düşüncelerinizi paylaşırmısınız lütfen BENİM ALDIĞIM 147 TL GNC DAHA UCUZ
Allah var gam yok cnm. ben bu ay 3.günü doktora gttm ve yumurta görmedi cok üzüldüm birde kist olmuş. inş faydasını görürüZ dua çok önemli cokça dua edecezMerhaba bende dhea kullanmaya başladım 2. Tüp bebek denemem olacak geçen ay tek yumurta oluştu oda kalitesiz olduğu için işlem iptal oldu şimdi dhea agnucaston kullanıyorum yanında çöret otu bal tarçın ve bal polen arı sütü kullanıyorum ayrıca hayıt tohumu içiyorum yani anlıyacağınız elimden gelen herşeyi yapıyorum Allaha havele ettim Rabbim büyüktür hepimizin yardımcısı olsun inşallah