DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

4 aydır adet görmüyorum
Bende pko var canım bende ilaçsız adet göremiyorum.
Fsh ve lh bilemiyorum canım çok fazla yüksek. Dr'unuz ne diyor ?

Yumurta donasyonu falan onerebilirler belki diye düşünüyorum.

Dhea yı kaç ay kullandınız acaba

Merhaba arkadaşlar 1 aydır dhea kullaniyrm 3.denemeden önce dokTor 3 ay kullanmami önerdi ama.bende adet düzensizliği yaptı 15 günde bir adet oldum 1 ay içerisinde düzenli olan adet düzeni bozuldu sizce normal ki aynı durumu yaşayan var mi

Canım bende 3 ay boyunca kullandım fakat bende öyle bir etki yapmadı... transferimin 4. Günündeyim sonuç bekliyorum Rabbim insallah hepimizin yüzüne güler... bu adet düzeni durumunu bence doktoruna söyle 15 günde bir olması normal değil...

Teşekkür ederim cnm inşallah bebeğin tutunur sana evet doktorumla konuşmam en iyisi korktum böyle olunce

Merhabalar. Ilk tüp bebek denemem olacak benimde. Amh değerim 2.06 olmasına rağmen doktorum dhea başlattı. Sebebi ne olabilir merak ettim bende gereksiz hormon ilaçları almak istemiyorum

Ilacsiz adet olmuyor muydunuz

Folikul dediginiz ne oluyor yumurta mi

100 fsh si ile adet goruyor muydunuz

Ben de 3 ay kullandım yumurta kalitem iyice düştü, sayı değişmedi. Hiç faydasını görmedim. 40 yaş üstü için daha uygun bence.
Bende faydasın görmedim. Teatrio ve biosteron kullandım, sonra tüp bebek denedim. Embrionlarım boş çıktı. Tedaviyem yarım kaldı.

Merhaba Arkadaşlar
Benim yaşadığımı kimseler yaşamasın diye yaşadıklarımı paylaşmak istedim arkadaşlar 1 yıl önce 36 yaşımda amh 1,62 ve diğer tüm tahlillerim normal sınırlardaydı. adetlerim çok düzenliydi. hiç bir sorun yok dedi doktorum 13 yumurta ile aşılama denedim başarısız bir sonuç negatif doktor bana günde 2 tane biosteron dhea 25 mg kullanmamı ve bu süreçte mutlaka korunmam gerektiğini bu ilaçla hem yumurta sayımın hemde yumurta kalitemin artacağını söyledi. dediği gibi kullandım daha sonra bende basit kistler oluştu her ay kademeli olarak e2 yüksek çıkıyordu bu kistleri eritip e2 hormonumu baskılamak için 6 ay yazz 24+4 ve 2 ay desolett doğum kontrol hapları verdi ama kistlerin biri eriyip öbür taraftan başka kistler çıkıyordu adetler nispeten düzenli gibiydi 1 sene sonra ise amh 1,1 e düştü yumurta sayım 4-5 civarında ve hala kistlerle uğraşıyorum artık doğum kontrol hapı ile bile adet göremiyorum. Ayrıca çok kilo aldım ve insülin direncim var doktor değiştirdim şimdi glifor 1000 mg ile şekeri insülini düzeltmeye çalışıyor doktor. Benim yaşadığımı kimseler yaşamasın Birde bu ilacı kullanırken asla kür falan yapmayın hepinize sağlıklı bebişli günler

Merhaba,
Öncelikle yapılan en büyük hata bir operasyon öncesi veya bir ilaç kullanimina başlamadan yan etkileri veya olabilecek -negatif- olasılıkları araştırmak diye tecrübe ettim. Rahim filmi çektirdim, benim için jinekolojik muayeneden farksızdı. Fakat burada okuduğum yorumlar sebebiyle (maalesef pozitif yorumları değil negatif olanları hafızama kaydettim) negatif girdim işleme.

Doktorum Biosteron yazdığında tabiki aklıma ilk gelen "hemen forumlarda yan etkilerini arastirmaliyim" demek oldu kendimce. Fakat doktorum interneti okunayin, herkesin deneyimi kendine diye uyarınca okumak istemedim.

Yine de merak edecek veya etkilenmeyecek arkadaşlar olursa; bende normal migren değil fakat regl migreni var, ilacı içtikten sonra sadece baş ağrım oluyor, şükür ki hafif. Kilom 50, doktorum özellikle boy ve kilomun oranimin çok iyi olduğunu söyledi, burdan yola çıkarak tahmin ediyorum ki aldığım bu ilaç ve +günde aldığım 5 vitamin bana biraz kilo aldıracak ki zayıf gorunumlu sayılacak halime bile "çok iyi" dedi. Bir de normalde çok üşüyen biriyim, şuan için pek üşüme kalmadı kış ayı olmasına rağmen. Diğer birkaç yan etki de göz ardı edilebilecek ve sukredilecek cinsten. Elbette birşeyler onarilirken zorlanmalar olacaktır diye düşünüyorum... Olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Dhea kullananlara sormak istiyorum illa kullanılan bir türü var mı? Puritans pride DHEA 25mg, Swanson Dhea 25, Biosteron Dhea 25mg, bu 3ü aynı şeyler mi acaba?
bir doktor biosteron önermiyorum, kist yapar demişti, size söyleyen doktor oldu mu? aslında bir iki msj öncesinde bir arkadaş kist yaptığını yazmış, bu şekilde etkilenen varmı merak ettim?

Merhaba,
Maalesef ilk sorunuzun yanıtını ben de bilmiyorum. İlk kez bu tür ilaçlar kullaniyorum.
Bana doktorum onermiyorum demedi ve Bioseteron yazdı, fakat dediğiniz gibi o hanım in kist ile ilgili yazısını ben de okudum ve çok merak ediyorum gerçekten. Sali günü vajinal kontrolüm var ve aynı zamanda da ilacı kullanmaya başlayalı bir ayım dolmuş olacak. Olumlu ve olumsuz etkilerini merak ediyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…