Dibe vurdum

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.050
1.600
133
Hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum sanki.
Çok mutsuzum sürekli sinirliyim. Öfke patlamaları yaşıyorum. Bu anlarda sürekli ölümü düşünüyorum. Önceden kızım var bana bir şey olsa napar derken şimdi ölsem de farketmez. Zaten çok iyi bir anne değilim benden iyi bakan biri olur diyorum. Zayıf da olsa inancım var o da olmasa atardım kendimi bir yerden heralde.

İçimdeki sıkıntı hiç geçmiyor. Böyle dönemler yaşadığım oldu ama geçiyordu kısa sürede geçeceğini biliyordum. Şimdi ise aylardır böyleyim. Hep böyle gidecek diye çok korkuyorum.

Hayatı sevmiyorum kendimi sevmiyorum. Hiç bir konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. Ne iyi bir anne ne iyi bir eş ne iyi bir evlat.

Sürekli uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum. Sadece kızımı parka götürüp geliyorum o da zorunluluktan.

Bittim sanki dibe vurdum. Oturup bir yerde hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. Kimseyi istemiyorum düşünmek istemiyorum ama olmuyor. Sıkıştım kaldım sanki..

E neden yardım almıyorsunuz?

1 hafta tatile gidin cocuk sizi yormus kac yasinda

Çok acil psikolojik destek almanız gerekiyor. Depresyona ramak kalmış

Muhakkak bi destek alın. Kiziniz henuz küçük ama yinede Onun gözünde bu durumu bu psikolojiyi normallestirmeyin...kendinize odaklanacak kafanızı dagitacak birşeyler bulun...

Normal bacim süreç adi yalniz kalamamak kafa dinleyememek bir sicak kahve icmeyeli cok oldu sahil kenarinda .benim yasadiklarimi yasasan oo hepten dibe vurursun .kreşe gidiyormu siz calisiyormusnuz
Çalışmıyorum kreşe başlamadı daha bunlar da etken biliyorum ama sanki hiç bir şey yapamıyorum elim kolum bağlı gibi tuhaf hisler

Dönem dönem hepimize geliyor böyle haller. Bi kan tahlili falan yaptırsanız kan değerleri tiroid değerleri çok etkiliyor buradan başlayın derim. Sonra da diğerleri gibi geçeceğini düşünün.

Muhakkak bi destek alın. Kiziniz henuz küçük ama yinede Onun gözünde bu durumu bu psikolojiyi normallestirmeyin...kendinize odaklanacak kafanızı dagitacak birşeyler bulun...
5 dakika yalnız bırakmıyor belli etmemeye çalışıyorum ama ağladığımı gördü bir kaç kez..

Dönem dönem hepimize geliyor böyle haller. Bi kan tahlili falan yaptırsanız kan değerleri tiroid değerleri çok etkiliyor buradan başlayın derim. Sonra da diğerleri gibi geçeceğini düşünün.
2 senedir kan tahlili yaptırmadım belki o da olabilir teşekkür ederim

Hic kimse, bir evlada hele ki bir kiz cocuguna annesi gibi olamaz.

Cocugunuzu boynu bukuk birakmayin, onu dogururken bu kadar kolay pes etmek icin dogurmadiniz sonucta.

Tedaviye ihtiyaciniz var, birileriyle yukunuzu paylasmalisiniz.
Hayat, sorunlari tek basina sirtlanmak icin cok kisa.

Son düzenleme:
Kimseye anlatamıyorum anlayabileceklerini düşünmüyorum. İnsanın çevresi de gerçekten çok önemli. O kadar yalnız hissediyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…