Teşekkür ederim iyi gelebilir aslında ama sizi de bunaltmayayım..İsterseniz özelden dinlerim sizi
İyi gelecekse
Ruhun bir şeylere aç demek ki.Ben de bu ara aynı durumdayim ama ben sebebini biliyorum.Haklısınız.. kendimi hep geçecek diye motive ederdim ve geçerdi. Aylardır geçmeyince ve beni mutlu eden şeyler de etmemeye başlayınca bu noktaya geldim
Keşke bende bilsem.. inşallah çözersiniz en kısa zamandaRuhun bir şeylere aç demek ki.Ben de bu ara aynı durumdayim ama ben sebebini biliyorum.
Nerden biliyorsunuz belki iyi gelecek...durumunuz varsa bir kaç günlüğüne bir tatil yapsanız iyi gelir çok bunalmissinizO da işe yaramayacak gibi geliyor..
Keşke ama bu sene zor gibi.. yeni ev değiştirdik taşınma süreci falan zorladı biraz.Nerden biliyorsunuz belki iyi gelecek...durumunuz varsa bir kaç günlüğüne bir tatil yapsanız iyi gelir çok bunalmissiniz
Destek alın ama asla ölümü düsünmeyin cocuk yapıp ölmek istemek lüksünüz yok öyle o cocugun başına sahipsiz derler neler getirirler sahip çıkın cocuga tek.cocuk bir de o kadar da yorucu olamaz sabahtan aksama kadar çalışan 3 cocuk bakan anneler napsın sorun neyse çözülür elbette saçma şeyler düsünmeyin.Kimseye anlatamıyorum anlayabileceklerini düşünmüyorum. İnsanın çevresi de gerçekten çok önemli. O kadar yalnız hissediyorum ki
Sağolun çok yardımcı oldunuz tabi tek çocukla yorulmaya hakkım yok 3 çocuk olsa neyse dimi..Destek alın ama asla ölümü düsünmeyin cocuk yapıp ölmek istemek lüksünüz yok öyle o cocugun başına sahipsiz derler neler getirirler sahip çıkın cocuga tek.cocuk bir de o kadar da yorucu olamaz sabahtan aksama kadar çalışan 3 cocuk bakan anneler napsın sorun neyse çözülür elbette saçma şeyler düsünmeyin.
Kadın zaten derdini anlatmış burda yorumunuz olmuş mu yani? Bu tür hassas konularda böyle dan dun yorum yapacağınıza yapmayın.Destek alın ama asla ölümü düsünmeyin cocuk yapıp ölmek istemek lüksünüz yok öyle o cocugun başına sahipsiz derler neler getirirler sahip çıkın cocuga tek.cocuk bir de o kadar da yorucu olamaz sabahtan aksama kadar çalışan 3 cocuk bakan anneler napsın sorun neyse çözülür elbette saçma şeyler düsünmeyin.
Teşekkür ederim evet yardım alacağım başka türlü geçmeyecek sanırım..Kadın zaten derdini anlatmış burda yorumunuz olmuş mu yani? Bu tür hassas konularda böyle dan dun yorum yapacağınıza yapmayın.
Konuya gelecek olursam da; çevrenizde sizi anlamayan insanlar olabilir ama lütfen bir psikiyatriste gidin ona anlatın. İlaç verecektir muhtemelen. Bunu deneyin önce. Bakın bakalım düzelme var mı, kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Sonrasında işe girme, çocuğu kreşe verme gibi hedefler koyun kendinize. Bir deneyin. Ne kaybedersiniz ki en fazla biraz daha zaman…
Çok teşekkür ederim. İnşallah geçer dediğiniz gibi. Bu sefer desteksiz atlatamayacağım galiba şart oldu yardım almak..Canım benim, depresyon kriterlerini karşılıyor anlattıkların. Nasıl ki soğuk algınlığı bir hastalıksa, diyabet bir hastalıksa, bu da öyle bir şey işte. Tedavisi de var üstelik. Kadınların ömründe en az bir kez depresyon yaşamaları oranı %40 falan zaten, çok normal. Güzel bir randevu oluştur kendine, alabiliyorsan da psikoterapi al, çiçek gibi olacaksın. Bu bir dönem ve geçecek emin ol. Sen sağlıklı olursan, çocuğun da sağlıklı büyür.
Kesinlikle deneyin, işe yaramayacak gibi gelmesi normal ama mutlaka işe yarar. Ben terapi+ilaç tedavisi almıştım kaygı problemim için, psikoloğumla görüşmüştüm, ilaç gerektiğine karar verince psikiyatriye yönlendirmişti, ikisi birlikte baya fayda vermişti. Ben de başta işe yaramaz sanıyordum.Teşekkür ederim deneyeceğim umarım işe yarar.
Aslında çok istedim şimdiye kadar ama bir türlü adım atamadım hep geri plana attım ama artık şart oldu. Teşekkür ederim böyle okudukça umutlanıyorum bende.Kesinlikle deneyin, işe yaramayacak gibi gelmesi normal ama mutlaka işe yarar. Ben terapi+ilaç tedavisi almıştım kaygı problemim için, psikoloğumla görüşmüştüm, ilaç gerektiğine karar verince psikiyatriye yönlendirmişti, ikisi birlikte baya fayda vermişti. Ben de başta işe yaramaz sanıyordum.
Ilk başta işe yaramiyor gibi gelecek ama o da normal, lütfen bırakmayın. Allah şifa versin.Aslında çok istedim şimdiye kadar ama bir türlü adım atamadım hep geri plana attım ama artık şart oldu. Teşekkür ederim böyle okudukça umutlanıyorum bende.
Amin çok teşekkür ederimIlk başta işe yaramiyor gibi gelecek ama o da normal, lütfen bırakmayın. Allah şifa versin.
çocuğuna senden iyi bakan olmaz bu bir,herkes hayatının bir döneminde dipleri yaşıyor emin ol ben aklımı yitireceğim zamanları bilirim profesyonel yardım al 2 hafta içinde kuş gibi olacaksın emin ol üzgün gergin anne o minnacık kızına ne kadar üzüntü verir farkındamısın anne kosusunu başka kimde bulabilir böyle yaparak hayata isyan ediyosun tövbe et silkelen ve kendine acımayı bırakHayatımın en kötü dönemini yaşıyorum sanki.
Çok mutsuzum sürekli sinirliyim. Öfke patlamaları yaşıyorum. Bu anlarda sürekli ölümü düşünüyorum. Önceden kızım var bana bir şey olsa napar derken şimdi ölsem de farketmez. Zaten çok iyi bir anne değilim benden iyi bakan biri olur diyorum. Zayıf da olsa inancım var o da olmasa atardım kendimi bir yerden heralde.
İçimdeki sıkıntı hiç geçmiyor. Böyle dönemler yaşadığım oldu ama geçiyordu kısa sürede geçeceğini biliyordum. Şimdi ise aylardır böyleyim. Hep böyle gidecek diye çok korkuyorum.
Hayatı sevmiyorum kendimi sevmiyorum. Hiç bir konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. Ne iyi bir anne ne iyi bir eş ne iyi bir evlat.
Sürekli uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum. Sadece kızımı parka götürüp geliyorum o da zorunluluktan.
Bittim sanki dibe vurdum. Oturup bir yerde hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. Kimseyi istemiyorum düşünmek istemiyorum ama olmuyor. Sıkıştım kaldım sanki..
Çok iyi geldi teşekkür ederim gözlerim doldu okurkenNasıl ki bizim sevmediğimiz bir yiyecek olmasında, ya da çok sevdiğimiz bir yemeği tercih edişimizde annelerimizin suçu yoksa; sizin de çocuğunuzun yemek seçen bir çocuk olmasında suçunuz yok.
Çevre her zaman konuşur. Bazısı bilirkişi gibi davranmayı, kendisi hiçbir şey başaramayıp çok şey başardığını sanmayı artık iş güç edinmiş.
Buna kan bağımız olanlardan kırk kat yabancıya kadar herkes dahil.
Siz iyi bir anne olmasaydınız, önceleri “kızım bensiz yapamaz” diye düşünmezdiniz. İyi bir anne değil miyim diye sorgulamazdınız. Şu an kızım bensiz de yapabilir diyorsanız bu çevrenizin sizi manipüle etmişliğinden başka bir şey değil.
Hiçbir evlat anneciğini kimselere değişmez. Allah aşkına siz olmasanız beş dakikada bir kime sarılacak:) kendiniz söylüyorsunuz:)
Tedavinin iyi geleceğini düşünmeme sebebiniz tamamı ile ruh sağlığınızın bozulmasından. Serotonin azalması mıydı neydi ondan :) beyninizin manipülasyonu bu da. Buraları işin uzmanlarına bırakayım :)
Ama çok iyi bildiğim, tespitte kusurumun olmadığına çok inandığım bir şey söyleceğim. Gerçekten evladına bağlı olan iyi bir anne düşünürdü, iyi bir anne olup olmadığını. (Bu düşünmeyenler kötü demek değil linç gelmesin:)) )
Kadınlar çok yere yetişmeye çalışıyor. Toplumsal roller hep uçurum farklarla biçilmiş. Eşiniz çok biliyorsa eğer çocuğa yemek seçmemeyi kendisi öğretsin.
Asla kendinizi suçlamayın ve bırakmayın.
Hayat çok güzel, siz çok iyi bir annesiniz, kötü annelik çok çok istisna durumlar dışında yok, kimse evladını anne kadar düşünemez, beğenmeyen gelsin yardım etsin yoksa sesini kessin. Sürekli bunları hatırlatın kendinize. Profesyonel tavsiyeler değil ama ben biri sinirimi çok bozunca gayet de böyle yapıyorum. Geçen bir arkadaşım geldi misafirliğe kitaplık dağılmış dedi topla istersen ben sıkıntı etmem dedim. Böyle devam
Çok güzel günler gelecekSıkmayın o güzel içinizi
Belki saçma ama tek olmadığımı bilmek iyi geldi çünkü etrafıma bakıyorum herkes mutlu hayat güzel gibi bir tek ben mi böyleyim ben de ne anormallik var diyordum son zamanlar. Destek alacağım teşekkürler.çocuğuna senden iyi bakan olmaz bu bir,herkes hayatının bir döneminde dipleri yaşıyor emin ol ben aklımı yitireceğim zamanları bilirim profesyonel yardım al 2 hafta içinde kuş gibi olacaksın emin ol üzgün gergin anne o minnacık kızına ne kadar üzüntü verir farkındamısın anne kosusunu başka kimde bulabilir böyle yaparak hayata isyan ediyosun tövbe et silkelen ve kendine acımayı bırak
Rica ederim ne demekÇok iyi geldi teşekkür ederim gözlerim doldu okurkendüzeleceğimi umut ediyorum böyle geçsin istemiyorum hayatım. İyi ki yazmışım buraya kötü yorum gelir mi diye korkarken böyle yorumlar görmek çok mutlu etti. Tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?