Dibine kadar yalnızım

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Kimse yok be hayatımda. Eş, dost, çocuk kimse yok. 2 evlilik yaptım, ayrıldım. Zaten anne olamadığım için eşim benden ayrıldı. Şu an odamda televizyon karşısında oturuyorum saatlerdir. Bu ne biçim hayat. Yıllardır kimseden sevgi görmedim. Telefonum saatler olur ne arama, ne mesaj. Bu ne ya. Şu an dertliyim, dertleşmek istedim.

Son düzenleme:
Ben de bir zamanlar kalabalık bir çevreye sahiptim. Arkadaşlar, sevgili vs. Şimdi hiç kimse kalmadı hayatımda. Öyle iyi anlıyorum ki seni şu telefonu bile elime başkalarının hayatına bakıp ağlamak için alıyorum

Kimse yok be hayatımda. Eş, dost, çocuk. Kimse. Şu an odamda televizyon karşısında oturuyorum saatlerdir. Bu ne biçim hayat. Yıllardır kimseden sevgi görmedim. Telefonum saatler olur ne arama, ne mesaj. Bu ne ya. Şu an dertliyim, dertleşmek istedim.
yanlızmı yasıyorsunuz aılenızden farklı bır sehırdemı

Anlaşamıyoruz. Birlikte yaşıyoruz ama başka dünyaların insanlarıyız. Sürekli kavga.
ıyı gecınen aıleler oldugu kadar tartısma olanda cok aıle var..sadece sız degılsınız..sadece sız mutsuzssunuz sanmayın..helekı bu pandemı donemınde

Isterseniz evcil bir hayvan alın, evde bir ses olur. Köpek mesela, hem dışarı çıktığınızda başka köpek gezdirenlerle otomatikmen konuşmaya hatta aynı saatte dolaşmaya çıkmaya başlıyorsunuz. Böyle tanışıp evlenen bir çift tanıyorum mesela :)
İstedim almak. İzin vermediler.

Böyle zamanlarda en iyi gelecek şey bir uğraş bulmak ve kaliteli vakit geçirmek. Seni çok iyi anlıyorum, umarım pandemi son bulunca çok güzel bir sosyal hayatın olur. Bunun geçici bir süreç olduğunu unutma 🌸

Back
X