- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Ne kadar sexist bir hikayeBende yalnız yaşıyorum ama benim arkadaşlarım, tanıdıklarım, komşularım, oğlum var ve kedi köpeğim var. Ama evde bende yalnız kalıyorum. Sokakta benim evim son ev, sonra hemen orman başlıyor.
Bir kaç ev ilerde, bir yaşlı çift var, kadin çok hasta ve 90 yaşını geçmiş, kocası 80 yaşındaymış ama çok dinç. Geçen cumartesi öğleden sonra kapının zili çaldı ve ben telefonda sordum kim o diye, o yaşlı adam benim, bir kapıyı açar işin dedi, eyvah karısı öldü galiba dedim ve kapıyı açtım. Ama adamı içeri almadım, kapının önünde, ben içeride o dışarıda, önce bana karısının be kadar ağır hasta olduğunu anlattı ve ben içimden düşünüyorum, acaba bana yemek yaparmisin bizim için veya ev işinde yardımcı olurmusun diye sormaya geldi diyorum. Ve kırmadan nasıl hayır diyebilirim diye düşünüyorum. O anlattı anlattı ve sonunda artık bitsin konuşma diye tamam, niye benim zilime bastın dedim. Sen yalnız yaşıyorsun, bende yalnız gibiyim, haftada iki üç defa ben sana geleyim ve biz sex yapalım, ben çok dinçim dedi. Güleyim mi ağlıyayimmi adamın haline.
Pandemi iyice beynine vurmuş adamın.
Ben de, sen evlisin, benim erkek arkadaşım var, hem sen benim babam yaşındasın, onun için kötü bir laf demiyecegim sana dedim. Be sen birşey söyledin, ne de ben birşey duydum, bu geçen 15 dakikayı unutalım ve bundan sonra sade selamlasalim sokakta tesadüfen görürsek birbirimizi. Bir daha lütfen kapımın zilini çalmayın dedim. Ama ven çok yalnızım ve istediğim çok şey var, ben sevgi istiyorum dedi yeniden. Kapıyı kapattım, şaştım kaldım.
Covid yüzünden, bazı insanlar kafalarını üşütmeye başladı. Sen komşu adamların ziline basmadığını zaman içinde, cok normalin diyeyim.
Fakat kurgu çok zayıf.
80 yaşında adam kapınıza dayansın komşuluk yerde üstelik.
Ormanlar yolun sonundaki evler falan

Olmamış