Siz önce bir terbiyenizi takının. Burada kimse sizin afta tafranızla uğraşmak zorunda değil.Bu klupte onlarca kv elti gorumce konulari aciliyor herkes herkesi elestirebilir sizin beni elestirdiginiz gibi. Tabiiki dusuncemi soylerim. Benim cocugum yada her kimsenin cocuguysa hastaysa millet isini birakip gelir kaldi ki cocuk hastayken komsusuna cay icmeye gitmek.. Sacmalamayin Allah askina.
Yok artık ya gerçekten böylemi düşünüyorsunuz :) rahat bırakın şu çocukları mikrop görsünde bağışıklık sistemi gelişsin sonuçta diğer çocukta veba değil ya :) ayy hayır biz ne güzel tüm kuzenler bir arada büyüdük hasta sağlıklı vs hatta şimdi hepimiz çok sağlıklıyım Hamd olsun....Arkadaşlar bir ayrıntıyı atlamişsınız suç kaynana da bence. Çünkü konu sahibi kayınvalidesi yemeğe çağırdı diye 1. buçuk saatlik yolu teperek ailecek gitmişler. Konu sahibi eltinin çocuğunun orda olduğunu ve hasta olduğunu oraya gidince görmüş,Önceden haberi olsa çocuğunu alıp zaten kaynanaya gitmezdi.1 buçuk saatlik yoldan gelince biranda kalkıp geri de donememis.Hasta çocuğun annesi yani elti zaten yok ortada. Kaynananın hatası madem gelinin hasta çocuğu sana bıraktı.O zaman ne diye sağlıklı torunu yemeğe çagiriyorsun. Resmen torunları biraraya getirip hastalık buluşmasına ortam hazırlamış , Telefonda diğer torun benim yanımda hasta diye belirtmiş olsa konu sahibi zaten çocuğunu götürmezdi o ortama.Sadece yemeğe gelin dediği için gitmişler gidince de diğer çocuk hasta şok.Konu sahibinin ne suçu var,suç köstekli kaynanada
Bütün kuzenler birbiriyle kanka ailelere ayrı bi hayrınlığım varYok artık ya gerçekten böylemi düşünüyorsunuz :) rahat bırakın şu çocukları mikrop göğsünde bağışıklık sistemi gelişsin sonuçta diğer çocukta veba değil ya :) ayy hayır biz ne güzel tüm kuzenler bir arada büyüdük hasta sağlıklı vs hatta şimdi hepimiz çok sağlıklıyım Hamd olsun....
kaynana bilerek aynı yere koymuş çocukları mı???Arkadaşlar bir ayrıntıyı atlamişsınız suç kaynana da bence. Çünkü konu sahibi kayınvalidesi yemeğe çağırdı diye 1. buçuk saatlik yolu teperek ailecek gitmişler. Konu sahibi eltinin çocuğunun orda olduğunu ve hasta olduğunu oraya gidince görmüş,Önceden haberi olsa çocuğunu alıp zaten kaynanaya gitmezdi.1 buçuk saatlik yoldan gelince biranda kalkıp geri de donememis.Hasta çocuğun annesi yani elti zaten yok ortada. Kaynananın hatası madem gelinin hasta çocuğu sana bıraktı.O zaman ne diye sağlıklı torunu yemeğe çagiriyorsun. Resmen torunları biraraya getirip hastalık buluşmasına ortam hazırlamış , Telefonda diğer torun benim yanımda hasta diye belirtmiş olsa konu sahibi zaten çocuğunu götürmezdi o ortama.Sadece yemeğe gelin dediği için gitmişler gidince de diğer çocuk hasta şok.Konu sahibinin ne suçu var,suç köstekli kaynanada
Arkadaşlar bir ayrıntıyı atlamişsınız suç kaynana da bence. Çünkü konu sahibi kayınvalidesi yemeğe çağırdı diye 1. buçuk saatlik yolu teperek ailecek gitmişler. Konu sahibi eltinin çocuğunun orda olduğunu ve hasta olduğunu oraya gidince görmüş,Önceden haberi olsa çocuğunu alıp zaten kaynanaya gitmezdi.1 buçuk saatlik yoldan gelince biranda kalkıp geri de donememis.Hasta çocuğun annesi yani elti zaten yok ortada. Kaynananın hatası madem gelinin hasta çocuğu sana bıraktı.O zaman ne diye sağlıklı torunu yemeğe çagiriyorsun. Resmen torunları biraraya getirip hastalık buluşmasına ortam hazırlamış , Telefonda diğer torun benim yanımda hasta diye belirtmiş olsa konu sahibi zaten çocuğunu götürmezdi o ortama.Sadece yemeğe gelin dediği için gitmişler gidince de diğer çocuk hasta şok.Konu sahibinin ne suçu var,suç köstekli kaynanada
Öyle ve en büyük torunum hepsi bana abla dediğinde daha çok seviyorum onları ve hala oyleyiz bu arada annemler 5 elti hiç biri anlayamazlar ama biz yinede ayrılmayız yaşım 30 oldu onlarda büyüdü evlilik çağında hala gözlerimizden yaş gelene kadar guleriz yani demem oki şu içimizdeki kötülüğü atalım atamıyorsun çocukları uzak tutalım kendimizdenBütün kuzenler birbiriyle kanka ailelere ayrı bi hayrınlığım var
Gezmeye de gitse onu ilgilendirmez ki ben kv çok samimiyimdir bırakır gezerim kime neSon dakika eltinin gezmeye gitmediğini nereden biliyorsunuz? Yani herkes bir suçlu arıyor burada ama illa bir suçlu varsa eltidir. Ha şöyle de bir durum var sadece konu sahibinin dediği üzerine yorum yapıyoruz. Gezmeye gitti diyor ama belki eltinin işi vardı işini halletmeye gitti, onu da bilemiyoruz tam.
Evet öyle düşünüyorum bir bebekte 39 derece ateş havale geçirmesine kadar serum takılmasına kadar gidiyor,bizzat tecrübeliyim bu konuda kolay şeyler değil, bebekler ateşten inim inim inliyor. Yazık değil mi yavrulara.Havale ölüme kadar götürüyor. Kaynananın yemek faslı keyfi olcak diye sağlıklı çocuk bunları yaşamak zorunda değil.Kimse evladını yolda bulmadı. Bağışıklık kazanmaninda bir sınırı olması lazım.Yok artık ya gerçekten böylemi düşünüyorsunuz :) rahat bırakın şu çocukları mikrop görsünde bağışıklık sistemi gelişsin sonuçta diğer çocukta veba değil ya :) ayy hayır biz ne güzel tüm kuzenler bir arada büyüdük hasta sağlıklı vs hatta şimdi hepimiz çok sağlıklıyım Hamd olsun....
Gezmeye de gitse onu ilgilendirmez ki ben kv çok samimiyimdir bırakır gezerim kime ne
Sizce o çocuk 1 günde mi mikrop kaptı hanım efendi virüslerin kuluçka süresi vardır 1 günde hastalık hortlamaz sadece bağışıklık düştüğü için o güne denk gelmiştir yani o bebek mikrobu en az 1 ay önce kapmisturEvet öyle düşünüyorum bir bebekte 39 derece ateş havale geçirmesine kadar serum takılmasına kadar gidiyor,bizzat tecrübeliyim bu konuda kolay şeyler değil, bebekler ateşten inim inim inliyor. Yazık değil mi yavrulara.Havale ölüme kadar götürüyor. Kaynananın yemek faslı keyfi olcak diye sağlıklı çocuk bunları yaşamak zorunda değil.Kimse evladını yolda bulmadı. Bağışıklık kazanmaninda bir sınırı olması lazım.
Ne bileyim benim çocuğum yok ama olursa en az bizim kadar güzel çocukluk geçirsin isterim çamurdan tencereler yapsın mısır dan kızlar yapsın saçını bağlasın yollarda koşsun . .. ama 4 duvar arasında pasif çocuk olmasın şimdiki çocuklar çok zeki evet ama dünyadan bir haber hepsi bana dokunmayan yılan bin yaşasın modündaOrası öyle, illa bir suçlu aranacaksa dedim zaten. Bana kalırsa konu sahibinin hatası var.
Ne bileyim benim çocuğum yok ama olursa en az bizim kadar güzel çocukluk geçirsin isterim çamurdan tencereler yapsın mısır dan kızlar yapsın saçını bağlasın yollarda koşsun . .. ama 4 duvar arasında pasif çocuk olmasın şimdiki çocuklar çok zeki evet ama dünyadan bir haber hepsi bana dokunmayan yılan bin yaşasın modünda
+100000Siz önce bir terbiyenizi takının. Burada kimse sizin afta tafranızla uğraşmak zorunda değil.
Kadın ister çaya gider, sister gezmeye gider. Tasası size mi düştü? Siz kendi çocuğunuzdan mesulsunuz diyorum burada, başkasının aile dinamiğini sorgulamak haddinize değil. Gittiğin evdeki evin durumı işine gelmiyorsa alır çocuğunu gidersin, nokta.
Evet aynen öyle. Evde yanında hasta çocuk varken.Sağlıklı çocukla ailesini neden yemeğe davet ediyor aynı gün , başka gün mü kalmamışkaynana bilerek aynı yere koymuş çocukları mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?