Bence aramakla iyi etmişsin herkes suçunu bilip otursun biz yan odada bebek varken üç yaşındaki yegenimizi kendi odasindan çıkarmadık bayağı aglamisti hemde
12 yaşında çocuk da annesiyle evde oturabilirdi ha madem annesi kaynanasina birakacak kadar iyi goruyor çocuğunu o zaman komsuya da oğluyla beraber gidebilirdi
Elti hanim gezmek istemiş. Nane limon da işin bahanesi olmuş
Bir daha kaynanan sizi çağırdığın da dikkatli olsun yoksa çağırıp sizi rahatsız etmesin
Belki caya kahveye gitmem ama kocami yada 1,5 saatlik yolu bahane edip cocugumu hasta cocugun yaninda da tutmam kalkar uygunuyla nazikce ifade eder evime giderim
Eltimde kv ile ayni apartmanda oturuyorsa anlayisli davranirim bunalmis bir seyden gitmistir kadin kvsine guvenmis gozu arkada kalmiyor demekki
Kayınvalidenin çocuk geldiğinde sizi arayıp tek cümle söylemesi yeterliydi.
''Kızım x hasta burda siz en iyisi daha sonra gelin de sizinkine de geçmesin.'' dese herşey
çözülecekti. Bence verdiğiniz sert tepki yerinde böyle şeyleri kendi akıl edemeyecek olan
düşüncesiz insanlar böyle lafları duyunca belki bir daha ki sefer daha farklı davranmayı öğrenirler.
Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
ya ben şunu anlamadım neden ısrarla otururum tavrındasınız. isterseniz 15 saatlik yoldan gelin, madem çocuğunuz kıymetli kalkacaksınız. zaten kvnin çok umrunda değilsiniz belli. ee çifte standartta varmış bize müsaade diyeceksiniz. yüzsüzlüğe vurmak çok kötü birşey. ben misal kalkardım. zaten dediğim gibi, size gönül koymaz çok umrunda olmadığınız için.
ha bir de istediği torununu daha çok sevebilir. belki sizin çocuk ona sevimli gelmiyordur ya da sizi de sevmeyebilir. yapacak birşey yok.
İlk torun kaç yaşında?
Ve sizin dediklerinizi duydu mu?
Kendi çocuğunuzu düşünürken, annesi düşüncesiz olan o küçük çocuğun incinmemiş olmasını umuyorum.
Eee iyi de kadın senin çocuğun için torununu ortaya mi atsın senin çoğun torunları ise o da torun aynı evde yaşayıp sorun yaşıyorsanız evinizi ayırın ama yok ayrı iseniz gitmeyin bence gereksiz bir arama olmus
Merak ettim eltinizin çocuğu ilk torun mu?Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
çocuğunuzla bir yere giderken cam fanusunuzu da yanınızda götürünüz lütfen...
ya bazen anlayamıyorum sonuçta çocuktur her yerden mikrop alabilir yarın öbürgün biraz daha büyüyünce anasınıfına kreşe gidecek ne yapacaksınız acaba? hasta çocukları karantinaya mı alacaksınız?
Oturmakta israrli oldugumu nerden cikardin? Esimle gidiyorum ben oraya ve ailesi sonucta. Kalk dedim ayip olur birsey olmaz dedi. Zorla kavgami cikarayim orda. Ne demek seninki sevimli gelmemis olabilir? Torunu o bilmiyorum farkında misin? Kimse kimseyi sevmek zorunda degil zaten. Sevmesinler de beni oyle bir cabam yok zaten. Yemege davet edildimiz yer ki esimin ailesi gittik diye yuzsuz luk mu oldu bu? Cok saygisizsin.
Bir yorumunuz da otobüsle gittik demişsiniz, belki de çocuğunuz otobüste kaptı mikrobu, malum toplu taşımalar da hep sağlıklı insanlar yolculuk etmiyor. Bir de bu açıdan düşünün isterseniz.
Bence işine gelmedi okudum zaten sen nasıl yorum istiyorsan ona göre yorum yapayimSenin yorumunda cok gereksiz olmus zaten okumadan yorum yapma bence.
Çocuk bu hastalanir bugün ondan geCer yarın oburunden
Madem bu konuda bu kadar titizsiniz siz gitmeliydiniz
Ayrıca çocuğun annesi gezmeye gitmiş nasıl eve gondersin
Ben ortada çifte standart filan göremedim.
Sonuç olarak o evde hasta bir çocuk bakılıyor. Torun bu, boru değil. Sokağa mı atsın kadın? Anne nerede, niye gitmiş bunlar farketmez. Çocuğun annesinin anneliğine fazla dil uzatmışsınız da, o sizi ilgilendirmeyen meseleler. Çocuğunuzu o ortamda bulundurup hasta eden sizsiniz. Çıkıp gitseydiniz ya da çocuğunuzu başka odada tutsaydınız o zaman. Kadının öteki torunuyla ne yapması gerektiğini konuşmak, eve göndersin diye baskılamak, eltinin anneliğine saldırmak sizin haddiniz değil. Siz kendi çocuğunuzdan mesulsunuz sadece.
Hayır hiç kimsenin cevabını da begenmemisvalla arayıp çemkiren bir insan ordan kalkmasını da bilir. ben mesela asla böyle birşey sey yapamam. ama durumdan rahatsızsam kalkarım bunda sorun yok.
evet torunu ama dediğim gibi sevmeyebilir. zaten çifte standart dediğine göre sen de böyle hissediyorsun. kadın inatla hasta torununu yollamamış. ee ya kalk sen git diyor ya da bu şartlar altında otur diyor. yani burda ısrarla otur demiş gibi görünmüyor.
Merak ettim eltinizin çocuğu ilk torun mu?
Hani ilk torunsa bir havası oluyormuş (bir akrabam öyle derdi de) ilk göz ağrısı fln. ne alakaysa..
İyide o eltinle kv le arasında sen neden kendini kasıyorsun dönüp dese sanane benim torunum ne diyceksinizBu klupte onlarca kv elti gorumce konulari aciliyor herkes herkesi elestirebilir sizin beni elestirdiginiz gibi. Tabiiki dusuncemi soylerim. Benim cocugum yada her kimsenin cocuguysa hastaysa millet isini birakip gelir kaldi ki cocuk hastayken komsusuna cay icmeye gitmek.. Sacmalamayin Allah askina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?