Bu klupte onlarca kv elti gorumce konulari aciliyor herkes herkesi elestirebilir sizin beni elestirdiginiz gibi. Tabiiki dusuncemi soylerim. Benim cocugum yada her kimsenin cocuguysa hastaysa millet isini birakip gelir kaldi ki cocuk hastayken komsusuna cay icmeye gitmek.. Sacmalamayin Allah askina.
valla arayıp çemkiren bir insan ordan kalkmasını da bilir. ben mesela asla böyle birşey sey yapamam. ama durumdan rahatsızsam kalkarım bunda sorun yok.
evet torunu ama dediğim gibi sevmeyebilir. zaten çifte standart dediğine göre sen de böyle hissediyorsun. kadın inatla hasta torununu yollamamış. ee ya kalk sen git diyor ya da bu şartlar altında otur diyor. yani burda ısrarla otur demiş gibi görünmüyor.
Hayır hiç kimsenin cevabını da begenmemis
Öncelikle geçmiş olsun.Sizi çok iyi anlıyorum.Benim kv de de kaç sefer evime hasta misafir getirdi.Sinir oldum,çocuklarım hep bu yüzden hasta oluyordu.Anlamıyorlar.Ve bizde de çifte standart var maalesefKizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Ee heralde ne yapacak kadın gelin söyledi diye torununu evden atacak değilzaten kendisi agresif kv de böyle yaptıysa muhtemelen kulak ardı etmiştir söylediklerini.
15 sayfanın hepsini okuyamadım da
çocuğun babası evde yokmuş
annesi de gezmeye gitmiş
çocuk evde yalnız mı otursa idi
siz bebeğinizi sakının
alın başka odaya götürün
ayrıca da gerçekten o kadar hızlı hasta olmayı nasıl başarmış
muhtemelen git gel 3 saatlik yol da yormuştur onu
madem eltiniz sizin yanınızda yemek yedi ve gidiyorum dedi o zaman eltinize diyecektiniz X hasta al yanında götür bak benim y de küçük hasta olmasın diye
kv ye suç atmak yerine işinizi kendiniz görün
Oturma kararini tek basima vermiyorum ben. Neye takıldın bu kadar. Esim var yanimda sonucta ve ailesi. Bagira bagira konusmadim ben telefonda senin uslubunla cemkirmedim yani
İyide o eltinle kv le arasında sen neden kendini kasıyorsun dönüp dese sanane benim torunum ne diyceksiniz
Ee heralde ne yapacak kadın gelin söyledi diye torununu evden atacak değilagresif bir ruh hali var ortamda
Emin olun siz bir taraflarınızı yırtsanızda (afedersiniz) kv laftan anlamaz. Onlar bir defa kafaya kazımış İLK TORUN!Evet ciftestandart tan kastim oydu. Ilk torun. Iste toz kondurmazlar hastaysa asla hasta degildir. Burnu akar hastami diye sorarlar hayir hasta dedirtmezler.
Ben gitmem bu kadar basit yada gittiysen ertesi gün telefonu açıp kendimi kucultmemBaksin ben bakmasin demiyorum zaten. Benide ilgilendirmiyor bakmasi. Ama seninde ailende birisi hasta cocugunu birakip gezmeye gitse sende nasil birakir diye dusunursun mutlaka
ya daha fazla tartışmak istemiyorum da son kez yazacağım. sen eşinle bir karara varamayıp hıncını kayınvalideden alırsan sayfada da böyle tepkiler alman normal. orası kv evi. istediği zaman istediği gelir gider . senin söz hakkınız yoktur. tıpkı kvnin senin evinde sözünün geçemeyeceği gibi. ayrıca çok agresifsin ondan böyle sorunlar yaşıyorsun bence. selametle.
Ne alaka yaw doğru söyleyince iş guz ar olunur ne seni tanırım ne diğer torunu olması gerekeni yazıyorum o kıymetli vaktine şöyle kusura bakmasın ben neyse onu yazdimBence sen cok isguzarsin. Dalga gecmek icin mi yaziyorsun? Sokaga mi atsin dedim ben? Yorumlarini cevaplamayacagim. Vaktime yaziksin
Kimseye suc attigim yok kv me gidiyorsam dusunecekler kusura bakmasin kimse.
Başka ne sorunlar var bilemem orasını bilemem ama kayınvaldenin de ay diğer çocuğuma hastalık geçecek bu torunumu hemen paketliyim defediyim de diğer toruncuğuma hastalık geçirmesin bu hastalıklı torunum diye düşünüp çocucğu hasta diye göndermesi daha bi ters olurdu gibi geldi bana... Çocuk bu sokakta oynarken parkta hatta apartmanın kapısının kolundan bile mikrop kapar ama akrabalarıyla beraber olsun, ne olur ne güzel olur hatta... Kendinizi düşünün çocuğunuzu kayınvaldenize bırakıp eşinizle vakit geçirmelik bi gün ayarladınız o gün çocuk hasta oldu kayınvaldeniz diğer torunu gelecek diye sizin çocuk hasta diye çocuğunuzu size geri postalasa üzülmezmiydiniz...Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?