- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Yani sende onun gibi cocugun hastayken gezebiliyorsan birsey diyemem tabii
Ben gezme lafı etmedim elti ortada yok dedim tekrar okuyun.Nereye gittiyse gitti konu kaynana bana göreSon dakika eltinin gezmeye gitmediğini nereden biliyorsunuz? Yani herkes bir suçlu arıyor burada ama illa bir suçlu varsa eltidir. Ha şöyle de bir durum var sadece konu sahibinin dediği üzerine yorum yapıyoruz. Gezmeye gitti diyor ama belki eltinin işi vardı işini halletmeye gitti, onu da bilemiyoruz tam.
Ben gezme lafı etmedim elti ortada yok dedim tekrar okuyun.Nereye gittiyse gitti konu kaynana bana göre
valla bende söyledimYani eltinin nerede olduğunun önemi yok aslında doğru. Herkes kendi çocuğundan mesuldür. Aynı ortamda kayınvalide tutuyorsa bile kendisi çekip alacak "Benim çocuğum da hastalanmasın" diye kimse de "Aaa yok dur nolcak hastalansın" demez. Hiç kimse çocuğunuzla sizin kadar ilgilenmez, sorumluluk size aittir. O yüzden de benim gözümde konu sahibi hatalıdır. Bu kadar.
valla bende söyledim
ayrı otursaydınız diye
dediki konu sahibi yaşında ki çocuğu bir odada tutmak çok zor dedi
bende onlar bir odada oturuyordur zaten
siz keşke geriye kalan odalarda vakit geçirseydiniz diye ama
ben anne değilim o yüzden anlamadım galiba onu
umarım eşi kuluçka süresi felan bilmiyordurBu mikropların bir kuluçka süresi yok muydu? Hemen aynı gece ateşlenmesi çocuğunuzun daha önce aldığı bir mikroptan kaynaklanmış olabilir. Eltinizin oğlundan geçtiğini düşünmüyorum.
kv yanlış yaptığını göstermek içinKendi hatalarının sorumluluğunu almayan biri gibi geldi bana. Yukarıda da biri yazmış bu mikropların kuluçka süresi var eve gelir gelmez ateşlendiyse eltinizin çocuğundan geçmemiştir diye, o da haklı. Ben düşünmemiştim onu.
Valla benim kayınbabam der.Nolcak bırak elleme hasta olsada geçer çocuk bunlar der hafife alır.Kaynana diğer çocuğun yanında ve hasta olduğunu telefonda konu sahibine söyleseydi konu sahibi de o ortama çocuğula gitmezdi haberi olmadığı için gitti.1 buçuk saatlik yoldan biranda pat diye geri dönülmüyor malesef.Benimde kaynanamla aramda bir buçuk saatlik mesafe var kapıdan girip hemen geri çıkmak olmuyor.2 dakka da hastalık çocuğa bulaşıyor zaten. Kaynana düşüncesiz davranmış. Başka birgün çağırsaydı yemege veya çocuğun hasta olduğunu telefonda baştan deseydi.Yani eltinin nerede olduğunun önemi yok aslında doğru. Herkes kendi çocuğundan mesuldür. Aynı ortamda kayınvalide tutuyorsa bile kendisi çekip alacak "Benim çocuğum da hastalanmasın" diye kimse de "Aaa yok dur nolcak hastalansın" demez. Hiç kimse çocuğunuzla sizin kadar ilgilenmez, sorumluluk size aittir. O yüzden de benim gözümde konu sahibi hatalıdır. Bu kadar.
kv yanlış yaptığını göstermek için
kızmasın ama fırsat kolluyormuşcasına hareket etmiş
sonuçta konu sahibide yakınında otursaydı onun evladına da yardımcı olurdu kv
aman bana göre bütün kv ler kötü ama
kv ne yapsa valla asla yaranamaz biz gelinlere
bakarlar baktılar deriz
bakmazlar diğerine bakıyor ama deriz
En nefret ettigim seydir cok haklisiniz bu ne rahatlik eltinizi tanimiyorum Ama bilerek yapmis olabilirmi acaba sizin geleceginizi biliyordu belkide iki Cocugum var hasta olduklarinda hic bir yere birakip gitmem gorumce kv Kim olursa olsun kimseninkinide kabul etmem hastayken ister istemez bulasiyor kv torunu oldugu icin goz yummus bence kovamazdi heralde eltiniz sorumsuz ve fikirsiz dusunebilmeli insan bazi seyleri illaki soylenmezKizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Valla benim kayınbabam der.Nolcak bırak elleme hasta olsada geçer çocuk bunlar der hafife alır.Kaynana diğer çocuğun yanında ve hasta olduğunu telefonda konu sahibine söyleseydi konu sahibi de o ortama çocuğula gitmezdi haberi olmadığı için gitti.1 buçuk saatlik yoldan biranda pat diye geri dönülmüyor malesef.Benimde kaynanamla aramda bir buçuk saatlik mesafe var kapıdan girip hemen geri çıkmak olmuyor.2 dakka da hastalık çocuğa bulaşıyor zaten. Kaynana düşüncesiz davranmış. Başka birgün çağırsaydı yemege veya çocuğun hasta olduğunu telefonda baştan deseydi.
Odada havada uçuşan mikroplar nolcak.Kaç saat canlı kaliyorlarmis havada kapalı mekanda. 1 buçuk saatlik yoldan geldin en erken yarım saatte kalkarsın pat diye bay bay deyip gidemezsin uzak yoldan geldin sonuçta. Yarım saatte mikroplar çocuğu vücuduna geçer horon tepmeye başlarlar emin ol2 dakikada hastalık çocuğa bulaşmaz :)
Siz önce bir terbiyenizi takının. Burada kimse sizin afta tafranızla uğraşmak zorunda değil.
Kadın ister çaya gider, sister gezmeye gider. Tasası size mi düştü? Siz kendi çocuğunuzdan mesulsunuz diyorum burada, başkasının aile dinamiğini sorgulamak haddinize değil. Gittiğin evdeki evin durumı işine gelmiyorsa alır çocuğunu gidersin, nokta.
Odada havada uçuşan mikroplar nolcak.Kaç saat canlı kaliyorlarmis havada kapalı mekanda. 1 buçuk saatlik yoldan geldin en erken yarım saatte kalkarsın pat diye bay bay deyip gidemezsin uzak yoldan geldin sonuçta. Yarım saatte mikroplar çocuğu vücuduna geçer horon tepmeye başlarlar emin ol
Yukarıda da yazdım kalamaz hanım efendi kuluçka süresi var belkide daha önce annesinden kaptiOdada havada uçuşan mikroplar nolcak.Kaç saat canlı kaliyorlarmis havada kapalı mekanda. 1 buçuk saatlik yoldan geldin en erken yarım saatte kalkarsın pat diye bay bay deyip gidemezsin uzak yoldan geldin sonuçta. Yarım saatte mikroplar çocuğu vücuduna geçer horon tepmeye başlarlar emin ol
Tamam da kaynana bir torun yanında hastayken diğer torunu ve ailesini niye yemeğe davet ediyor üstelik yanındaki çocuğun hasta olduğunu telefonda söylemeden davet ediyor. Resmen diğer torun tehlikeye atılmış+1 kesinlikle katılıyorum. ha bir de eltiyi gömmüş iyice ama belki kadın bunaldı bir kahve içmeye gitmiş olabilir. ya da onlar karşılıklı oturuyor ya hani bir düzenleri olabilir. neden hergün yüz yüze bakan insanlar birbirlerini kırsınlar di mi??
üstelik benim eve gelen misafirden hasta olan torunum daha önemli olur yani.
Mikrop vücudunda önceden var olsa da eltinin çocuğunun mikropları da üzerine eklenince çocuğun ateşi daha da artmış olabilir ama di miGüzelim mikropların kuluçka süresi var 2-7 gün arası, onu kastediyorum :) Bu çocuk döner dönmez yüksek derecede ateşlendiyse elti çocuğundan değildir o, zaten vardır bir mikrop vücutta.
o zaman çocuğu astronot kıyafetiyle gezdirmen lazım çocuk apartmandaki, apartman kapısındaki, ayakkabısındaki, montuna yapışan mikroplardan hasta masta olur sonra...Odada havada uçuşan mikroplar nolcak.Kaç saat canlı kaliyorlarmis havada kapalı mekanda. 1 buçuk saatlik yoldan geldin en erken yarım saatte kalkarsın pat diye bay bay deyip gidemezsin uzak yoldan geldin sonuçta. Yarım saatte mikroplar çocuğu vücuduna geçer horon tepmeye başlarlar emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?