- 24 Nisan 2015
- 6.962
- 7.154
- 398
okudum canım ama bu kadar abartmaya gerek bır durum goremedım, sen bence eltının rahatca cocugunu kv dene bırakıp kendı ozel ıslerını halletmesıne sınır oluyorsun sanırım calısmıyorda ama sunu soylemek ısterım torunu bıle olsa kv den ona kul köle olmak zorunda degıl sever yada sevmez, ılgı gosterır yada gostermez bunları kafana takman cok sacma esın sana ve cocuguna gereken ılgı ve alakayı gosterıyor mu onemlı olan bu bence, gerısı bos...!!Okumadan yorum yaptigin cok belli. Evde hasta cocuk oldugunu bilsem zaten goturmezdim. Ayrica bu konuyla sinirli degil ciftestandart.
Kaynana ne yapsın torununu çöpe mi atsın tokur tokur òksutuyor diye bu ne tuhaf bir düşünce. Siz kvye değil açın eltinize saydirin hasta çocuğu ne diye kvye bıraktın gel çocuğunun başında dur diye. Ayrıca çocuk yarın oburgun okula başlayacak hastalanip gelecek o zaman da 40 kişilik sınıfın 39una telefon açıp hesap sorarsiniz yada öğretmene telefon açın hasta çocuğu ne diye sınıfa aliyorsun diye.
Çok ayıp etmişsiniz böyle birşey için kavga etmeyi kV hasta çocuğa kiyip sizin soylemenizle geri gonderseydi o zaman kVden bir cacık olmazdı.
demek ki o kadın geziyor suçlu kv değil anlatabildim mi???Arkadasim okumadan neden yorum yapiyorsunuz? 12 yasinda ve annesi calismiyor. Sen cocugun hastayken gezermisin?
bana da kızdı bende ben hasta ettim zannediyordum
demek ki sen hasta etmişsin
Getiren eltim degil. Konumdada dedim zaten. Eltim evinde oldugu halde ki cok nadir calismistir 13 senelik evli 2 3 sene calismistir oda cocuk 4 5 yasindan sonra. Kv ile kp cocugu gibi buyudu oyle bakmak degil yani. Kv kp bize geldiklerinde getiriyorlar sik sik ve hasta bir sekilde eltim yokken yani. Ben yorumlara kizmiyorum. Kizsam konu acmam zaten. Tam anlamadan yorum yapilmasina kiziyorum.
aramakla hata etmissin eşine arat sen muhattap olma oda bilsin durumu anneler iki duygu sömürüsü yapıp haklı çıkarlar eşinle kötü olursunKizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Allahım ne kadar kaprislisin.Eltim evdeyken kv buyuturse ben de dahil herkes yorum yapar. Cocuk annenin kendisinindir. Ha ise gider o baska bakabilir. Burda herkes yorum yapsin diye yazmiyormuyuz?
12 yasındakı cocuk oksuruyor dıye annesı neden programını bozsun kı benmı rahatım acabaAnnesi de gitmesin madem . gezmeyi kiskanmak nedir yahu fitne ficurmusun.
Keşke herkes biraz empati yapabılse bnde aynı dertten muzdaribim aynen sabaha kadar ateşlendi uyumadk hiç aynı şey onların başına gelse soylemedk laf bırakmazlar benimde görumcem öyle krese gdıyo kızı yazık hep hasta nezaman bir araya gelseler bızımkıde hastaKizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Vermem. Kvde kaldım bebeğim 6 aylık görümcemde geldi 2 gün kaldı çocuğu tokur tokur öksürüyor geniz akıntısı var görümcem uyanamamis çocuk oksurukten uyuyamiyor Bebeğimi bıraktım eşime. girdim odaya.gel yengecim tuvalette atalım pis balgamlari dedim aldım yataktan tuvalete götürdüm. attı balgamlari rahatladi çocuk 3 yaşında zaten. suyunu icirdim ıhlamur da yaptim icti bu arada gece saat 3. Sonra götürdüm yatağına yatirdim.Arkadasim hep bu sekildeydi diyorum ilkokula baslayan cocukla bebek ayni mi? Sen yeni dogum yaptiginda da getirse tepki vermesmisin?
BencedeAyri eviniz yok mu? E gitmeyin? Ben sizi haksiz buldum. Evinizde oturup cocugunuzla ilgilenirseniz sorun yasamazsiniz. Baktiniz hasta cocuk geldi toplayin esyanizi cikin kvnin evinden.
Ironimi buŞöyle actıgın konulara bakınca herkesler çok kötü bir sen iyisin maşallah bu ortam bi seni bozmamış, nazar degmesin
Annesi evde olmayan çocuğu kv nereye göndersin suçlu olan çocuğu hastayken gezmeye giden annede cok rahat insanlar varKizlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?