Dik başlılık sorunu 🙈

Allah aşkına denemeyin dediklerini, çok saçma. Saçma ötesi.

Her seferinde şaşırmayacağım diyorum ama gene bazı yorumlara şoke oluyorum hahshs.
Ben bundan anlayamam ben şunu beceremem diyip kapasiteni azaltarak erkek egosu okşamak nedir ya? Kadınlar bu yüzden ekonomi finans teknoloji vs olarak da erkeklerin arkasından geliyor. Geçenlerde ben niye musluk takamıyorum niye pcye format atamıyorum diye dertlendim. Bunlar kız işi değil diye kodlanmış beynime çok saçma bilmemekten rahatsız olmuyormuşum bununla yüzleştim. Mesela üniversitede hocanın laptopinda sorun olurdu erkeklere sorardi herkes hoca da dahil. Ah bu kültürel kodlar..

Ha
Haklılık payınız olabilir ama ben olmadığına inanmak isterim. Çünkü yeni evliyim en nihayetinde seviyorum eşimi. Bir sorundur asmaya çalışıyoruz. Yinede cevabınız için teşekkürler.

Ya ne bileyim öyle de değildir aslında dışarı çıkarken oksun diğer konularda olsun izin alır gibi konuşunca yada kendi paramla bir ihtiyacımi alırken sorunca böyle söyleme sorma üzülüyorum ben sana nasıl karışırım benden izin almana gerek mi var haber ver der. Değişik bir adam anlamadım ki

Saydiklatinizin içinden birkaçını yapıyorum bile valla

Ha

Haklılık payınız olabilir ama ben olmadığına inanmak isterim. Çünkü yeni evliyim en nihayetinde seviyorum eşimi. Bir sorundur asmaya çalışıyoruz. Yinede cevabınız için teşekkürler.
sevmen güzel ama seviyorsun diye karakterinden ödün verme. bu sorunu aşmak için senin karakterinden ödün verip davranışını değiştirmen gerekir. dik başlı bir insansan dik başlısındır, insan sonradan ne kadar değişebilir ki? ezdirme kendini, kocan buna müsait. kk'nın en güzel tarafı, seviyorum diyen kadınlara objektif bakış açılarıyla gerçeği gösterme çabasıdır. bu tarz yorum yapan tek üye ben değilim, göz önünde bulundurursun umarım.

Bunu bilmenize gerek yok bence, çünkü öyle bişey yok Ego okşayıp erkeği yönettiğini sana kadınlar aslında kendileri yönetiliyor ve kocalarının her istediklerini yapıyorlar, sonra o koca da o şişkin egoyla kendini iyice bişey sanıyor.. Ortada kadına fayda sağlayan tek durum da işte kavonozların açılması, eve iki ekmek alınması, bir ampulun takılması oluyor.. Onun dışında ortak karar verilmesi gereken konular yine erkek egemenliğiyle karara bağlanıyor.

Haftanın 3-4 gibi arkadaşlarıyla dışarıya çıkıp, evli olduğunun farkında varmayan eşe ne yapacakmışsınız peki? Erkeğimin bir bildiği vardır deyip, yolunu mu gözleyecekmissiniz?
Ha bu da ayrı bir konu Mesela bu konuyu ego şişirerek nasıl çözecek konu sahibi ?? Bunu öneren arkadaşlardan gerçekten bu konuda bir cevap bekliyorum

Ha bu da ayrı bir konu Mesela bu konuyu ego şişirerek nasıl çözecek konu sahibi ?? Bunu öneren arkadaşlardan gerçekten bu konuda bir cevap bekliyorum
Sey olabilir, hayatım sen dışarıya ne kadar çıkman gerektiğini elbette daha iyi bilirsin ama sen olmayınca evde duramıyorum, korkuyorum, sen olmayınca hiç birşeyin anlamı yok, beni kendinden bu kadar mahrum etme.

Sen evde yokken beni kurtlar kapabilir

Mesela resmini koymayan bir koca da vardı bir konuda sabah, ona da şöyle diyecek o zaman; hayatım elbette sen kimin resmini koyacağını kendin daha iyi bilirsin ama ben seninle yazışırken bu fotoyu görmeyi seviyorum Sonuç: Adriana Lima fotosu profile konuldu, adam mesajlaşmayı tamamen kesti

Muhteşem bir taktik. Hayatta aklıma gelmezdi.

Ben olsam “eşek başı mıyım ben burda hergün hergün sokaklardasın, bende çıkıyorum hadi bakalım, bundan sonra nah bulursun beni evde” deyip kocayı kaçırırdım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…