- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
evet kafaya taktım da artık akıllandım ezilmiyorumSen o zarı diktirsen de diktirmesen de düşüncelerin yüzünden bir (veya daha fazla) erkek tarafından çok ezileceksin.
zaten sizin rahatsızlığınızda aşırı cinsel istek oluyor mani dönemlerinde, belkide bu yüzden yaptınız...kafaya takmayın bukadar, bakire olmadan evlenen yüzlerce kız var...söylemek başına iş te acabilir, açmayadabilir...bu evleneceğin erkeğe bağlı bir durum...ayrıca erkeklerde ilişki yaşıyor evlilik öncesi...tanıştığın kişiye baştan söylersen seni kullanıp, atabilir...Yadırgayanlar olacak umrumda değil çünkü benim psikolojim iyice bozruldu fikir ve yardım istiyorum Ben beş buçuk sene önce birine inandım yani bakire değilim bunu nasıl yaptım düşünüyorum düşünüyorum bunu yapan ben miyim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Çünkü ben başörtülü ve inançlı insanım. Ve bu hatayı namaz kılan bir insan olarak yaptım. Şimdi 5 buçuk yıldır beynimi kemiriyor kendime kızıyorum sürekli. Bir dr bipolar bozukluk hastasıyım.Şuan depresyon dönemindeyim.Manikte çok neşeli oluyorum.Manikte olduğum zaman ya da atakta olmadığım zaman bunu sorun etmiyorum. Manikte diktircem depresyonda diktirmicem kafasındayım.Fikirlerim sürekli değişiyor. Diktiripte vicdan azabıyla evlendikten sonra bunu söylerim eşime kandırdım seni derim diye korkuyorum. Çenemi tutabilir miyim kendime güvenim yok.Ama ailem sakla başına kakar diyor. Ben bu sorun yüzünden ömür boyu mutlu olamıcam galiba.Sağolsun ailem bişe demedi yaşadıktan 2 sene sonra akıl hastanesinde kalacağım zaman ağlama krizinde söyledim.Babam keşke zamanındasöyleseydin bize ben o çocuğu bulurdum dedi.2 defa hastanede yattım.Bu senede manik atak geçirdim 6 aydır hastayım bu yaptığım şey hastalığımı tetikliyor.Okul durumumdan da bahsedim 2017 mezunuyum bitirdiğim bölümün ataması iyi. Ama ben 2 sene üst üste atak geçirdim kazanamadım kpssyi şimdi ekpss için rapor alacağım atanamamak işsiz olmakta tetikliyor.Babam eline mesleğini al öyle bulursun birini diyor onların sözünü dinliyorum bende ama şu var bi erkeğin bana sahip çıkmasını beni hatalarımla da kabul etmesini bir mucize olarak beni kınamayan azarlamayan ve bunu söylediğimde beni kullanmaya kalkmayacak birine ihtiyaç duyuyorum çünkü 1 tane bile arkadaşım yok insanlar hep hastalığımla dalga geçti bir paspas gibi çiğneyip üzerimden geçtiler yani ben geçmişte kaldım geleceği ya da şuanı düşünemiyorum anneme ilaç verde intihar edim dedim ve kendi kendimi dövdüm bacaklarım morardı...
ailemi ve beni tanıyor musun halbuki diğer insanlar çok iyi bir aile der.Madem sevişmek senin için akıl hastanelerine yatacak kadar büyük bi mesele nasıl cesaret ettin böyle bişeye merak ettim. Sen bu kafayla daha cok ezilir büzülürsün. Altından kalmayacagın seylere kalkışma. Ailende sende tuhaf(!) insanlarsınız. Yaptıgını hata olarak görüyosun ve yaptıgın hatanın bedelini kendin öde baskalarını kandırma. İnsallah kendin gibi biriyle birlikte olursun!
Ee ama bi başkasını kandırmak, yalan söylemek iyi insanlara ait özellikler degilailemi ve beni tanıyor musun halbuki diğer insanlar çok iyi bir aile der.
mantıklı teşekkür ederim fikir içinKıymetli arkadaşım şu zari bekareti cinselliği falan bi kenara bırak ve öncelikle iyice iyileşmek için uğraş lütfen. Senin şu an ki önceliğin sağlığın. Ilk aşamada bunu hal etmen lazım. Bi kendine gel sağlığını düzelt bu kısma sonra bakarsın. Hem inançlı olduğunu belirmişsin. O zaman akışına bırak. Eğer ille bu konuyu düşüncem diyosan da dua et. Allahim benim yaşam şeklim ve inancıma göre bu yaptığım yanlıştı. Ancak karakterim bir insanı kandırmayi da kabul etmez. O nedenle lütfen karşıma birini çıkaracaksan bu kişi yalan söylemek zorunda olmayacağım biri olsun diye dua et. Bu yöne yönlendir enerjini. Ancak lütfen önce sağlığına yönel. Allah yardımcın olsun
ben arada kaldım bunu söylemek sorun değil başıma kakarsa sorun olur bi kadın söylemiş kadının dayısına söylrmiş ben yeğenini böyleyken aldım diyr gözüm korktuEe ama bi başkasını kandırmak, yalan söylemek iyi insanlara ait özellikler degil
Ben zaten bunun önlemini alıcam sadece mesajla konusalım dicem görüsmeye de annemle gidicemzaten sizin rahatsızlığınızda aşırı cinsel istek oluyor mani dönemlerinde, belkide bu yüzden yaptınız...kafaya takmayın bukadar, bakire olmadan evlenen yüzlerce kız var...söylemek başına iş te acabilir, açmayadabilir...bu evleneceğin erkeğe bağlı bir durum...ayrıca erkeklerde ilişki yaşıyor evlilik öncesi...tanıştığın kişiye baştan söylersen seni kullanıp, atabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?