- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Çok iyisin fikir için teşekkürlerAilene bir kriz geçirdiğin anda söylemişsin peki aynısının evlendikten sonra eşin varken olmayacağına nasıl emin olabilirsin? Oşekilde öğrenmesindense dürüstçe baştan anlatırsın benimle evlenmeyi gerçekten istiyorsan ben buyum istemezsen yolun açık olsun dersin konu kapanır ve sorun etmeyeceğini söylerse de bu konu aramızda ileride de sorun olmasın hiç açmayalım diyerek söz alırsın ki senin pişmanlığını zaten anlar o merak etme kaldı ki 3 damla kan için sana değer verecek adam hiç olmasın bile isteye de yapmış olabilirsin bu sadece seni ilgilendirir seni seviyorsa sana saygı duyacak kişi mutlaka karşına çıkacaktır ama bence şuan sadece kariyerine odaklan dua et iyi düşün herşey iyi olsun bukadar üzme kendini
evet kafaya taktım da artık akıllandım ezilmiyorum
size katılmıyorum insan geleceğini düşünebilir bunun için kaygı duyabilir kuruntu da yapabilirSunu dusunmen bile kendini ezdirmen.
Bir de bir mucize olsa da biri kabul etse demissin.
Kendini kabul edilecek seviyede goruyorsun.
Daha tanismadigin bir erkek icin o masaya yatip diktiricem diyorsun, rahatsizligim var ama iyilesmek yerine buna odaklayip daha tetikliyorum diyorsun bu mu ezdirmemek?
Ailesi olduren vs kadinlar var onlara bisey demiyorum ulke gercegi ama senin ailen sana destek sorun etmiyor sen bi adam - ki daha tanismadin belki boyle biri olmicak - icin diktirmeyi dusunuyorsun. Elin adamina ne.
15 yaşından beri vardı doktor teşhis koymadı kaygı bozukluğu diye bi teşhis kondu.21 yaşında bipolar bozukluk teşhisi kondu.olayı yaşadıktan 2 sene sonrqhastalığını tetikleyen bu mevzu mu?
yoksa önceden de var mıydı?
Görücü usulüyü bu yüzdeb düşünmüyorum eğer bunu ailesine söylerse yalan söylüyor derim ailem açısından sorun yok onlar zaten biliyorÇevreyle alakalı. Nasıl bir evlilik düşündüğünle alakalı.
Yani görücü usulünde aileler çok iç içe oluyor mevzularla, görücü usulü isteyen adam da mesela illa bakire olsun diyebilir.
Benim çevrem geniştir. Ben dahil herkes bakire değildi evlendiğinde. Beraber yaşayanlar fln da oldu. Ama hepimiz sevgililikten evlendik. Aileler anca nişanda fln çıktı ortaya. Ve dediğim gibi ortamımız rahat bir ortamdı. Evlendil evleneli ki dört yıl oldu öncesinde de üç yıl sevgililik var bir gün bu konu açılmadı.
Ama siz muhafazakar bir çevredesiniz. Sizin için sorun olabilir. Bu nedenle çevrenizi düşünerek bir karar vermelisiniz bence
Ama ya vicdan azabıyla evlendikten sonra söyleme ihtiyacı hissedersem çünkü sağım solum belli olmuyor benim çenemş tutamam diye korkuyorumDürüst ol diyeceğim de şimdiki erkekler dürüstlükten anlamaz ..en ufak şeyde başına kalkar bu mevzuyu kendileri çok temizmiş gibi..diktir ve önüne bak diyorum ben görev alır sonra da evlenirsin ama mutlaka tedavini ol önce
Sonradan söylersem daha kötü olur dimi?Çok iyisin fikir için teşekkürler
Sonradan söylersem daha kötü olur dimi?
15 yaşından beri vardı doktor teşhis koymadı kaygı bozukluğu diye bi teşhis kondu.21 yaşında bipolar bozukluk teşhisi kondu.olayı yaşadıktan 2 sene sonrq
Bu denli aşağılamaya ne gerek düşene bi tane de ben vurayım dedin herhalde.insanca söyleyemiyor musun fikrini?Madem sevişmek senin için akıl hastanelerine yatacak kadar büyük bi mesele nasıl cesaret ettin böyle bişeye merak ettim. Sen bu kafayla daha cok ezilir büzülürsün. Altından kalmayacagın seylere kalkışma. Ailende sende tuhaf(!) insanlarsınız. Yaptıgını hata olarak görüyosun ve yaptıgın hatanın bedelini kendin öde baskalarını kandırma. İnsallah kendin gibi biriyle birlikte olursun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?