Gülme işareti yapmamın sebebi hastalığınız küçümsemek değil, anlamak istediğiniz gibi değil benim anlatmak istediğim gibi anlayın lütfen.
Evet insanlar ruhsal olarak hasta olabilir, bende de ruhsal bir hastalık mevcut. Ancak yaptıklarım ve yapacaklarına bunun arkasına sığınmam. Bu cinayet ya da cinnet gibi birşey değil. Bile isteye zevkle ve bozulacağını bilerek cinsellik yaşamışsınız, şimdi de hurda psikolojim bozuk diyorsunuz. Bunun arkasına sığınmayın demek istiyorum. Evet hayatta hepimiz pişman olacağımız şeyler yapıyoruz, yapmaktayız. Hayatında hiç pişman olmamış insan yoktur. Her insanın olduğu gibi benimde pişman olduğum şeyler var. Ama tutup da hastalığımın ya da başka bireyin arkasına sığınmadım. Yaptıysam yaptım dedim. Kusura bakmayın bu konuya yaptığım ilk yorumum hala geçerli, kapalı ya da namaz kılıyor olmanızın arkasına ya da psikolojinizin arkasına sığınmamalısınız. Söylemlerini çok ama çok garip buldum. İlerideki eşiniz düzgün biri diyelim ki 4x4lük erkek, siz pişman olmayacakmısınız ona yalan söylediğiniz için. Madem dininize çok bağlısınız şunu unutmayın, saf ve masum birinin arkasından çevirdiğiniz bir iş er ya da geç ortaya çıkar. Bu hayatta hiçbirşey gizli kalmaz.