diktirmeli miyim diktirmemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen manik depresifle ilgili 1 tane film ya da kitap okudun mu? Ya da belirtilerinizi biliyor musunuz? Bilemezsin çünkü yaşamadın ya da psikiyatrist değilsin. Bana bunu psikiyatristim söyledi biliyor durumumu.Doktorlarda mani hipomani deprrsyon normal ve karma dönem diye sınıflandırıyor.Sizinle polemiğe giremem burda bi de gülme işareti yapmıssınz ne kadar ayıp resmen dalga geçmek bu hakkımı helal etmiyorum!

Son düzenleme:
Gülme işareti yapmamın sebebi hastalığınız küçümsemek değil, anlamak istediğiniz gibi değil benim anlatmak istediğim gibi anlayın lütfen.
Evet insanlar ruhsal olarak hasta olabilir, bende de ruhsal bir hastalık mevcut. Ancak yaptıklarım ve yapacaklarına bunun arkasına sığınmam. Bu cinayet ya da cinnet gibi birşey değil. Bile isteye zevkle ve bozulacağını bilerek cinsellik yaşamışsınız, şimdi de hurda psikolojim bozuk diyorsunuz. Bunun arkasına sığınmayın demek istiyorum. Evet hayatta hepimiz pişman olacağımız şeyler yapıyoruz, yapmaktayız. Hayatında hiç pişman olmamış insan yoktur. Her insanın olduğu gibi benimde pişman olduğum şeyler var. Ama tutup da hastalığımın ya da başka bireyin arkasına sığınmadım. Yaptıysam yaptım dedim. Kusura bakmayın bu konuya yaptığım ilk yorumum hala geçerli, kapalı ya da namaz kılıyor olmanızın arkasına ya da psikolojinizin arkasına sığınmamalısınız. Söylemlerini çok ama çok garip buldum. İlerideki eşiniz düzgün biri diyelim ki 4x4lük erkek, siz pişman olmayacakmısınız ona yalan söylediğiniz için. Madem dininize çok bağlısınız şunu unutmayın, saf ve masum birinin arkasından çevirdiğiniz bir iş er ya da geç ortaya çıkar. Bu hayatta hiçbirşey gizli kalmaz.

cevap vermeyeceğim sadece hakkımı helal etmiyorum çünkü dalga geçtin Mune Kazen konuyu kapatır mısın

Canım benim ne kadar dert etmişsin yaşında küçük bakire olan kız sayısı okadar az ki hem nedir ki yani bukadar büyütülecek erkek yapınca iyi hoş kadın yapınca niye böyle toplumumuz benden sana bir tavsiye önce tedavi ol ve en önemlisi eline mesleğini al sonrasında karşına biri çıkarsa eğer soyleyebilinecek biri mi yoksa degil mi ölçüp tartarsin anlarsın zaten bakış açısını ona göre söyler ya da söylemezsen ama kendi fikrim bence soylememenden yana ne kadar iyi gozukseler de maalesef bir kavgada başına kalkabilir ama daha ben kendime güvenmiyorum dersen şayet anlayışla karsiliyacak biri çıkar karsina inşallah çıkarda umutsuz vaka olduğunu için dua etmiyirum:) evlilik çok matah bir şey degil zaten sen kendi istikbaline bak öyle bir ailen oldugu icin de şükret

Bu tip operasyonlari hic hos karsilamiyorum cunku kadinin bir erkege kendini kabul ettirebilmek icin vucuduna ihanet ettigini dusunuyorum.

Bekareti takan adamlarla evlenmeyin. Azalarak bitsinler. Kesin cozum bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…