diktirmeli miyim diktirmemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyorum bu şeylerin kafanın açık olup olmamasıyla namaz kılmanla ne alakası var, bu diktirme meselesini açanlar sürekli bundan bahsediyor komik !! Bir mani döneminde adamın tekine inanıp yapmışsın, geçmiş geçmişte kalsın umut önüne bak sen bir zardan ibaret değilsin, kimler evleniyor kimler aile kuruyor tv izle gör, diktir veya diktirme ama adam anlarsa arkasında dur, kimse yargılayamaz seni.

Herkes Yazmış ama bende yazayım.
1. Öncelikle iyileşmeye bak sağlam bir şekilde tedavi ol bu ruh haliyle zaten sağlıklı bir ilişki kuramazsın.
2. Zar Dediğin şeye bu kadar Önem verme hayatında değer yargıların olsun. Zar bazı kimselerde hiç olmuyor. Onlar evlenmeye Layık insan değil mi yani ?
3. Ekonomik özgürlüğünü eline al. Hayatta kimseye Muhtaç olma.
Ekonomik Özgürlüğün olmadan da ciddi bir ilişki Düşünme.

Evlenecegin adam seni seviyorsa bu onemli degil zaten. Seni degistiren mutasyona ugratan bir durum degil ki. Neden kendini eziyorsun anlamiyorum.

Ailen arkanda ne de güzel duruyor canım,bence bu intihar düşüncelerin bu kendini boğmaların hem senin hemde ailen için çok üzücü be katlanılmaz hale gelmiştir bile anlattıklarına göre.Senin bedenin senin kararın öncelikle sorunlarının üstesinden gelmelisin ve aileni bu şekilde üzmemelisin.Elbet seni günahınla sevabınla sevecek biri çıkacak karşına.Kendine de güzelim anne babana da hayatı zindan etme lütfen

Şükür diyeceğin çok sebebin var aslında. Ailen bu yaşadığın şeyden ötürü seni örseleyip yaftalamamış. Mükemmel bir ailen var.

Diğer yandan ben olsan diktirmezdim, yani empati kuruyorum şu an çok deger verdigim esimle olan birlikteligimi yalanla başlatmazdım heralde. Ki birbirimize sorup imasını bile yapmadık biz seni gerçekten seven biri bunu senin başına kakmaz yaparsa da sen de başta dürüstçe söyledim o zaman kabul etmeseydin savunması yapabilirsin.

Ama şu an hayatında bile olmayan bir adama vereceğin hesabı düşünmenden önce iyileşmen gereken bi hastalığın var önce buna odaklan tedavi ol. Eş adayın karşına çıktığı zaman düşünürsün bu diktirip diktirmeme olayini. Ve bu olaya bu kadar takilip erkeklerin totosunu kaldirmayin lutfen.

Kadin dogumda staj yaparken birgun 18 yaslarinda bi kiz geldi kendi kendine istemeden zarar vermis parmagiyla aglaya aglaya ben ne yapacagim deyip gitti gercekten toplumun bu hale gelmis olmasi cok aci. Ben esimle yasarken kanadi mi diye bakmak aklima bile gelmedi ikinci iliskimde kanama oldu işlevsiz bi zara bu kadar anlam yüklemeyin hayatinizi bu kadar etkilemesin. Sevdigin adamla yasadin kandirildin ama bir zamanlar sevdigin adamla yasadin bunu hata olarak görme lutfen.

Öncelikle geçmiş olsun. Siz hayatınızı düzene sokmak için lütfen önce sağlığınızla ilgilenin.
Sonra zar diktirmek falan aklınızdan geçirmeyin. Böyle bir acz olamaz bir kadın için.
Yaşanan herşey insanlar için. Bunu unutmayın. Karşınıza sizi olduğunuz gibi kabul edecek birisi çıkacaktır.

İnançlıysan neden karşındaki insanı kandırıosunki??Burda bir tezatlık var .Kimseyi kandırma.Bunun günahı çok buyuk.Hakkına hirmiş olursun karşındakının.Dedem ne der biliomusun.Hak yiyem bok yer der hep.Ve hiç bir zamanda vicdanın rahat etmicek yapma bunu bence.Karşına sl konuş.

Son düzenleme:
O zar diktirme denen seyi yanlış biliyorsam düzeltin sanırım kadın dogumcular yapiyorlar ne gerek var ki bide birsuru paradir herhalde git estetik falan yaptır bacım gülüş tasarımı olabilir mesela veya begenmedigin biryerin varsa uffff.
Bir de tam hortlatilcak konu acmissin bravo 4 ayda bir önümüze çıkar bu konu artık

Eşim bekarete önem vermeyen biri .. Bekaret sorunum olmadı ama aramızda evlilik öncesi bişey yasanmasa da kendisi bu konu gelince saygı duyacağını belirtti ve hiç sorgulamadi.. Yani böyle erkeklerde var bunu düşün .. Seni seven insan hastaliginla,sagliginla sevecek herseyinle .. Öyle sevemeyen zaten sana layık değildir Bekaretten önce sağlığını iş hayatına adım atmayı dusunmenizde fayda var.. bu iş sonraki iş..

Diktirin hatta çift dikiş yaptırın da bir daha sökülmesin sağlam olsun

Operasyon geçirmeyi düşünmekten önce ailenizi düşünün.

Elin adamını dusuneceginize böyle kıymetli aileniz olduğu için şükredin ve onlar için tedaviye asılın.

Iyilestikten sonra daha doğru karar verirsiniz.

Çünkü ben başörtülü ve inançlı insanım. Ve bu hatayı namaz kılan bir insan olarak yaptım.
İşte ben bu zihniyeti anlamıyorum, kusura bakmayın.
İnançlı yada başörtülü olup olmamanızla alakalı değil bu konu. Açıklar yapar, kapalılar yapmaz muhabbeti değil çünkü bu, lütfen bunların arkasına sığınmayın.
Öte yandan zevkine defasında cinsellik yaşayıp burada dövünenleri de anlamıyorum, bile isteye bozulacağını bilerek yaşıyorsunuz, sonra da vay efendim ben kapalıydım, vay efendim şöyleydim diyip kriz geçiriyorsunuz. Tecavüz tarzı bir olay da değilse kendi yaptığınızın bedelini kendiniz ödemek zorundasınız, yani yaptıysanız pişman olmayın pişman olacaksanız yapmayın.
Öte yandan diktirmeyi çok saçma buluyorum, Allaha inanıyor ve inançlı bir insansanız şunu bilin ki bu hayatta hiçbirşey gizli kalmaz, doğru er ya da geç gün yüzüne çıkar. Ben bunu sadece ve sadece korkaklık olarak buluyorum. Ben olsam (ki bende evlenmeden önce cinsellik yaşadım) diktirmezdim, erkek olsam diktiren bir karım olsa asla kabul etmezdim, daha önce ilişkiye girdiği için değil, beni veya bir başkasını kandırmak için diktirme çabasına girdiği için. Zira böyle önemli bir konuda yalan söyleyen insan her konuda yalan söyler benim gözümde.
Ne diyeyim.. Çift dikiş yaptırın ki yırtılırken zorlansın, biraz da rol yaptım mı tamam bu iş, karşınızdaki adam sizin bakire olduğunuza kesin inanır.

Binlerce bakire olmadan evlenen insan var başına kakılan da vardir elbette o zihniyette biriyle evlenmeyin.Ben evlendigimde bakire olmasaydım benim eşim asla konusunu açmazdı mesela.

Kabul etmek kullanmak.. Vb kelimeleri kendinize yakıştırmayın kadınlar mal değildir sevişmek erkek için ne denli doğalsa kadın için de doğaldır hayatınıza giren erkeğe söylersiniz eğer geçmişinizle ilgilenecekse defolup gitsin siz ambalaj değilsiniz erkeklerin deneyimli olması hoş karşılanırken kadınlara bu muamelenin yapılmasını aklım almıyor artık üstelik bunu siz kendinize yapıyorsunuz dik durun kendinize saygı duyun yaşadıklarınızla hatalarınızla sevin kendinizi

şimdiden bunu dert etmen saçma değil mi ortada aday adayı bile yok belki hiç karşına kafa dengin biri çıkmayacak , evlenmeden yaşayıp ölüp giden insanlarda var.

Siz gerçekten iyileşmeden -iyileşmekten kastım hastalıktan tamamen kurtulmak değil, böyle bir şey her zaman mümkün olmayabiliyor yanlış anlamayın kast ettiğim o değil, ama terapi ve ilaçlar yardımıyla hayatınızı daha stabil, daha yolunda bir hale getirmeden bu kafayla başlayacağınız ilişkiden zaten hayır gelmez. Ama bir bakire olmadığınız için değil. Örneğin biri sizi böyle labul eder, ama belki sırf o kabul etti diye beğenmediğiniz, hoşlanmadığınız birine evet demek zorunda hissedersiniz kendinizi. Lütfen kendinizi iyileştirmeye odaklanın, o zaman daha uzaktan bakıp daha sağlıklı şekilde davranabilirsiniz ilişkilerinizde de. İnançlı bir insanmışsınız, tövbe eden insana o günahı hiç işlememiş kadar temizdir diye bir yaklaşım yok mu İslamda? Lütfen önce kendi yaptığınız şeyle barışın, hata ise de hatamdan ders aldım deyin, kendinizi suçlamayın.

Bu konu başlıkları yüzünden ekşiye düşüyoruz.
Bana bile bi tuhaf geldi konu başlığı.
Sacimizi kestirsem mi kestirmesem mi diye düşünüyoruz ya öyle olmuş.
Evlilik öncesi kendi arzunuzla yaptığınız bir şeye bu kadar uzulmeniz çok tuhaf.
Muhafazakarim demissniz bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Hadi diyelim yaptiniz hata isteyerek hata birde esiniz olacak kisiye ömür boyu bu konuda kandırmış yalan söylemiş olacaksiniz.
Kimse kimseyi önceki hayatiyla yargılayamaz diye düşünüyorum.
Ama onunla geçen hayatinizda onu bu konuda kandiracaginiz için yargilayabilir, ve sizde bu durumda insan kandıran biri oluyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…