diktirmeli miyim diktirmemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem bekaret önemli değil madem geçmiş geçmişte kalıyor madem biz zarımıza göre değerlendirilmiyoruz o zaman diktirsin ne fark edecek? Öyle rahat edecekse diktirsin ne gibi bir zararı olabilir anlamıyorum. Bazen erkeklerin bunu hak ettiğini düşünüyorum. Burda hep demiyor muyuz eşimin geçmişte şöyle ilişkileri olmuş ama bilmiyordum diyenlere geçmiş geçmişte kalır söylemek zorunda değil diye. Bu damga gibi vajinada var olan şey için aslında harika bir icat bu. Pasif direniş olarak her kadın regl olduktan sonra kendisi delsin hatta süper olur. Kadının kendi vücudundaki bir parça ister diktirir ister deldirir. Geçmişte yaşadığı şey hoşuna gitmiyor hiç yaşanmamış farz etmek istiyor belki olamaz mı illa her ilişkisinde hatırlamak zorunda mı bunu? Ya da ben dudak dolgusu yaptırsam ilerde eşime bunu söylemediğimde yine aynı tepkiyi görür müydüm? Demek ki olay yalan ya da gizlemek değil tamamen kadının cinsellik yaşamış olması. Git diktir bacım vücut senin zar senin.

Ben şunu anlayamıyorum,bir hata yapmışsın,kendi isteğinle yaptın sonra pişman oldun. (Hepimiz insanız hata yaparız)
Diktirsen kimi kandırmış olacaksın? Kendini kandırmayacağına göre ne değişecek? Evlendiğin adama yalan söylemiş olursun bu sefer bunun pişmanlığı ile yaşayacaksın.
Neden direk dürüst davranmak yerine hatanı bu şekilde örtmeye çalışıyorsun?

Ben burda diktireceğim ya da diktirmeyeceğim demedim sadece benden yaşı büyük tecrübeli insanlara akıl danışıyorum akıl akıldan üstündür çünkü. Yargılayanlar umrumda değil onlar karşı tarafı incitmekten kalp kırmaktan başka bir şey yapmıyor kendi düşüncelerini kendilerine saklasınlar. Buradaki insanlar bana bişe hatırlattı AİLEM onların değerini hep bilicem ... hani annem dediki yeni bana söylersen başına kakarlar o yüzden sıkıntılarımı paylaşmak istedim ayıp bişe yapmıyorum burda sadece konu paylaşıyorum siz şimdi bunu da ayıplarsınız.Fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim ama bu konuyu deştikçe insan daha kötü oluyor çünkü diktirsende diktirmesende beni kötü günler bekleyebilir (eşimin başakakması öbüründe de vicdanım kaldırmaz) bu yüzden evliliği ertelicem belki işe girip kendi ayaklarımın üzerinde durursam kendime özgüvenim gelir ve o zaman kafaya takmam.Not:Atak geçince kafamdan bu düşüncelerde silinecek hep böyle oluyor atak zamanı

Sana şöyle söylüyeyim bir böyle bi hata yaptğın için üzüldüm iki en azından ailen biliyo burdaki çoğu insanın ailesinin bile haberi yok bu konudada şanslısın kim olursa olsun evleneceğin kişiye söylemelisin başa kakınca o utanmalı sen değil

Haklısın canım... o yüzden çok dikkatli olmam lazım başa kakacak birini seçmek istemiyorum aynı eve çıkınca değişiyo insanlar diyorlar ama Allahtan samimi bi şekilde istersem yolumu şaşırmazsam olur inşallah..

Dün akşam çok negatif düşünüyorsun diyenler vardı bugün çok pozitif olarak uyandım galiba hipomani dönrmine giriyorum bu hatayı yaparken 19 yasındaydım insan bu kadar mı cahil olur ilkokul mezunları bile o halimden daha akıllıdır.. ve ben her sene biraz daha büyüdüm.. eskiden arkadaşlarım nereye çekerlerse oraya giderdim arkadaş ortamının tesiri altında kaldım.. ama bu konuyu kapatıp kendimle barışmam lazım..

ben diktirdiğimde kendimi nasıl hissedeceğimi bilmiyorum geçmişimin izleri silindiği için özgür mü hissedicem yoksa vicdan azabı içinde mi onu bilmiyorum... bi de ben bunu yaptığımda manik dönemdeydim.. ve o zamanlar teşhisim konulmadığı için doğru ilaçlar yoktu dengesizlikler yapıyordum sadece bu değil acaba ben muaf mıyım bunun günahından onu da bilmiyorum manik olmasaydım yapar mıydım yani onu bilmiyorum. O yüzden işe girmeyi ve hastalığıma bakıcam şimdilik düşünmeyi erteliyorum.

su kızlık zarını cok buyutup cok onemlı yerlere koyuyorsunuz
aılenızde arkanızdaymıs e daha ne

Napmalıyım işlem mi görmeliyim sizce?
ınsan kendı vucuduyla alakalı her konuda kendısı karar verebılır ben dıktırenlerı de yadırgamıyorum evlılık oncesı ılıskıyı de yadırgamıyorum cunku her koyun kendı bacagından asılır herkes kendı yasantısının bedelını oder herkese hur ırade verılmıs herkes ıstedıgı seyı yapabılır kımseye zararı olmadıgı surece . bence hıc gerek yok ıslemlere ama sız bılırsınız

ınsanın esı bıle bu konuda hak ıddaa edıp hesap soramaz namazlı nıyazlı bırıyım dıyorsunuz dinimizde bu boyledır ha kendısı esıne saklamıs bır ınsan tabıkı bakır bakıre kısılerı ıster buda cok normal oyle oldugunu dusundugunuz kısıyle evlenmezsınız olur bıter

ben bakıreydım ama esım boyle seylere hıc takılan bırı degıl ınsan namuslu olduktan ahlaklı vıcdanlı temız kalplı olduktan sonra gecmısı benı ılgılendırmez dusuncesınde bır ınsan . boyle bırı oldugu ıcın evlendım zaten onunla anlatabıldım mı yanı sız bakıre olmadıgınız ıcın sızı ıstemeyecek bırıyle zaten olmasın bosverın

Bir zar uğruna üzülmeye değer mi.Ben de kendi isteğimle 2 yıl önce bir şeyler yaşadım pişman değilim.Erkekler her şeyi yapar ama kadın yapamaz.Yok öyle.Ama zardan önemlisi sizin ruh sağlığınız.

Burada özel mesajlara falan bakınca çok başına kakılma olayı yaşayan var ben zaten hakaret yemekten bıktım erkeklerde zar takıntısı var kendimi bunu itiraf edecek güçte görmüyorum çünkü sıkıldım hep aynı hakaretler. Kimse dürüstlüğü haketmiyor elin oğlunun ilerde ne yapacağını nerden bilim? O yüzden diktirme kararı aldım.. Bunu dert eden kişilere de diktirmeyi tavsiye ediyorum.Özel mesajta insanların yaşadıkları hiç hoş şeyler değil.Ben zaten bunu manik zamanda yaptım gizlemem iyi olacak.

Diktir simdiki erkekler bunu hak ediyor. Kendileri her halti yeyip bakire kiz ariyorlar.
Kapaliymissin evlenecegin kisi muhtemelen muhafazakar olur onlar da boyle seylere cok takilir. Ne gerek var ömür boyu laf dinlemeye

Tamam o zaman sorun çözüldü
Karardan sonra yorum almayın

Heh şimdi de suçu manik zamana attınız
Valal gülerek okuyorum mesajlarınızı.
Hayatınızı manik ve normal olarak ikiye mi ayırıyorsunuz? Bile isteye zevkle yapmışsınız bunu psikoloji bozukluğuna yüklemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…