Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hadi hayırlısı canım herşey iyi demiş dr herşey güzel gönlünce olsun tatlım:81:
tabii kuzum herzaman umut vardır Rabbim herşeyin hayırlısını varsin tatlım
cnm bnm sorun bebek değil keşke öyle olsa,daha farklı problemler var malesef,şuan istediğim en soy şey bebek...
canım sorup deşmeyeceğim ama sıkıntın herneyse tez zamanda atlatırsın inşallah canım hayat zor be gülüm bazen böyle dibe vurduğumuz oluyor işte umarım hemen hallolurda toparlarsın bir an önce:93:
çok geçmiş olsun canım haklısın tatlım yeni yıl yeni umut
yazacağını biliyorum canım sen takılma oraya evet canım ufak bir kaza atlattık rüzgardan çatıdan kiremit uçtu oda arabanın camını patlattı ama şükür iyiyiz canım birşey yok
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun tatlım

başınız sağolsun canım evet her ölüm erken gibi geliyorda genç olunca daha bir üzüyor insanı Rabbim daha büyük acılar göstermesin
yok ölmek isteme çünkü kurcalanan rahimde kendini toparlar mesela ben doğum sonu çok sıkıntı çektim günde 3 defa kürtaj ve pansumana yattım o masaya parça kalmış olabileceğinden şüphelenmişlerdi ama şuan gayet iyi durumdaymış sadece biraz zaman alabilir Allah başka dert vermesin gülüm beterin beteri var ve herzaman da şükür edecek şeyler var anlaştık mı?
nasılsın canım belim ağrıyor diyordun hafifledi mi biraz?birsen ile tugcal da iyiler şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah

o kadar çok üzüldüm o kadar çok üzüldümkii şuan anlatamam allah şifalar versin mucizelere inanıyorum umudunu kaybetme nolur üzülme gerekirse psikoloğa git çünkü insan umudunu kaybediyor vee çok kötü duygular içine giriyor ama unutmaki seni seven eşin annen baban seni seven insanlar var bunun için ayakta durmalısın ve umudunu kaybetmemelisinnnnn.....

meraba arkadaşlar, nasılsınız? işyerinde olduğum için tek tek alıntı yapamadım, hızlı bir şekilde geçmişi okumaya çalıştım. başsağlığı dileyen arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden de.

boncuğum bu mesajımı görürsün bilmiyorum, aslında eklemesen de olur. nasılsa çalışmadık bu hafta yeni tarihim 4 ocak...

dün akşam dişin dikişleri alındı, dikişler çok gerdiği için ağrı oluyor dedi doktor gününden önce aldı. her akşam iş çıkışı dişçiye gideceğim orayı ilaçlı suyla temizleyip antibiyotik iğne yapacak. böyle bir hafta devam edecek sonra iyileşir dedi. inş iyi olur.
sizler nasılsınız?
kayram Allah yardımcın olsun, vardır bunda da bir hayır. sana teselli için ne yazsam boş, yaşadıkların zor şeyler. Allah sabrını artırsın, inşaallah hayırlısıyla şifa versin, bebeğine kavuştursun.

Not soğan kürü yapmak isteyen arkadaşım ibrahim saraçoğlunun internet sitesine bakıp orda tarif edildiğini gibi yaparsan iyi olur. ben üç ay düzenli olarak yapmıştım. faydası da oldu. küçük kistler vardı temizlendi bişi kalmadı. kist,myom, özellikle de pco da çok faydası olduğunu biliyorum. tavsiye ederim

Son düzenleme:
naneli şeker bu soğan kürünü yapmış olduğun için soruyorum acaba koku oluyomu terde vucutta koku yapıyomu eşim sevmez hiç soğan kokusunuda yoğpun bi koku oluyomu ağızda yaneeeeeee .........?????????????

kızlar nasılsınız yarın doktora gidiıroum dualrınızı eksık etmeyın benden ne olur bakalım nedıcek merak içindeyım yanii size dün akşamkı ruyamı anlatmak istıyorum
yawrumu gördum dun akşam ruyamda kucağımdaydı emzırmye yer bulamadım çocuğuma dışardayım eşimle yer arıyoruz yawrum oakdar güzel kokuyordukı annemm benımm çocuğumun rüyamda kafasını tutamııo eşim dıorkı nıe bu çocuk kaç aylık oldu hala kafasını tutamıo dıor bana çocuğum kucağımda bana bi gülücukler atıoo allahım gerçek gibiydi sonra kucağımda kusu verdı ağzını sildim temızledım yawrumun böyle rüyam gerisini hatılrmaıorum hiç bitsin istemedım rüya hiçç ama gerçekten o benım meleğimdi ....

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:

HAMıŞLERıMıZ

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
gül kızz bu soğan suyunu nasıl yapıyorsun bizede tarif etsene yapılışınıı bu ay deneyekm deniyeyim bendeeee

bu ara slmm arkadaşlarrrrr

canım soğan suyunu adetin bittikten 7 gün sonra başlıyosun.kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
canım ben adetim bitikten 3-4 gün sonrada başlıyorum.yani denemeni tavsiye ederim...inş.şifa olur

slm arkadaşlar nasılsınız bugün bakalım arkadaşlar yarın çapa hastanesine gidiorum dr a bakalım hayırlısı arkadaşlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin ne olur bana dua edin işlerim rast gitsin inşşşş dualarınıza ihtiyacım varrrrrr :18::18::18::18:

çok saoll cnmm bu ay deneyeyim çikolata kisleri için iyi geliyosa inşallah şifa olur doğal şeylere inanırım ben ama inşallahda kokmam :)))

canım lütfen üzülme üzülmek ağlamak kötü düşünmek inan ki çare olmuyo herşey insanın beyninde bitiyo inan bana canım bizim durumumuzdan daha beter halde olupta hamile kalan anne olan bir çok insan tanıyorum rabbine sığın o bizi asla darda koymaz herşeyin ilacı tek çaresi yüce ALLAH ım lütfen hadi dön aramıza iyi ol olumlu düşün geçicek ben hamile kalıcam de lütfen bitanem kırma beni olurmu seni çok sewiyorum biliyosun dualarım seninle güzel günler yakında.

çok saoll cnmm bu ay deneyeyim çikolata kisleri için iyi geliyosa inşallah şifa olur doğal şeylere inanırım ben ama inşallahda kokmam :)))

yok cnm kesinlikle koku yapmıyo hiç bir şekilde ben bu 4.ayım deniyorum ve pco kist hiç bişey çıkmadı kontrolerde ve hamilede kaldım.bakalım bu ay enfeksiyon kapmışım ama yine içiyorum inş.şifaolur cnm sanada dene ve burda bizimle paylaş lütfen....

a.s canım dualarımız seninle inş. Hayırlı haberlerle dönersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…