bence acele etme zaten bi 6 ay doldurman gerek bebeğin olmamasını anlatman için çünki hiç korunmasız 6 ay boyunca düzenli ilşkide bebek olmuosa öle gelin dio drlar cnm ama yinede sen bilirsin tabi
cnm benım esımde varıkosel var ama degerler ıyı cıktıgı ıcın amelıyat olmasına gerek yokmus ama bızım kafamızda soru ısaretlerı var benımde bı tüp acık dıgerındende sınırlı gecıs varmıs hsg ye pek güvenemedım ama öyle sonuc ıstebaska da bı problem yok sımdılık bakalım beklıyoruz ıste cnm
tşk canım saol yaza kadar bekleyelim o zaman :26: çalısmalara dewam
canım bende ilk 3 ay kourundum sonra 3 ay ara verdim ilk deneme başarısızdı 2 . denemede hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık.6 günlük hamileyim ama düşük yapıcam bebeğim gelişmemeiş pazrtesiye kadarda gelişmezse alıcak doktorlar inşlh bir an önce sende hamile haberini alırsın ve inşlh hayırlısıylada kucağına alırsın
cnm varıkosel spermlerı etkılıyor tam bılmıyorum ama orda bı damarın genıslemesı sperm üretımını engellemesı demek genelde cok ayakta duranlarda agır spor yapanlarda oluyorhım anladım cnm inşşşş en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına bitanem bide varikosel ne olua ben bilmiorum hsgye neden güvenmedin cnm
cnm varıkosel spermlerı etkılıyor tam bılmıyorum ama orda bı damarın genıslemesı sperm üretımını engellemesı demek genelde cok ayakta duranlarda agır spor yapanlarda oluyor
benım hsg zor cekıldı cnm fılm koyuydu aynı ıslemlerı 3 kez yaptılar bıde fılmden sonra ultrasyonda karında su gözlendı yanı gecıs olmus ama fılm kafamı kurcaladı ıste belkıde doğrudur bılmıyorum
buarada folıkül fazlalıgınamı bakıcaksın bıde normal yas aralıgı yazar bı ona bak bıde ona doktora nezaman gösterıceksın ıcın rahatlar
amelıyatı olucakta sevtunum degerler ıyı cıktıgı ıcın doktor yok dıyor bıde ısı dolayısıyla suan olması mümkün görünmüyo zaman alıcak sanırım hadı görüşürüz cnm öptümcanım benim tam çıkıcaktım gördüm yazdıklarını benim arkadaşının eşinded vardı ameliyat oldu hemen ham,ile kaldı o ameliyatı olsun ben kaçtım allahım tez zamanda mercimegini yolar işşallah bebem
cnm varıkosel spermlerı etkılıyor tam bılmıyorum ama orda bı damarın genıslemesı sperm üretımını engellemesı demek genelde cok ayakta duranlarda agır spor yapanlarda oluyor
benım hsg zor cekıldı cnm fılm koyuydu aynı ıslemlerı 3 kez yaptılar bıde fılmden sonra ultrasyonda karında su gözlendı yanı gecıs olmus ama fılm kafamı kurcaladı ıste belkıde doğrudur bılmıyorum
buarada folıkül fazlalıgınamı bakıcaksın bıde normal yas aralıgı yazar bı ona bak bıde ona doktora nezaman gösterıceksın ıcın rahatlar
ben sonuçları rahmimde polip varmış o alınacak eşim sperm testi yaptıracak anrolojiye muayene olucak eski tedavi olduğum yerlerden tedavi olduğuma dair sonuç alınmadığına dair rapor çıkartıcam yani bunların hepsinin sonuçları çıktıktan sonra hepsini bir getir dedi dr ondan sonra değerlendirelim seni dedi öle buda yaklaşık 1 ayı bulucak sanırım
hayırlısı olsun cnm gec olsunda güç olmasın hem yasında küçükmüs hersey yoluna gırer ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
ebroşum hoşgeldin canım nasılsın..
hoşbuldum pelinim saol kuzum ben iyiyim şükür sen nasılsın?
adetin bitti değilmi kuzum
ALEYNAM hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?