Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm benım negüzel sevındım ben ercan demıre gidiyorum doğumun doktoruydu ama şimdi atasama geçmiş sen hangisine gidiyorsun

ben aysın akçay a gidiyodum,atasam da,şimdi fakülteye gidiyorum,aysın hanım yönlendirdi.
tayfun bey ve mehmet bey var,tüp bebek bölümünde devam ediyo benim tedavim.
henüz başlamadım aşılamaya ama,son iki takibimi onlar yapmışlardı.

ben aysın akçay a gidiyodum,atasam da,şimdi fakülteye gidiyorum,aysın hanım yönlendirdi.
tayfun bey ve mehmet bey var,tüp bebek bölümünde devam ediyo benim tedavim.
henüz başlamadım aşılamaya ama,son iki takibimi onlar yapmışlardı.

aysundan hiç memnun kalmadım ben ama ercan mükemmel bi insan tahlıllerım çıkmış bugun gidicem bakalım nedıcek tahlıllerde neler çıktı mreak içindeyım benımde karnımda bebeğim öldü 33haftalık onun için bu tahlııler herşey güzel olur inş buna çok ihtiycım var:14:

bu hesaba göre,bugünü iyi değerlendirmelisin,bu ayki son şansın olabilir,gerçi rabbim bilir,o ol dedikten sonra,yumurtlama günüymüş,sperm miş,hepsi hikaye.

aynen öyle ben mesale adetım bitince hamış kalmışım hemen doktorum dedi tahlıl sonuçumu bi almıştım 1000 değerler çıkmışt daha gunumun 1 gun geçmseyle doktorum hatta demişti ikiz olabilir die ama olmadı ben inanmıoyurm yumurtlama gunu fln çalışcan süreklı:9::9:

aysundan hiç memnun kalmadım ben ama ercan mükemmel bi insan tahlıllerım çıkmış bugun gidicem bakalım nedıcek tahlıllerde neler çıktı mreak içindeyım benımde karnımda bebeğim öldü 33haftalık onun için bu tahlııler herşey güzel olur inş buna çok ihtiycım var:14:

canım,senin memnun olmadığın,aysun,doğumdaki mi?
ben ona gitmiyodum,hep atasam daydı benim dr um,memnunum,sadece tüp bebeğe başla,oyalanma dedi,ben kimyasal gebelik yaşıyorum çünkü sürekli.
seni okudum,çok üzüldüm,rabbim öbür dünyada şefeatçi eylesin,en kısa zamanda kardeşini göndersin inşallah.

kızlar bana bi akıl verin ya ne yapayım 6 aylık evliyim daha önce korunduk son iki aydır bebiş istioruz ama henüz basarılı olamadık sizce gitmelimiyim doktoraa :26:

günaydııınn agıüünnaayyyddıınn haturnlarr yeterin bu güzel dileklerine katılıyoruumm tabekiiiiiiiii
adtt dönemlerimiz yaklaşııoooo güzel haberler olsuunnnnn inşallahh hayırlısıylan nasip olsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................ (amin:49: :49: :49: :49: :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52:)

hepimiz ortak dileği bu sanırım
inşş rabbim yüzlerimizi güldürsün
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım,senin memnun olmadığın,aysun,doğumdaki mi?
ben ona gitmiyodum,hep atasam daydı benim dr um,memnunum,sadece tüp bebeğe başla,oyalanma dedi,ben kimyasal gebelik yaşıyorum çünkü sürekli.
seni okudum,çok üzüldüm,rabbim öbür dünyada şefeatçi eylesin,en kısa zamanda kardeşini göndersin inşallah.

evet doğumdaydı şuan ana klınkte oda sanırım inş bu aydan sonra korunmyaı bırakıcam allahın iznıyle inş herley güzel olur sağlıklı saatlı melek göndersın bana rabbım inşş

Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canım:59:Sanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım:emir_bebek:
yok canım rutuşlar var eve macun eşimle arkadaşı yapıcek adamın işi varmış:53::53::53::53:
günaydın kızlarrrrr:26:
günaydın aramıza hoş geldin
:3:günaydın kızlar iyi bi hafta geçirmek dileğiyle:34::71::71:
teşekkür edrim bebem sanada görüşmeyeli nasılsın bakem:3::3::3::3:
kızlar nasılsınız coktandır görüşemedik ya özledim sizleri:38:
kız sorma inan çok özledim millete laf yetiştirmeyi be:43::43::43::43:
bugün geçmiş çok kısaydı sagolun kıslar:1:
halada kimseler yok alacagınız olsun valla bıraktınız bizi bi başımıza dimi kıs kardeloş:43:
ah canım ben yokumda ondan kısa biliyonmu baktılar sevtun yok millete laf yetiştiriyo ben olmadıgımdan kim laf yetiştiricek demi :60::60::60::60::60::60::60:ben bile dikkat ettim ben girmiyorum millette girmiyo niden acaba onlarındamı annecikleri gelmiş:32::32::32::32::32:
naber bebem okadar çabul girip çabul çıkıyorumki jet hızıyla şaşar kalırsın teşekkür edrim bebem

bu arada başın sag olsun beterin beteri var inan çok üzüldüm ya allahım sabır versin anacıgına babacıgına

arkadaşlar size doyum olmuyo ben çıkıyorum istemiyorum ama malesef kendinize iyi bakın allahıma emanet olun bay
aaaaaaaa ne zaman kaçtın kız bak bu iş böyle olmuycak gel şu annenine bu topiğe alştıralım ne dersin :60::60::60::60::60::60::60::60:

kız annemi nasıl alıştırıcem kadının okuma yazması yokki allah senii geçen ablamla pc konuşuyoz bir taraftanda sizlere laf yetiştiriyom kadının kafası karıştı bu ne diye anlattım bende uzun uzum dediki allahım en kısa zamanda kimsenin kucagını boş bırakmasın dedi :43::43::43::43:

şimdi uyuyo beni bir yakalarsa amanın:30::30::30::30::30:genemi başındasın dicek

kızlar ben geldim her an gidebilirim:58::58::58::58::58::58::58:

Sevgili arkadaşlar sizden bir yardımım olacak fikri olanlardan. 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunuyoruz fakat eşim korundu hep ben hiç ilaç vs. almadım.
Şimdide 3 aydır korunmamaya karar verdik.
Fakat korunmayı bıraktığımız ilk günden beri adetlerimde düzensizlik olmaya başladı. Normalde 28 -26 günde hiç şaşmayan ben, korunmayı bıraktığımız aydır 30. gün - 38. gün ve bu ayda yine 30 u buldu eğer hamile kalmadıysam tabi , ama hamile kalacağım diye bu ay bişi yapamadık bu yüzden hamile olacağımı düşünmüyorum.

Size sorum neden böyle birşey oluyor, hiç bunu yaşayan var mı? Yada bilimsel bir açıklaması. Lütfen yardımcı olur musunuz gerçekten çok şaşkın ve üzgünüm arkadaşlar .
Şimdiden teşekkürler

kızlar bana bi akıl verin ya ne yapayım 6 aylık evliyim daha önce korunduk son iki aydır bebiş istioruz ama henüz basarılı olamadık sizce gitmelimiyim doktoraa :26:

1 senelik olman lazım bebem doktorlar ozaman bakıyo sen şimdi dersen 6 aylık evliyim daha erken der şutlar seni benim arkadaşıma doktor kızmıştı ne acelen var diye:32::32::32::32:

canım öncelikle maşallah diyorum sana:81::81::81:
diyetim 1645 kalorilik bi diyet,sabahları iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,veya bir haşlanmış yumurta,iki dilim ekmek,4 5 tane zeytin ve mevsim sebzeleri(sınırsız)
iki saat sonra iki porsiyon meyve(bir avuç dolduracak kadarı bi porsiyon)
öğlende bir buçuk avuç içi büyüklüğünde et gibi maddeler,yada bir haşlanmış yumurta,sınırsız ve yağsız salata,üç dilim ince dilim ekmek ve altı yemek kaşığı sebze,yarım kase yoğurt
iki saat sonra,bir porsiyon meyve ve bi kase yoğurt,yada bi bardak süt.
akşam,öğle nin aynısı.
iki saat sonrada bi porsiyon meyve,yarım kibrit kutusu kadar peynir ve bir etimek büyüklüğünde ekmek.
işte canım,listem bu,çok aç kalmıyorum,ama iştahımda kesildi,bazen öğünlerde zorlayarak yiyorum,bu miktarları almassam,sağlıklı zayıflamazmışım çünkü.

o sabah kahvalytısıyla aç kalmıyor musun,ben çok çabuk acıkırım heralde aslına daha kahvaltı yapmadım ancak öğle yemeğine çıkınca yicem bişeler o da saat 3ten sonra,ben çok düzensiz yiyorum ondan böyle sanırım ya:(

tutişim,moralin daha iyidir inşallah,resminiz gördümde,ne kadar neşelisin maşallah,rabbim bozmasın hiç bi zaman inşallah.

cnm bnm sağolasın,nikahtan çıkınca çekmişlerdi fotoyu... aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

Sevgili arkadaşlar sizden bir yardımım olacak fikri olanlardan. 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunuyoruz fakat eşim korundu hep ben hiç ilaç vs. almadım.
Şimdide 3 aydır korunmamaya karar verdik.
Fakat korunmayı bıraktığımız ilk günden beri adetlerimde düzensizlik olmaya başladı. Normalde 28 -26 günde hiç şaşmayan ben, korunmayı bıraktığımız aydır 30. gün - 38. gün ve bu ayda yine 30 u buldu eğer hamile kalmadıysam tabi , ama hamile kalacağım diye bu ay bişi yapamadık bu yüzden hamile olacağımı düşünmüyorum.

Size sorum neden böyle birşey oluyor, hiç bunu yaşayan var mı? Yada bilimsel bir açıklaması. Lütfen yardımcı olur musunuz gerçekten çok şaşkın ve üzgünüm arkadaşlar .
Şimdiden teşekkürler
cnm korunmayı bıraktığınız için rahim kendini gebeliğe hazırlıyor derler,bi kaç aya kadar düzelir

doktora gitmek istiyorsa 1senelik evliyim diceksin ancak o zaman bakıyorlar aksi takdirde azar işitip evinin yolunu tutuyorsun:)
ben çıkıyorum,işlerim var,görüşürüz.
cnm bnm görüşürüz Allah'a emanet ol
canlarım ben çıkıyorum benimki başında yakalamadan kaçıyım sizlere iyi muhabetler beni özleyin anacım:58::58::58::58::58::58:

görüşürüz cnm sende Allah'a emanet ol

Back
X