Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

o sabah kahvalytısıyla aç kalmıyor musun,ben çok çabuk acıkırım heralde aslına daha kahvaltı yapmadım ancak öğle yemeğine çıkınca yicem bişeler o da saat 3ten sonra,ben çok düzensiz yiyorum ondan böyle sanırım ya:(

cnm bnm sağolasın,nikahtan çıkınca çekmişlerdi fotoyu... aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

kız sendemi diyete girdim bakem aferim kupanı al bakem:65::65::65::65::65::65:
kendinide facede gösterirsen bir kupada ozaman vericem söz:65::65::65::65::65:
beni kandinden niden mahrum ediyosun yoksam beni sevmiyomusun bakem:59::59::59:

geliyo anacım by:1::1::1::1::1:

o sabah kahvalytısıyla aç kalmıyor musun,ben çok çabuk acıkırım heralde aslına daha kahvaltı yapmadım ancak öğle yemeğine çıkınca yicem bişeler o da saat 3ten sonra,ben çok düzensiz yiyorum ondan böyle sanırım ya:(

cnm bnm sağolasın,nikahtan çıkınca çekmişlerdi fotoyu... aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

öğün atlamak yasak tutişim,bende aç kalırım sandım ama,şimdi meyve yicem ve doycam.
vucut aç bırakılırsa,yağ olarak depoluyomuş,harcamıyomuş enerjiyi,ilerde kullanırım diye (çok akıllı demi)
sık ve az az yencekmiş,sende yanına kuru meyveler,yada ufak süt,yoğurt alabilirsin aslında.
masabaşı çalışanların işi daha zor tabiki,birazda hareket lazımmış.

1 senelik olman lazım bebem doktorlar ozaman bakıyo sen şimdi dersen 6 aylık evliyim daha erken der şutlar seni benim arkadaşıma doktor kızmıştı ne acelen var diye:32::32::32::32:

kızz aynı banada oldu aynı şeyy bu ayın başındada didimki doktora 6 aydır korunmuyoruz ben ilaç içmiyordum zaten hiç eşim korunuyorduben hiöç ilaç içmedim dedim 3 yıldır şimdide bi ayda kendim çoğalttım altı aydır olmuyor dedimm dediki altı ay çok kısa süre bekle dedi daha beklemelisin dedi yane başından atar gibi oldu :)) :40: :40: :40: :40::40::40:

kız sendemi diyete girdim bakem aferim kupanı al bakem:65::65::65::65::65::65:
kendinide facede gösterirsen bir kupada ozaman vericem söz:65::65::65::65::65:
beni kandinden niden mahrum ediyosun yoksam beni sevmiyomusun bakem:59::59::59:

geliyo anacım by:1::1::1::1::1:
kız var ya resmim facede:) kardeloşun dediği resim eşimin facesinde:)
öğün atlamak yasak tutişim,bende aç kalırım sandım ama,şimdi meyve yicem ve doycam.
vucut aç bırakılırsa,yağ olarak depoluyomuş,harcamıyomuş enerjiyi,ilerde kullanırım diye (çok akıllı demi)
sık ve az az yencekmiş,sende yanına kuru meyveler,yada ufak süt,yoğurt alabilirsin aslında.
masabaşı çalışanların işi daha zor tabiki,birazda hareket lazımmış.

ben hem hareketsizim hemde hep öğün atlıyorum ondn işte bacaklarım bile tutmuyor artık hamlaştım iyice sadece masadan masaya hareket ediyorum aslında yürüyüş yapsam çok kolay veririm ama bu soğukta nasıl yapıcam :)

[
merhaba kızlar,, nasılsınızz. bende bir ay önce başladım. çok ve az yiyorum. 7 kilo verdim 1 ayda...

ama suyu bol ve yudum yudum içiyorum..

günaydın kızlar...umarım bu hafta güzel haberler alırız inş... topigin buna cok ihiyacı var...sizler nasılsınız:3:

ebrarım şimdi gecmişe biraz baktım hastaymışsın canım cok gecmiş olsun adette olmamışsın...bak söyliyim bende hamile oldugumu ögrenmeden önce senın gibi olmuştum inş sende bizlere o güzel mujdeyi verirsin bitanem kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni:54:

derinim sen ne yaptın kan testi yaptırcaktın gerci kanamam cogaldı diye yazmışsın canım hakkında hayırlısı olsun...bu arada kuşunuda cok üzüldüm canım ya bende de var iki tane kociş dogum günümde aldı bişey olunca insan cok üzülüyo gecende yavru köpek getirmiş cok tatlı ya şimdilik onlarla ilgileniyorum tabiki bebiş gelene kadar inş...senide cok öpüyorum canım kendine iyi bak:16:

kardelen profum sende diyete başlamışsın... inş biraz zayıfladıktan sonra bebişin hayırlısıyla saglıklı gelir canım:54:

kızlar gecmişte aklımda kalanlar bu kadar atladıgım varsa kusura bakmasın hepiniz iyisinizdir inş kocaman öpüyorum sizleri:54::54::54:

günaydın kızlar herkese iyi haftalar.... ben hafta sonu çok yoğundum her gğn misafirim vardı... hala dinlenebilmiş değilim.... sizler nasılsınız????

geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler:54:

selam kzılar nasılsınızz ayy sabahtan beri elektirik yoktu şimdi geldii:15:

şimdide sularr yokok:52:

ayy nasıl sinir oldum:47:

bir sürü işim gücüm varr ooff:47:

geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler:54:

geçmiş olsun canım iyi toparlamış sevindim artık sende dinlenirsin.

selam kzılar nasılsınızz ayy sabahtan beri elektirik yoktu şimdi geldii:15:

şimdide sularr yokok:52:

ayy nasıl sinir oldum:47:

bir sürü işim gücüm varr ooff:47:

amaaan ikisi birden niye öyle olmuş bugün.E napıcaksın elektrik gidince suyla yapılacak işlerini,su gidince elektrikle yapılcak işlerini yaparsın.Ne kadar zekiyim değilmi:86:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur :52::52:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur :52::52:

inşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur

Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:

Back
X