Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haticecim,didgok diye bi arkadaş vardı,o da polip ten ameliyat oldu,yada operasyon,nasıl oluyo bilmniyorum,ama o arkadaş bi kaç ay sonra hamile kaldı,haberin olsun,üzülme yaniiiiiiiii:49:

ölemiş zaten herşeye engel oluyomuş ama dr çok küçük dedi ben kadar bişe dedi bide ben şunu anlamadım daha önceki gttiğim drlar hiç böle bişeyden bahstemedi yaa kafam karıştı kadın rahim filmime bakınca derkt olarak dikkatini çekti drun bide bütün düzensizliğini bu yapabilir dedi bana

ölemiş zaten herşeye engel oluyomuş ama dr çok küçük dedi ben kadar bişe dedi bide ben şunu anlamadım daha önceki gttiğim drlar hiç böle bişeyden bahstemedi yaa kafam karıştı kadın rahim filmime bakınca derkt olarak dikkatini çekti drun bide bütün düzensizliğini bu yapabilir dedi bana

inşallah canım,inşallah,hemen hamile kalırsın bu operasyondan sonra.

canım bende 5 senedir doktorlara gidiyorum kimse bana perde var sende demedi.İnş.tek engelin budur ve bu vesileyle bebeğine kavuşursun.Şİmdiden geçmiş olsun

1. ademilehatice
2. kardelen49
3. kardelen5233
4. derdanur
5. emell06
6. KK Pro ÜyeDerinSu
bukadar kişiyiz kızlar niye sesiniz çıkmıo baken nerdesiniz

ahhhhh cnm ya inşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
böle bi mucize çok güzel olur
rabbim gönlüne göre versin cnm
amin cnm sagolasın..
canım polipi araştırayım ben bi perde gbi bişey degil galiba o..ben kadar dedigine göre..inşallah hayıra vesile olur alınması..kardeloşun dedigi de bi umut olsun sana bak..ben unutmuşum didgok o operasyondan sonra kalmış megerse.
ben geldim kizlar nasilsiniz bakim:6::6::6::6::6::6:
hoşgeldin cnm sagol sende iyisin inş..geçen kötüydün.

eşim demin kısdı yaff..iki dkk yanımda oturdun kalktın gittin pc ye gene diyo..şimdi de wc de bende kaçtım gene gelir birazdan o oturacakta biraz:97:

amin cnm sagolasın..

canım polipi araştırayım ben bi perde gbi bişey degil galiba o..ben kadar dedigine göre..inşallah hayıra vesile olur alınması..kardeloşun dedigi de bi umut olsun sana bak..ben unutmuşum didgok o operasyondan sonra kalmış megerse.

hoşgeldin cnm sagol sende iyisin inş..geçen kötüydün.

iyiyim caniim hamdolsun,kayinvalide mevzusunda durumlar ayni canim..moralim hala bozuk ama dusunmemeye takmamaya calisiyorum..hos ne kadar basarili olabiliyorum orasi tartisilir ama neyse:31::31:

iyiyim caniim hamdolsun,kayinvalide mevzusunda durumlar ayni canim..moralim hala bozuk ama dusunmemeye takmamaya calisiyorum..hos ne kadar basarili olabiliyorum orasi tartisilir ama neyse:31::31:

cnm takma tabi yaa başarırsın tabi yeterki iste.düşününce kendimize olan oluyo valla.

ebrarım cnm sen geldin ama ben kalkıyom kuşum.kızıcak koray şimdi valla..
ugrayabilirsem ugrayacam cano öptüm hepinizi.sayfam açık kalsın:1:

Back
X