Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ahh ahh hiç sorma öyle çok yemede yok ama sabit kaldım ben 75 te veremiyorum abur cuburuda bırakabilsem hep onlar yüzünden zaten inş. veririm 10 kilo kadar hayal gibi ama umut işte

canim neden bu kadar dert ediyorsun,inan ben 75 kilo olabilmek icin nelerimi vermezdim..bana bak ve haline sukret ben kilo verecem diye ugrasiyorum,ama yolum uzun olunca birden olmuyor tabiii:2::2::2:ben malesef 3 hanelilerdeyim

canim neden bu kadar dert ediyorsun,inan ben 75 kilo olabilmek icin nelerimi vermezdim..bana bak ve haline sukret ben kilo verecem diye ugrasiyorum,ama yolum uzun olunca birden olmuyor tabiii:2::2::2:ben malesef 3 hanelilerdeyim

cnm kilom 15 kilo fazla inan 5-7 olsa göbek atıcam ben 10 derken az bile söyledim bebek içinde vermem lazım tabiki bu kiloda fazla bana....

cnm kilom 15 kilo fazla inan 5-7 olsa göbek atıcam ben 10 derken az bile söyledim bebek içinde vermem lazım tabiki bu kiloda fazla bana....

bende bebek icin vermem gerek,her zaman farkli niyetler ile kilo vermek istedim.bu sefer bebek istegi icin ciktim yola dilerim son olur ve yaza citir hatun olurumhepimiz oluruz insallah

bende bebek icin vermem gerek,her zaman farkli niyetler ile kilo vermek istedim.bu sefer bebek istegi icin ciktim yola dilerim son olur ve yaza citir hatun olurumhepimiz oluruz insallah

ay inş. cnm inş.ben ballı elma sirkesi içmeye devam edicem bakalım ne olucak....

kizlar benim cikmam gerek

kocis söylenmeden ben cikayim,hepinize iyi geceler

bu arada sevtun yok görusemedik uzun zamandir,sanirim hala annesi ile beraber

allaha emanet olun kizlar

ewdemi nasıl yapıcaz ve gerçekten işe yarıyomu canım:26::26::26::26:

Hareketleri var onun ebru şallıyı izlemedinmi hiç.ben arada yapıyorum bi türlü sürekli yapamadım.Ama sürekli yapanlar işe yaradığını söylüyo.Ben zayıfım ama sıkılaşmak istiyorum biraz daha iyileşiyim başlıycam

midene dokunmasın o da canım dikkat et bence.Sirke içenler sonra mide şikayetinden dert yanıyo

biraz rahatsız ediyo ama ölçüsünü az olarak ayarlıyorum ama dokunsada napıyım mecburum bir süre katlanmak zorundayım canımm vermem lazım bu kiloyu ufff yaa uffff

hmmm,insallah diledigin sonucu alirsin canim,ben sireke icemiyorum cild problemimden dolayi,kasintilarim artiyor malesef

hmm anladım cnm sen içme o halde.bnmde biraz midemi yakıyo ama napıyım katlanıyorum işte..inş. weririzde kurtuluruz bu kiloları...

selam canlarım...
ebrarım gitmişsin cnm yetişemedim.dönerim demişsin inş gelirsin bitanem.
kayram selam canım nasılsın..kız sen çift rahimi mi takıyosun kafaya aşkolsun..bende ilk baş endişelenmiştim ama gerçekten öyle olup saglıklı taşıyan çokmuş..sadece istirahat gerekecek bize canım..banada çift rahim demişti doktor filme bakıp..bu son gittigimde çift rahim görünümü dedi ...
kardelenim naber canım?
gül selam sanada tatlım...

ayy kıslar yaa bu çocuk işini biraz daha mı düşünsem nediranamm benim kardeşçigim kızcesi 2 yaşında hiç durmuyo MAAŞALLAH,diger arkadasın iki kızı biri 3,digeri1.5 yaşına aman Allahımmmm..onlar gittikten sonra evi zor topladım anca gelebildim yaf.olsun o bile güzel yaa..arkalarından toplamak:)))bide bıcır bıcır sesleri hiç susmuyolar anacımmm
bu arada hala daha çok kasıgım agrıyo kızlar..kesin kist oldu napıcam ben yaaa doktora gitmeyi düşünmüyodum bu ay klomen istemiyorum çünkü..işte kullandım 3 ay korktugum gibi oldu bu yüzden istemiyodum

ohh ebrarımda geldi..kıslar diger kızceler gitmiş yahu ben yazana kadar..üçümüz varız msn den devam edek mi..ben açıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…