ahh ahh hiç sorma öyle çok yemede yok ama sabit kaldım ben 75 te veremiyorum abur cuburuda bırakabilsem hep onlar yüzünden zaten inş. veririm 10 kilo kadar hayal gibi ama umut işte
daha ıyıyım bıtanem kocısın yattı herhalde
ah canım denıcem ıste bakalım
bu arada sende abur cuburu kes ve spor yap ben artık ole yapıyorum
canim neden bu kadar dert ediyorsun,inan ben 75 kilo olabilmek icin nelerimi vermezdim..bana bak ve haline sukret ben kilo verecem diye ugrasiyorum,ama yolum uzun olunca birden olmuyor tabiii:2::2::2:ben malesef 3 hanelilerdeyim
cnm kilom 15 kilo fazla inan 5-7 olsa göbek atıcam ben 10 derken az bile söyledim bebek içinde vermem lazım tabiki bu kiloda fazla bana....
bende bebek icin vermem gerek,her zaman farkli niyetler ile kilo vermek istedim.bu sefer bebek istegi icin ciktim yola dilerim son olur ve yaza citir hatun olurumhepimiz oluruz insallah
ewet artık dikkat edicem cnm...ama spor hiç sevmiyorum yaaaa
plates yapın hatunlar oturduğunuz yerden erisin yağlar
ay inş. cnm inş.ben ballı elma sirkesi içmeye devam edicem bakalım ne olucak....
ay inş. cnm inş.ben ballı elma sirkesi içmeye devam edicem bakalım ne olucak....
ewdemi nasıl yapıcaz ve gerçekten işe yarıyomu canım:26::26::26::26:
midene dokunmasın o da canım dikkat et bence.Sirke içenler sonra mide şikayetinden dert yanıyo
hmmm,insallah diledigin sonucu alirsin canim,ben sireke icemiyorum cild problemimden dolayi,kasintilarim artiyor malesef
size iyi geceler hanımlar ben çıkıyorum:80:
ay kızlar bende cıkıcam az once de dustum zaten net bı garıp bu sıte daha bı garıp hadı optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?