Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya kıyamam sana yapma böyle lütfen iyi ol rabbim çok büyük inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına
cuma baslayip persembe aksamina kadar oldugunu bilmiyordum..yeni olunca insan oluyor böyle seyler ögrenecegim insallah

birde bazen 10 bazen 20 okuyoruz bu degisiyormu??yoksa isteye göremi dagitiyorsunuz??

canım cuma duamızı yapıyoruz sonra ben liste yapıyorum yani öbür cumaya kadar vakit oluyo birhafta kadar .busefer öyle olmadı rahatsızdım bide dua yapmıycaktık arkadaşın kanaması varmış bebeğinin tutunması için okuyoruz .canım herzaman farklı oluyo net bisayı tutturamıyoruz listeyi takip etmek gerekiyor yani

KIZLAR EŞİM GELDİ
BEN BİRAZDAN DÖNERİM

allah yardımcı olsun canım bencede başka biyöntem bul iğrenç gözüküyo

iğrenç olan ne kızlar ben kaçırdım:26:

ebrar_53+,KAYRAM29+,umutlubekle,ademilehatice,kardelen49,semraozsoy,garip,

slm kızlar nbr nasılsınız:80::80::80::80::80::79::79::79:

iyiyiz canım sen nasılsın

Garipçim hadi az kalmış sık dişini

canım ya kıyamam sana yapma böyle lütfen iyi ol rabbim çok büyük inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına

KIZLAR EŞİM GELDİ
BEN BİRAZDAN DÖNERİM
ah ablacım ah bı gelıyo bı gıdıyo ıste bana da olanlar oluyo ve sonunda kendımı acayıp yorgun ve bıtkın hıssedıyorum canım benım cabuk dön seni cok osledım ablacım nasıl oldun sen ıyımısın

garıpcım cok cok az kalmıs canım kurtulcan ınsallah cadı kaynanandan
hatıcecım nerdesın yaaaa
gulum canım seglıklı kılo vermeyı denesen daha ıyı olur tatlım

anladim ebrarcim,ben insallah yarina okur bildiririm sana,rabbim insallah hamile olan kardesimizin bebegini kucagina almak nasip etsin.

hatıcecım nerdesın yaaaa

hee yaa canim kurtulcam

surekli laf ignelemeye devam ediyorama rabbim buyuk ben herseyi ona havale ediyorum.o kimsesizlerin kimsesidir,benimde sahibim rabbim..

hatıcecım nerdesın yaaaa

ahh ahh hiç sorma öyle çok yemede yok ama sabit kaldım ben 75 te veremiyorum abur cuburuda bırakabilsem hep onlar yüzünden zaten inş. veririm 10 kilo kadar hayal gibi ama umut işte

kız mesenede opustuk ya balım benımmm okudum son yazdıgını bende dusunuyorum onu ama ıste yınede gelıyor bende bılıyorum aslında allah buyuk ama ıste bazen kotu oluyorum

anlıyorum seni hemde çok üzülme ağlama demek boşuna biliyorum ama tek istediğim üzülsen ağlasanda dediğimi yap bitanem dualarımız hep seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…