canım çok çok geçmiş olsun çok iyi bilirim bende kronik faranjit var mahvediyo insanı
allahım şifa versin canım .buarada liste hazırladım biara bakarsın olurmu tatlım
ay ne kadar acımasız ne taş kalpli bi adam.Ben yaprak dökümünü bekliyorum heyecanla finalde neler olacak bakalım
çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz bu son acın olur canımslm kızlar daha yeni geldim hastaneden he sabah 7 de gttim ancak eve geldim uffffffffff mahvettiler beniiii anamı ağlattılar oramı buramı iyicane karıştıdılar kanamam var şu anda hala yafff
semroşum saol kuzum allah razı olsun bebiş değildir ya sanmıyorumda galiba zehirlendim bensemroşum saol canım rahatsızdım ikigündür mide bulantısı filan artı karnım bozulmuştu galiba gıda zehirlenmesi yaşadım canım .sen nasılsın iyileştin inşallah .buarada yakışıklı oğluşun nasıl
ebrarcım ay geçmişolsun şekerim kız bebek olmasın birde ay inşallah canım yaaaaaaaa oğluşumda çok iyi canım sınavda yine birinci oldu o zaten annesinin birincisi sizleri hep görmek istiyor çok merak ediyor teyzesi
görüşürüz canım bayyyyyyyyy öpüldün
hoşbuldum canım hayırdır ne ilacı kullanıyosun
flanım saol canım cumaya kadar vakti var duanın okursunkızlar cümleten tünaydınyine topluca yazacağım çünkü site bende çok yavaş umarım yazarım ve gelir yoksa hepsi boşa gidecek kardelen49 nice nice yıllara kalabalık bir aile olarak girmeniz dileğiyle çooook öpüyorum canım semracığım derinciğim birsenciğim geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler Rabbim dermansız dert vermesin inşallah:93:derinciğim merakla senden gelecek haberi bekliyorum kuzu:97:boncukcuğum yeni tarihimi hesaplayıp yazayım olur mu canım bu arada eşin ameliyat olmaya karar vermiş sanırım inşallah iyi olur canım profum geçmiş olsun canım ya hemen toparlarsın inşallah canım kayram başın sağolsun canım benim dedem benim için çok kıymetliydi kaybedince uzun süre toparlanamadım hala da evlerinin önünden geçemem hala orada duruyorlar sanırım tekrar başın sağolsun canım:85:haletern düşük mü oldu canım öbür aya inşallah geçmiş olsun ebrarcığım listeyi gördüm yarın okur sana bildiririm canım test negatif mi dur bakalım belki yine güzel bir haber çıkar ne seviniriz yeni gelen bütün arkadaşlarımız da hoşgelmişler buarada
canım saol okumuşsun ama fazla okumak olmuyo malesef yani sana verdiğim sayı kaçsa onu okusan iyi olur tatlım diğerlerini sayamıycam yani .313 tam sayı okuyoruz yanlış anlama bilmediğin için yaptın heralde ama bundan sonra tam sayıyı okursan seinirim ağzına yüreğine sağlıkebrarcım ayetel kursi
30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee
100 tanede yunus suresi okudum
inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur
ayy semroş neymiş süpriz çok merak ettim ya özel değilse söylersin artıkkızlar acilen çıkmam gerekiyor arkadaşım aradı bana süprizi vamış ay çok merak ettim gelince sizede anlatırım aralığın 14 doğum günümdü ama şimdiye saklamış ben kaçtım allaha emanet olun hepinizi teker teker öpüyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
boncuğum niye bukadar sıkıldın kuzum kıyamam hayırdır yine biri bişey dedi galiba takma lütfen canom herşey güzel olucak .buarada kararı verdi demek amiliyat olucak yani inşallah şifasını bulur eşin canım biran öncede minişiniz gelsin sende tedavilerde yıpranma .vardır bir hikmeti canını sıkma sakın bitanemkardeloşum esıme agrı yapıyor cnm aklı hep orda daha kötü sonuclar doğurmasından korkuyor stres yapıyor nekadar erken amelıyat olursa okadar ıyıymıs bıde ben burda verdıgımız testlere pek güvenmıyorum kruger sıstemı yok esım ısrar edıyor su sorun gıtsın bıyerden baslayalım dıyor aslında haklıda sımdı olmadı ılerde yıne sorun yaratıcak bu varıkosel en ıyısı bastan kurtulmak bakalım ısyerıyle konusmus ne duruyorsun demısler gıt hemen ol demısler varıkoselı olanın cocugu olmaz demısler hem basıt bı opersyonmus degerın ıyı cıkmasıda belkı esım süreklı kür kullanıyor ondandır varıkoselde ısı derecesı 40 a kadar cıkıyormus bu durumda spermlerde yasayamıyormus neyapım eger fayda edıcekse beklerım 3 ay daha bunca zaman beklemısım hafyata allah ızın verırse gün alcak yrnesım cok umutlu ınsallah rabbım onu sevındırır
ebrarım ben ıyıyım cnm dünden berı herkes üstüme gelıyor o ayrı konu agla agla harap oldum bgnkoca bı yıl gectı yıne yok bu velet
leyla arkadasımızı ben hatırlayamadım rabbım cocugunu kendısıne bagıslasın adetlı olmasaydım bende katılırsım seve seve duaya
halecıgım saglık olsun cnm ınsallah en kısa zamanda yıne verırsın müjdeyı baka artık bılıyorsun hamıs kalabıldıgını
gül tamercgım alınmıssın cnm bıze kusurabakma cnm yalnıs anlama sakın nasılsın buarada
unuttugum varsa kusurabakmayın canlarım bgn kafam yerınde degıl
selam canım sen nasılsın?slm kızlar nbr nasılsınız???
aleynam hayırdır neyin var önemli sorun değildir inşallah canını sıkma kuzum çok takıyosun ya herşey rabbimden olmuycaksa olmuyo tevekkül etmemiz gerekiyo .allahım çok bekletmeden göndersin inşallahkızlar nasılsınız coktandır takip edemiyorum sitresli gunler geciyorum aklımda atamıyorum bu cocuk olayını tabi başka sorunlarda var ALLAHIM yardım etsin bize ama sizlerle konuşmayaı cok özledim
gecmişe cok dalamadım ama
hale düşük yapmış cok gecmiş olsun canım demekki hamile kalabilkiyosun İNŞALLAH tekrar kalırsın
ademilehatice sendeoperasyon gecirmişsin enle cok konuşamadık ya ama ekledim seni meseneme capada günlerin nasıl geciyo bi ara konuşalaım canım
boncugum eşin amaliyat olayım diyosa hiç durmasın bebeyimiz bu amaliyatla gelceksa senin eşinde benin eşimde amaliyat olsunlar onlarda kurtulsun bizdebu dertten hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH
senin eşinde agrısı var galiba benimkinde yok ama cok fazla sıcaklıkoldugunu söylüyo ALLAHIM yardımcımız olun bizim
bide liste cok hoş olmuş güller içinde ellerine saglık
derin sende yaptımamışsın ama aklın kalcak ama olsun bidaha idrar testi yap ondada silik cıkarsa kesin kan testi yaptırsın
abla sen nasıl oldun canım daha iyisin umarım
diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH
gülcüm biraz alınmışsın ama bunun senle alakası yok canım bazen dalgınlık oluyo derin dogru demiş alıntı yaparak gecmişi okursan bizde seni alıntı yaparız yazdıklarını ozamn konuşmuş oluruz
kayra deden vefat etmiş başın sagolsun canım mekanı cennet olsun
aklımda cok kişi vardı unuttum amma cok yazmışım şimdi farkettim
kızlar ben cıkıyorum kandinize iyi bakın hoşcakalın
nedemek ya dert anası ölüm bu sonuçta acını paylaşıcaz tabiki canım allahım rahmet etsin inşallahsaolasın canım evet cok guzel bır gundu takı geceye kadar neyse adte se de uzulme ne olur ınsallah bır dahakı aya ama ınsallah bebeıstır de saglıkla gelır dunyaya
ablacım ogluna tekrar sıfalar dılıyorum
ablacım negatıf cıkmıs testın uzulme ne olur bu ay olacak allahın ıznıyle mesenede de yazmıssın basın saolsun dıye ablacım saolasın ıste topıcın dert anası gıbı oldum sızı de sıkmıyorum ınsallah ıyıyım ben cok sukur sen nasılsın
canımın ıcı yoklugumu hısseden yegane ınsan bıtanem benım evet o gun baya kotu oldum ertesı gunde netım gıttı suresı bıtmıs yenı yazabıldım sen nasılsın kusummm
aynen ole bıtanem dedem cok ıyı bırı degıldı dunyalık yonuyle annemı tansıyon hastası ettı ama yıne de cok kotu oldum yaaa
canım cok gecmıs olsun rabbım saglıklı sıhhatlısınden nasıp etsın en kısa zamanda
askım bıtanecık gulcum bensenı dusundugumu kanıtlıcam ama bı ara meseneye gel bebısım bıseyler dıcem sana
saol canım allah razı olsun
saol kuzummm nerelerde olayım kı
kardelen49 um dun dogum gunundu bılıyorum ama gıremedım ıste ne yapayım elımde degılde dogum gunun kutlu olsun canım benım seneye bebegınle kutlarsın ınsallah
boncugum sen de benı sormussun bıtanem ıyı olmya calısıyorum bı keyıfsızlık var uzerımde benım yıne
kızlar bu hepınıze ogleden sonra netım geldı dıye yazmıstım ve tam gecmısı okudum alıntı yaptımmm ve elektrık gıttı yazamadım
aaa ilk defa duydum ya ben yiyemem heralde çok zor işin inşallah verirsin kilo canım emeklerin boşa çıkmazşekersiz bir kahve ii gidicek sanırım çünkü bu gün pirinç lapası diytetine başladım ama şimdi yedim zor dayanıyorum mahvetti offfffffffff
bende iyiyim derdam çok şükürcanım saol balım nasılsın ben cinsiyetini soramadım gülüm yaa çok heyecen aypıyorum heran kötü bişey duyucam gibi geliyo unuttum sormayı oda bişey demedi 1 ay sonraya kaldı artık
derinim ben iyiym canım mesn yeni gördüm sen nasılsın
ebraraım sen ansılsın balım ben iiym şükür bende yazmışsın zaten seve seve okurum
tugcalım snein miniş nasıl canım görüşemedik çoktandır
demek test yaptın cano sende gördün yani tek çizgiyi sağlık olsun kaderimiz biliyosun farklı bişey beklemiyorum artık .benim hiç ümidim yok aklımdan bile çıktı cano testi yapmadan daha dikkatliydim şimdi saldım çayıra hesabıorası belli olmaz datlum Allahım inşallah vardırr inşallahhhh..hala adet olmadıkça ümit kesmeyelim bitanem...bende yaptırmadım kan testini yaa.çok merak etmeme ragmen yaptırmadımnormal test yaptım zaten çıkmadı.
yok bebem yaa degilim..test yaptım bugün..olsa digeri gibi çıkardı
canım ya çok geçmiş olsun..faranjit fena bende de var çok şiddetli degil ama...alerjik bronşitimde var...evet testi yaptırmadım cano özür dilerim hepinizden..birden vazgeçtim sabah..aptalca geldi
oyy cnm yaa..Allah hayıra çıkarsın..bebişin kız olmasın tugçem...
inşallah en yakın zamanda olursun tatlım.
canım idrar testi yaptım bugün..negatif...saoglasın flanım..sen nasılsın canım?
ayy ne çok canını yakmışlar yaa çok geçmiş olsun..umarım çektigin acıya degecek sonuçlar laırsın canım...
aminn canım aminnn...diger paylaştıklarında çok güzeldi Allah razı olsun.
boncugum canım benim..sıkma canını...herşeyin hayırlısı..gün laıcak demek o kadar net karar verdi.hayırlısı inş canım..bak bu akşam bizim bi arkadas gelecek eşiyle...onun eşinde de vardı varikosel..daha evlenmeden çıkmıştı ortaya agrıları oldugu için...çocuk konusunda da olmaz diye düşündüler korunmadı nasılsa sorun olur varikosel dedi...ama kız 3. ayında hamile kaldı...kardeloşun dedigi gibi sayı iyiyse ameliyat şart degil galiba...
canım lütfen biraz rahat olmaya çalış başka şeylere odakla kendini..biliyorum kolay degil hepimizin derdi bu ama sürekli bunu düşünür üzülürsen olmaz...
bende testi yaptırmadım cnm kanda..ama idrar testi yaptım çıkmadı...
canım tekrar başınız sagolsun..Allah rahmet eylesin..
sagol canım iyiyim ...niye korkuyosun canım sen hayırlısı inşallah..Allahım hayırlısını versin...
kızlar yazıp çıkıyorum misafirlerim gelecek birazdan.hepinizi çok öptüm..okumayanlar varsa yie yazayım..test yaptım negatif çıktı..eşimde teste baktı bu nasıl test dedi..bi test aldım minicik adi gibi bişey bi acaip eşim bile öyle dedi..bozuk mudur acaba diyo garibim hala ümid ediyofırlattım hemen çöpe..bu arada acaip şekilde sol kasıgım agrıyo kızlar geçmiyo bi türlü misafirimde var napcam bilmiyorum...yoruldum bide eve gelince temizlik yaptım şimdi oturdum...bence bende korktugum başıma geldi..kist oldu bence kızlar..klomeni 3 ay kullanınca kesin oldu yaa (şimdi işin yoksa onun için ilaç kullan..neyse yazdıkça yazıyorum kaçtım ben...
birsenim öptümmm seni kız özledim seni yaakızlar daha alıntı yapacak ve herkese bişeyler yazacaktım ama eşim geliyomuş yemek hazırlamam gerek kusura bakmayın sonra gelmeye çalışırım inşallah tabiii
kızlar ya bu dizi bitirdi beni ya yok böle bi dizi çok etkilio beni ağla ağla bi hal oldum gene yaffff
çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz bu son acın olur canım
peşinede bebişin gelir inşallah
semroşum saol kuzum allah razı olsun bebiş değildir ya sanmıyorumda galiba zehirlendim ben
maşallah oğluşuna ya allahım hep başarılı etsin onu kötü gözlerden korusun inşallah
flanım saol canım cumaya kadar vakti var duanın okursun
test negatif herzamanki gibi zaten farklı beklemiyodum be kuzum hayırlısı .sende yoğunsun galiba canım allahım kolaylık versin
canım saol okumuşsun ama fazla okumak olmuyo malesef yani sana verdiğim sayı kaçsa onu okusan iyi olur tatlım diğerlerini sayamıycam yani .313 tam sayı okuyoruz yanlış anlama bilmediğin için yaptın heralde ama bundan sonra tam sayıyı okursan seinirim ağzına yüreğine sağlık
ayy semroş neymiş süpriz çok merak ettim ya özel değilse söylersin artık
boncuğum niye bukadar sıkıldın kuzum kıyamam hayırdır yine biri bişey dedi galiba takma lütfen canom herşey güzel olucak .buarada kararı verdi demek amiliyat olucak yani inşallah şifasını bulur eşin canım biran öncede minişiniz gelsin sende tedavilerde yıpranma .vardır bir hikmeti canını sıkma sakın bitanem
selam canım sen nasılsın?
aleynam hayırdır neyin var önemli sorun değildir inşallah canını sıkma kuzum çok takıyosun ya herşey rabbimden olmuycaksa olmuyo tevekkül etmemiz gerekiyo .allahım çok bekletmeden göndersin inşallah
buarada bende iyiyim çok şükür
nedemek ya dert anası ölüm bu sonuçta acını paylaşıcaz tabiki canım allahım rahmet etsin inşallah
test negatif hiçde üzülmedim canım çünkü gerçektende biliyorum artık yaa
sen nasılsın kuzum?
aaa ilk defa duydum ya ben yiyemem heralde çok zor işin inşallah verirsin kilo canım emeklerin boşa çıkmaz
bende iyiyim derdam çok şükür
bak bidahaki sefer sor mutlaka merak ediyoruz yiğenimizin cinsiyetini tabi öncelikle sağlıklı olsunda
demek test yaptın cano sende gördün yani tek çizgiyi sağlık olsun kaderimiz biliyosun farklı bişey beklemiyorum artık .benim hiç ümidim yok aklımdan bile çıktı cano testi yapmadan daha dikkatliydim şimdi saldım çayıra hesabı
misafirin varmış kolay gelsin canım kasığında ağrıyo inşallah zorlanmıyosundur
birsenim öptümmm seni kız özledim seni yaa
ay sorma haticem ya mahvoldum inanki allah kahretsin böyle babayı olmaz olsun inşallah
buarada sen nasılsın
aleyküm selam cnm hg nasılsın
aleykümselam canım hoşgeldinselamun aleykum anne adaylari
selam bitanem burdayım canım naber?ebrarcım merhaba ordamısın
Saol Ebrarcım allah razı olsun.Listeyi gördüm yarın kısmetse okuyacağım canım benim haber veririm yine
aleykümselam anne adayıııı:80:
saol cnm dileklerin için allah razı olsun
nasilsin kardelencim iyisin insallah:26:
sağol canım iyiyim sen neler yaptın
hosbulduk ebrarcim,nasilsin canim elin nasil oldu:26:umarim daha iyisindir:26:
ebrarcim bu arada 10 tane ayetel kursi okuyacagim sanirim ne gune kadar bitmesi gerek.biliyimde ona göre okuyayim insallah
slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin
çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz bu son acın olur canım
peşinede bebişin gelir inşallah
semroşum saol kuzum allah razı olsun bebiş değildir ya sanmıyorumda galiba zehirlendim ben
maşallah oğluşuna ya allahım hep başarılı etsin onu kötü gözlerden korusun inşallah
flanım saol canım cumaya kadar vakti var duanın okursun
test negatif herzamanki gibi zaten farklı beklemiyodum be kuzum hayırlısı .sende yoğunsun galiba canım allahım kolaylık versin
canım saol okumuşsun ama fazla okumak olmuyo malesef yani sana verdiğim sayı kaçsa onu okusan iyi olur tatlım diğerlerini sayamıycam yani .313 tam sayı okuyoruz yanlış anlama bilmediğin için yaptın heralde ama bundan sonra tam sayıyı okursan seinirim ağzına yüreğine sağlık
ayy semroş neymiş süpriz çok merak ettim ya özel değilse söylersin artık
boncuğum niye bukadar sıkıldın kuzum kıyamam hayırdır yine biri bişey dedi galiba takma lütfen canom herşey güzel olucak .buarada kararı verdi demek amiliyat olucak yani inşallah şifasını bulur eşin canım biran öncede minişiniz gelsin sende tedavilerde yıpranma .vardır bir hikmeti canını sıkma sakın bitanem
selam canım sen nasılsın?
aleynam hayırdır neyin var önemli sorun değildir inşallah canını sıkma kuzum çok takıyosun ya herşey rabbimden olmuycaksa olmuyo tevekkül etmemiz gerekiyo .allahım çok bekletmeden göndersin inşallah
buarada bende iyiyim çok şükür
nedemek ya dert anası ölüm bu sonuçta acını paylaşıcaz tabiki canım allahım rahmet etsin inşallah
test negatif hiçde üzülmedim canım çünkü gerçektende biliyorum artık yaa
sen nasılsın kuzum?
aaa ilk defa duydum ya ben yiyemem heralde çok zor işin inşallah verirsin kilo canım emeklerin boşa çıkmaz
bende iyiyim derdam çok şükür
bak bidahaki sefer sor mutlaka merak ediyoruz yiğenimizin cinsiyetini tabi öncelikle sağlıklı olsunda
demek test yaptın cano sende gördün yani tek çizgiyi sağlık olsun kaderimiz biliyosun farklı bişey beklemiyorum artık .benim hiç ümidim yok aklımdan bile çıktı cano testi yapmadan daha dikkatliydim şimdi saldım çayıra hesabı
misafirin varmış kolay gelsin canım kasığında ağrıyo inşallah zorlanmıyosundur
birsenim öptümmm seni kız özledim seni yaa
ay sorma haticem ya mahvoldum inanki allah kahretsin böyle babayı olmaz olsun inşallah
buarada sen nasılsın
saol canım iyiyim çok şükür şimdilik bisorun yok
canım duamız herzaman aynı cuma günü oluyo perşembe akşamına kadar bildirirsin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?