Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım çok çok geçmiş olsun çok iyi bilirim bende kronik faranjit var mahvediyo insanı
allahım şifa versin canım .buarada liste hazırladım biara bakarsın olurmu tatlım

Saol Ebrarcım allah razı olsun.Listeyi gördüm yarın kısmetse okuyacağım canım benim haber veririm yine

slm kızlar daha yeni geldim hastaneden he sabah 7 de gttim ancak eve geldim uffffffffff mahvettiler beniiii anamı ağlattılar oramı buramı iyicane karıştıdılar kanamam var şu anda hala yafff
çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz bu son acın olur canım
peşinede bebişin gelir inşallah
semroşum saol kuzum allah razı olsun bebiş değildir ya sanmıyorumda galiba zehirlendim ben
maşallah oğluşuna ya allahım hep başarılı etsin onu kötü gözlerden korusun inşallah
flanım saol canım cumaya kadar vakti var duanın okursun
test negatif herzamanki gibi zaten farklı beklemiyodum be kuzum hayırlısı .sende yoğunsun galiba canım allahım kolaylık versin
ebrarcım ayetel kursi

30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee

100 tanede yunus suresi okudum

inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur
canım saol okumuşsun ama fazla okumak olmuyo malesef yani sana verdiğim sayı kaçsa onu okusan iyi olur tatlım diğerlerini sayamıycam yani .313 tam sayı okuyoruz yanlış anlama bilmediğin için yaptın heralde ama bundan sonra tam sayıyı okursan seinirim ağzına yüreğine sağlık
ayy semroş neymiş süpriz çok merak ettim ya özel değilse söylersin artık
boncuğum niye bukadar sıkıldın kuzum kıyamam hayırdır yine biri bişey dedi galiba takma lütfen canom herşey güzel olucak .buarada kararı verdi demek amiliyat olucak yani inşallah şifasını bulur eşin canım biran öncede minişiniz gelsin sende tedavilerde yıpranma .vardır bir hikmeti canını sıkma sakın bitanem
slm kızlar nbr nasılsınız???
selam canım sen nasılsın?
aleynam hayırdır neyin var önemli sorun değildir inşallah canını sıkma kuzum çok takıyosun ya herşey rabbimden olmuycaksa olmuyo tevekkül etmemiz gerekiyo .allahım çok bekletmeden göndersin inşallah
buarada bende iyiyim çok şükür
nedemek ya dert anası ölüm bu sonuçta acını paylaşıcaz tabiki canım allahım rahmet etsin inşallah
test negatif hiçde üzülmedim canım çünkü gerçektende biliyorum artık yaa
sen nasılsın kuzum?
şekersiz bir kahve ii gidicek sanırım çünkü bu gün pirinç lapası diytetine başladım ama şimdi yedim zor dayanıyorum mahvetti offfffffffff
aaa ilk defa duydum ya ben yiyemem heralde çok zor işin inşallah verirsin kilo canım emeklerin boşa çıkmaz
bende iyiyim derdam çok şükür
bak bidahaki sefer sor mutlaka merak ediyoruz yiğenimizin cinsiyetini tabi öncelikle sağlıklı olsunda
demek test yaptın cano sende gördün yani tek çizgiyi sağlık olsun kaderimiz biliyosun farklı bişey beklemiyorum artık .benim hiç ümidim yok aklımdan bile çıktı cano testi yapmadan daha dikkatliydim şimdi saldım çayıra hesabı
misafirin varmış kolay gelsin canım kasığında ağrıyo inşallah zorlanmıyosundur
kızlar daha alıntı yapacak ve herkese bişeyler yazacaktım ama eşim geliyomuş yemek hazırlamam gerek kusura bakmayın sonra gelmeye çalışırım inşallah tabiii
birsenim öptümmm seni kız özledim seni yaa
kızlar ya bu dizi bitirdi beni ya yok böle bi dizi çok etkilio beni ağla ağla bi hal oldum gene yaffff

ay sorma haticem ya mahvoldum inanki allah kahretsin böyle babayı olmaz olsun inşallah
buarada sen nasılsın

saol cnm dileklerin için allah razı olsun

LEYLA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR...................20
DERİN...................20
KARDELOŞ..............20
KARDELEN49...........20
NANELİŞKR.............20
YETER...................20
ALEYNA.................20
TOSTİ...................20
MİRANDA...............20
SAMYELİ...............20
TURKUAZ...............20
ELİXSİR.................20bitti
KAYRA...................10bitti
SELİNA..................10bitti
BİRSEN...................10
DERDA....................10
TUĞÇE...................10
GARİP....................10
FLAN......................13
arkadaşımızın bebişi sıkı sıkı tutunsun diye niyet ederseniz sevinirim
okumak isteyeni eklerim haber verirseniz

Son düzenleme:
hosbulduk ebrarcim,nasilsin canim elin nasil oldu:26:umarim daha iyisindir:26:

ebrarcim bu arada 10 tane ayetel kursi okuyacagim sanirim ne gune kadar bitmesi gerek.biliyimde ona göre okuyayim insallah

hosbulduk ebrarcim,nasilsin canim elin nasil oldu:26:umarim daha iyisindir:26:

ebrarcim bu arada 10 tane ayetel kursi okuyacagim sanirim ne gune kadar bitmesi gerek.biliyimde ona göre okuyayim insallah

saol canım iyiyim çok şükür şimdilik bisorun yok
canım duamız herzaman aynı cuma günü oluyo perşembe akşamına kadar bildirirsin olurmu

slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin

tedavin hayırlı olsun canım
bence 31ini bekle enkesin sonucu alırsın inşallah hamilesindir

ay dayanamadım midem mahvoldu hemen acil bişeyler atıştırdım uffffffff yine yıkıldım hayal kırıklığı bunu yapamıcam başka yöntemler denemeliyim

ablacımm ben ıyıyım ıste ne yapayım az once yıne aglama krızlerınden cıktım hep aynı terane ıste neysekı bıseyler okudum cıft rahmı olup da saglıklı bebek doguranlar da cokmus bıraz ıyıyım sımdı
hatıcecım canım gecmıs olsun valla allah bıze daha da sabır versın canım neler cekıyoruz su veletler ıcın sen ne ıcın bıyopsı oldun tatlım
herkese mrb bu arada

ebrar_53+,KAYRAM29+,umutlubekle,ademilehatice,kardelen49,semraozsoy,garip,

slm kızlar nbr nasılsınız:80::80::80::80::80::79::79::79:

saol canım iyiyim çok şükür şimdilik bisorun yok
canım duamız herzaman aynı cuma günü oluyo perşembe akşamına kadar bildirirsin olurmu

cuma baslayip persembe aksamina kadar oldugunu bilmiyordum..yeni olunca insan oluyor böyle seyler ögrenecegim insallah

birde bazen 10 bazen 20 okuyoruz bu degisiyormu??yoksa isteye göremi dagitiyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…