Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy sorma ya neydi o öle ağla ağla bi hal oldum bugünde yaprak dökümünün finali var bu gecede ağlarız artık ama o ali elime geçse ben onu varya mahvederim karolini zaten demiyorum

inaşllah canım ya hayırlısı bakalım vardır bir zamanı dimi senin ne patolojisi anlamadım şimdi

ayyy sorma ya neydi o öle ağla ağla bi hal oldum bugünde yaprak dökümünün finali var bu gecede ağlarız artık ama o ali elime geçse ben onu varya mahvederim karolini zaten demiyorum

ayyyy canım ya aynen katılıorum sana ya yok böle bi dizi ağla ağla bi hal olduk gene her salı aynı
yaaaaaaa aynen ne biçim adam bu ali ya hiç vicdan yok bu adamda heeeeeeeee gıcık yaaaaa

ayyy sorma yaaa, osman hani annem üşür, berrin de, aylin de, o ev çok soğuk diyor ya, orda koptum ben... gerçekte de çok ali gibi insanlar var canım, daha bugün vardı bi tane 15 yaşında kızını evlendirmiş, ona evlendirmek denirse resmen parayla satmış, kız daha 15 ini doldurmamış bile. 18 ini doldurunca da resmi nikah yapacaklarmış da, birde babası pişkin pişkin böyle anlatıyo

ayyyy canım ya aynen katılıorum sana ya yok böle bi dizi ağla ağla bi hal olduk gene her salı aynı
yaaaaaaa aynen ne biçim adam bu ali ya hiç vicdan yok bu adamda heeeeeeeee gıcık yaaaaa

gerçi ağlıyoz stres atıyoz ama insan artık yanındaki adama güvenemiyor kızlar allanalım pullanalım erkek milletinin sağı solu belli olmuyo

inaşllah canım ya hayırlısı bakalım vardır bir zamanı dimi senin ne patolojisi anlamadım şimdi

ay cnm ya ne sen sor ne ben sölim ya dr polip var rahim ağzında
biyopsi yapıldı biyopsiyi yapan dr parçalar büyük dedi
ameliyar gerekecek büyük bi ihtimalle
2 senedir drlardayım hiç böle bişe dememişti daha önce
bende anlamadım gülüm ya uffffffffffffffffffffff
hayırlısı bakalım
10 gün sonra belli olcek :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım cahillik çok zor gerçi cahil diyoz ama parayı biliyolar madem cahiller parayıda bilmeselerdi onlar vijdansız diziler de gerçeklik payıda var allahıma sığınırız birde çocuk yok insan iyice korkuyo bazen diyorum acaba eşim bizi bi aile gibi görüyomu diye :93:

gerçi ağlıyoz stres atıyoz ama insan artık yanındaki adama güvenemiyor kızlar allanalım pullanalım erkek milletinin sağı solu belli olmuyo

hülya avşar bile aldatıldı, erkeklere güvenilmeyeceği kesin
Allah eşlerimizin kalbine merhamet versin, şeytana uydurmasın, yoldan şaşırtmasın, cümlemizi de kötülüklerden, kötü insanlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…