Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar..ben de 8aydır deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor..hormonlarım normal..eşim de sağlıklı..doktora gittim kist cıktı bi bu eksikti..lütfen kasıgına iğne batması şeklinde ağrı girenler üşüttüm demeyin...ben 2 ay üşüttüm sandım bazen hamileleik belirtisi diye sevindim ama kist oluşmuş..şimdi önce ona care bulmak hakkımızda hayırlısı artık dilerim yeni yıl bebek isteyenlere uğurlu gelir...

Bu ay bir mucize olsun diye çok dua ettim ama . Ben geçen ayın 22 sinde regl oldum. bu ay henüz olmadım. Reglimden 4-5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 3-5 damla. O günlerde belim kasıklarım çok ağrıdı olacağım zannettim. Ama olmadım. 3 gün geçti test yaptım negatif. Bugün doktora sordum. %20 miyom, %80 gebelik olabilir dedi. Kan tahlili yaptırmaya korkuyorum. Fikri olan varmı?

hg cnm geçmiş olsunherşeyin hayırlısı hakkımızda rabbim hepimze şifa versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı akşamlar kızlar, ben çıkıyorum, rahatsızım zaten takıldım kaldım burda...
Allaha emanet olun, Allah küçük mucizelerinize kavuşmak için daha fazla bekletmesin hepinizi de...
....
....

Son düzenleme:

canım 2 veya 3 dr gez bak bakalım ortak kararları ne ona göre davran hemen bi dr a kaderini bağlama inş. bu günler geçcek ne yapalım çekcek çilemiz varmış rabbim dur desin inş. bebişlerimizi göndersin:93:

nickin çok güzelmiş, bahtın da çok güzel olsun arkadaşım...
hoşgeldin topiğe, Allah hayırlısıyla, sağlıklı bir bebiş versin hem sana, hem bana, hem de diğer isteyen tüm arkadaşlara

bence hemen bi kan testi yaptır çünki bu gibi durumlarda düşük olabilr onun için önlem alınır belki
o yüzden öğren ki için rahat etsin bence yinede karar senin tabi cnm inşşş gelir bebişin

Evet bende öyle düşünüyorum aslında, ameliyat deyince hemen karar vermemek lazım. Birde hiç doğum yapmadım. Bir hasar bırakır diyede korkuyorum.

bence hemen bi kan testi yaptır çünki bu gibi durumlarda düşük olabilr onun için önlem alınır belki
o yüzden öğren ki için rahat etsin bence yinede karar senin tabi cnm inşşş gelir bebişin

İnşallah canım çok üzülüyorum herkes kadar. ama yapacak bişey de yok dediğin gibi cesaretini toplayıp gitmek ve bir kan tahlili yaptırmak en doğrusu

İnşallah canım çok üzülüyorum herkes kadar. ama yapacak bişey de yok dediğin gibi cesaretini toplayıp gitmek ve bir kan tahlili yaptırmak en doğrusu

gebelik varmı yokmu öğren ki ona göre ameliyat flan için karar vermen daha kolay olur cnm
rabbim şifanı versin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin topiğe, Allah hayırlısıyla, sağlıklı bir bebiş versin hem sana, hem bana, hem de diğer isteyen tüm arkadaşlara

canım belki bu geçici kistlerdendir hani her kadında dönem dönem olan, ne olduğu tespit edildimi yani çikolatamı, yumurtalık kistimi vs. Endişelenme tatlım. Birkaç aylık tedavi ile ekarte edilebilir. Sen canını sıkma

haklısın ademilehatice , yarın yaptırayım bakalım.

tamam cnm yaptır bizlerede haber vermeyi unutma sakın merak ederiz
sakın sonuç negatif olursada üzülme emi cnm bugün olmazsa yarın inşşş
olur sabır sabır sabır.........................................................................

nanelim sen gitmedinmi canişim kimin seninmi kistin var sakın korkma bi doğum kontrol hapına bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…