ya sorma canım bu ne kötü bişeymiş, kilo alıyorum versem birazda olsa düzeliyor, vermezsem düzenim bozuluyor. Bebek sahibi olamıyoruz biri bitiyor biri başlıyor. Neyse Allah başka dert keder vermesin
selam kızlar..ben de 8aydır deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor..hormonlarım normal..eşim de sağlıklı..doktora gittim kist cıktı bi bu eksikti..lütfen kasıgına iğne batması şeklinde ağrı girenler üşüttüm demeyin...ben 2 ay üşüttüm sandım bazen hamileleik belirtisi diye sevindim ama kist oluşmuş..şimdi önce ona care bulmakhakkımızda hayırlısı artık dilerim yeni yıl bebek isteyenlere uğurlu gelir...
Teşekkür ederim canım. Bizde oyalandık aslında. Şöyleki bende PKO olduğunu biliyorduk ama hep hep sebep o zannediyorduk. Eşimde rahat davrandı nasıl olsa sorun onda değil diye. Ben doktor doktor gezdim. Nihayetinde eşim doktora gitmeyi kabul etti ve onunda spermlerinde yapı bozukluğu çıktı. Şimdide miyomu alalım diyor doktor yoksa tüp bebek'e geçmem diyor. Kararsızım yani
hayırlı akşamlar kızlar, ben çıkıyorum, rahatsızım zaten takıldım kaldım burda...
Allaha emanet olun, Allah küçük mucizelerinize kavuşmak için daha fazla bekletmesiz hepinizi de...
selam kızlar..ben de 8aydır deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor..hormonlarım normal..eşim de sağlıklı..doktora gittim kist cıktı bi bu eksikti..lütfen kasıgına iğne batması şeklinde ağrı girenler üşüttüm demeyin...ben 2 ay üşüttüm sandım bazen hamileleik belirtisi diye sevindim ama kist oluşmuş..şimdi önce ona care bulmakhakkımızda hayırlısı artık dilerim yeni yıl bebek isteyenlere uğurlu gelir...
Bu ay bir mucize olsun diye çok dua ettim ama . Ben geçen ayın 22 sinde regl oldum. bu ay henüz olmadım. Reglimden 4-5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 3-5 damla. O günlerde belim kasıklarım çok ağrıdı olacağım zannettim. Ama olmadım. 3 gün geçti test yaptım negatif. Bugün doktora sordum. %20 miyom, %80 gebelik olabilir dedi. Kan tahlili yaptırmaya korkuyorum. Fikri olan varmı?
canım 2 veya 3 dr gez bak bakalım ortak kararları ne ona göre davran hemen bi dr a kaderini bağlama inş. bu günler geçcek ne yapalım çekcek çilemiz varmış rabbim dur desin inş. bebişlerimizi göndersin:93:
bence hemen bi kan testi yaptır çünki bu gibi durumlarda düşük olabilr onun için önlem alınır belki
o yüzden öğren ki için rahat etsin bence yinede karar senin tabi cnm inşşş gelir bebişin
İnşallah canım çok üzülüyorum herkes kadar. ama yapacak bişey de yok dediğin gibi cesaretini toplayıp gitmek ve bir kan tahlili yaptırmak en doğrusu
nickin çok güzelmiş, bahtın da çok güzel olsun arkadaşım...
hoşgeldin topiğe, Allah hayırlısıyla, sağlıklı bir bebiş versin hem sana, hem bana, hem de diğer isteyen tüm arkadaşlara
haklısın ademilehatice , yarın yaptırayım bakalım.
nickin çok güzelmiş, bahtın da çok güzel olsun arkadaşım...
hoşgeldin topiğe, Allah hayırlısıyla, sağlıklı bir bebiş versin hem sana, hem bana, hem de diğer isteyen tüm arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?