korkma canım yaa.ben biraz evhamlıyımdır,biyerim agrısın sızlasın çok dile getiririm.kendimi dinlerim...inş bişey yoktur bakalım.tamam canım bende cıkıcam bugun gıremem daha yarın gunduz gelırsen gorusuruz canım
cok korkuttun sımdı benı nolur bole seyler kondurma kendıne bısey olmasın allahım korusun
sagol cnm güzel dileklerin için..çok dogru yazdıkların.Allah hepinizin yardımcısı olsun Mevla buyuruyorki :Kulum Beni Nasıl Bilirse Öyle bulurndan ümidinizi kesmeyin birgün mutlaka olacaktır ama sabır lazım.bazen insanın derdinin kıymatini bilmesi gerekir inanın insan bunu daha büyük sorunlarla karşılaştığında anlıyor o yüzden bu zorlu yolculukta hep teslimiyetle yürüyün baktığınız gördüğünüz herşeyde mesela bir çocuk gördüğünüzde ona bakıpta :benim neden olmuyor diyecek yerde Allahım sen dilediğine hesapsızca verirsin banada ver.. diyin dua çok önemli ama herşeyden önemlisi bu derdi vereni asla unutmamak .
allahım daha iyi etsin canım soğanı bitirdinmi canım ?onun etkisi olmasın yada hamişsindir inşallah yaa
bende iyiyim şükür yaprak dökümünde çok fena oldum ya çok ağladım sende izledinmi canım
korkma canım yaa.ben biraz evhamlıyımdır,biyerim agrısın sızlasın çok dile getiririm.kendimi dinlerim...inş bişey yoktur bakalım.
sagol cnm güzel dileklerin için..çok dogru yazdıkların.
ayy sorma bitanem yaaa alirıza bey öldü ben nasınn aglıyomm
naber canım.alıntı yaptım sanıyom yapmamışım canom.off taktım kafaya inanki.karnımdan hep şüphe ederdim zaten agrım oluyodu bide sertleşiyodu..bugün bi garip görünümü var hayır olsun inşallah.
ay canım hayırlısı olsun belki yumurtlamadır ya belli olmazki hayırlısı olsun inşallah
ay sorma yaa bende tahöin ediyodum öleceğini ama biraz mutlu bitse ne olurdu enazından şevket kavuşsaydı babasına ençok okoydu bana
gül selam cnm nasılsın?
ewet eşime hem ağlıyorum hem söylüyorumm..bak aynen şu'' tamerr yaaa babası kaç gündür şevketi özlüyo aramasını bekliyodu ne olur keşke görseydi ölmeden önce uffff yaaa''
eşimin cvb.da şu''tamam canım bi aray söyleyelim şevketi görsün sonra ölsünn''
keşke mutlu bitseydii ewet yaa ferhundeye ne demeli yıkıldı manyaq.sanki yarım bitti gibi oldu...
canom yaa kötü düşünme lütfen olmadı geçmezse doktora gidersin
alirızanın başını yedi karısıadam rahata erdi valla
tamam bitanem düşünmem ..
evet alirızacık gitti yaff.o karı çok dırdırcıydı zaten
sorma ya dizi bitti biz senaryo yazmaya devam ediyoruz
eşin biarasaydı be adamı öldürmeselerdi gözü açık gitti herüfün
ay ama gerçektende çok etkileyiciydi bide nejlayla leyla sarıldıya koptum
iyi geceler cnm biraz kasıklarımda ağrı war ama onun dışında ii yim cnm sen nasılsın..okudum az önce bitanem lütfen kötü bişe getirme aklına hemen bir dr görün içini ve içimizi rahatlat olur mu??? sakın kötü bişeyde düşün me dualarımız seninle...
yaaa ewet hiç sorma eşim sewmiyodu ama bnm sayemde arada izliyodu bnm ağladığımı görüncede bi hevesle oturdu bi izledi bi yorum yaptı...çarşamba yaprak dökümü bitti unutulmaza devam artık odiziyede bayılıyorum...eşim bittide kutulduk diyo ooo sen yeterki izlemek istedikten sonra tv de diziden bol ne var bulurum ben yine dedim cinnet geçiriyo kociş
densiz karı yaa adamı toprağa koydu
canomm iyisin allahın izniyle herşey geçicek unutma tamammı
yaa seninde mi agrın var geçmiş olsun cnm..yumurtlama günlerinmiydi?
aman ben böyleyim hemen kötüsünü düşünürüm cnm sen bana bakmadoktora gitmeden aydınlanmaz zaten kendi kendime üretiyom işte
tamam bitanem geçecek inşallah..bu aralar iyi degilim biliyosun...sizi de sıkıp duruyom valla(
ay eşler niye böyleki benimkide nefret ediyo yaa allahtan evde değildi yoksa ben ağlarken çok dalga geçerdi
ya unutulmazı hiç sevmiyorum ilk başlarda izledim sonradan bıraktım çok uzattılar ve saçmaladılar
ayyy gül unutulmaz benim dizim..o bitti de anca geldim:)))
o eceyi elime verseler varyaa nasıl çocugun aklına soktu annesinin kötü oldugunu ya şeytan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?