Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sagol derdacım amin allahım inşalah saglıkla eşlerimizle yavrularımızla yaşamayı nasip eder inşallah 2011 bizim yılımız olur inşallah

evet canım ınsallah ole bı planım varr bugun bas basayız
hatıcecım ne degısmemıs canım

iyi yapıyosun benim hiç aklıma gelmiyo böyle şeyler hiç romantik deyilim

zaten gelsede yapamam eşimin nöbeti var

haticecim olmamış canım avatarın

kızlar ben kacar kendinize iyi bakın hoşcakalınnnnnnnnnnn

CANLARRRRRRRRR YENİ YIL SAĞILK HUZUR GETİRİSN
BİRDE İSTEYEN HERKESE İKİZ İKİZ GETRİSİN

canlarım geçmişe baktım nekadar güzel dualr etmişsiniz
allah razı olsun dualrında bizleri unutmaynlardan
rabbim gönülerimizden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yüreğinize sağlık hepinizin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlarım kaderdaşlarım dileğim anne olmak diyenler rabbim bu yıl dileğimizi kabul etsin bizlerde anne olalım işallah.sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza alalım işallah.mutlu yıllar hepimize

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gönlüne yüreğine sağlık

slm kızlar kk nın şekerleri bütün hepinizin yeni yılı kutlu mutllu umutlu bol bebişli olsun Allahım bütün topiğimize ve diğer anne olmak isteyen herkese yeni yılda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah mutlu ve bebişli olursunuz bugün bana garip geliyo sanki çok uzun zaman görüşemeyecekmişiz gibi gerçi koskaca 1 yıl geçecek herkese iyi akşamlar İYYİİİİ YIILLLAAAARRRRRRRRRR

kardelen49 boncuğum sizede iyiakşamlar girdim hemen çıkmam lazım kızımı almaya gidecem inşallah yeni yıldada birlikte oluruz byee

canlarım yeni yılınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve hepinizi çok seviyorummmm

Eklentiler

• $age[1].webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 21
:119: herkese nice seneler allah sağlıklı mutlu bol bol bebişli seneler nasip etsin ... Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınız kabul olsun arkadaşlar 2011 herkese hayırlı ve uğurlu olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…