Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

buarada duayı gül ve elaezel için okuyalım diye düşündüm
haftayada büyük ihtimal miranda ve banuya okuycaz kızlar

tatmam canım listeyi güncelede benim adet gelecek gelmeden okuyayım inşşşş

canım emeğine sağlık

canım listeyi hazırlamadım henüz
sen 20 gül için 20de elaezel için oku istersen olurmu
ben yazarım okadar sana

tamam bebeğim ben okurum sana yazarım canım
allah kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cümlemizden canım
sabır herderdin ilacıymış yapılcak başka bişey yok zaten canım
bende iyiyim şükür

ALLAH iylik versin.haklısın canım....yapacak hiç bişey yok

tamam bebeğim ben okurum sana yazarım canım
allah kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim ALLAH razı olsun cnm.sen nasılsın

ben kaçıyım çamaşırım bitti makinada onları asıyım
sonra yemeğim yok yemek yapıcam
listeyide hazırlarım biyere gitmezsek akşam burdayım
öpüyorum sizi görüşmek üzere

arkadaşlar selam hepinize.size bi haberim var,BEN HAMİLEYİİİİMM:) ama düşük tehlikem var o yüzden yatıyorumsizde güzel haberler varmı.memlekete gitmiştim giremedim bayadır..

arkadaşlar selam hepinize.size bi haberim var,ben hamileyiiiimm:) ama düşük tehlikem var o yüzden yatıyorumsizde güzel haberler varmı.memlekete gitmiştim giremedim bayadır..

sağlıcakla kucakla
inşşş canım bol bol dinlennnnnnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:kızlarrrrrrr hamiş varrrrrrrrrrr

arkadaşlar selam hepinize.size bi haberim var,BEN HAMİLEYİİİİMM:) ama düşük tehlikem var o yüzden yatıyorumsizde güzel haberler varmı.memlekete gitmiştim giremedim bayadır..

aaa ne güzel bi haber bu cnm ama yat hiç kalkma yerinden tatlım.ne kadarlık hamilesin.inş. düşük tehlikende biter doya doya yaşarsın bu mutluluğu çok sevindim inankiiiiiii bizler içinde bol bol dua et cnm....2011 ilk hamilelik haberiiiiiiiiiii ALLAH ımmmmmmmm şükürler olsun devamı gelsin bizlerede nasip olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…