Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzum kalamıycam kusura bakma yemek yapmam gerek listeyi yapıyım diye girdim sizi görünce takıldım
hadi senide çok öptüm görüşürüz kuzum

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR...................20
BONCUK................20
DERİN...................20
SEVTUN................20bitti
YETER..................20
ELAEZEL...............20
ALEYNA................15
TURKUAZ..............15
SELİNA.................15
GARİP...................15
BANU....................15
KARDELEN49...........15
ELİXSİR.................15
MİRANDA...............15
DERDA..................10
PELİN...................10
TOSTİ..................10
CİBEL...................10
HATİCE.................10
BİRSEN..................10
FLAN.....................13

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20
SEVTUN.................20bitti
YETER...................20
GÜLTAMER..............20
SELİNA..................15
ALEYNA.................15
TURKUAZ...............15
BANUU..................15
KARDELEN49...........15
GARİP....................15
MİRANDA................15
ELİXSİR..................15
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10
CİBEL.....................10
BİRSEN..................10
HATİCE..................10
FLAN.....................13

..............................................................................................................

Son düzenleme:
dua listesine bakmaya girmiştim kime okunacak diye ama ismim bile yazılmamış... :26::26:öyle olsun....inşallah bu topicteki herkes tez vakitte hamile kalır kendinize iyi bakın...

tuğcem neden alınıyosun cnm belkıde hanı hamılesın yormum tugceyı dıye düşünmüştür yada gözünden kacmıstır ınsanlık halı sakın alınma ebusu tanıyosun sonucta

selamun aleykum ben geldim kizlar, nasilsiniz??

öncelikle destekleriniz icin,ebrar,sevtun,derinsu,kayram,elazer,gül tamer,hepinize cok tesekkur ederim kizlarr

bende durumlar aynii,kayinvalide eksimis limon gibi karsimda

bu arada kizlar biz tedaviye yeni baslayacagiz biliyorsunuz,kadin doktoru bana adetinizin 5. gunu gelin dedi.hormon tahlili yapacakmis,esimede sperm testi olsun dedi.esim insallah pazartesi olacak..ama benim adetten bir haber yokkk:26::26::26::26::26:

bu arada nickini aklimda tutamadim ama hamile olan arkadasimiz rabbim kucagina almak nasip etsin saglikla insallah

sevtuncum evine gelmis,insanin evi gibisi yok dimii,hic biryer evin kadar rahat olmuyor insana

hmmm,15 gultamer,15 de elazer icin okuyoruz sanirim ebrarcim,insallah en yakin zamanda okur ve bildiririm sana canim,simdiden hayirlara vesile olmasi dilegi ilee kizlarr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr neredesinizzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Hadi gelinde biraz sohbet edlim

hoş geldin canımmmmmmmm
yyaaaaaa bu kaynanaların hepsimi aynı anlamadım ben şimdi size ne anlatacağım biz nişanlıyek eşimin annesi bizi yemeğe çağırdı veee bize baya pişirmişşşşşş
şimdi dün kaynım vardı 3. Evliliğini yapacak nişanlısını çağırmış yemeğe veeeeeee kuzu kesmiş:26::26::26::26: Allahımmmmm yaaaaaaa kadın ozamandan belli etmiş beni sevmediğini ama benim eşşek kafam fark etmemiş

ben geldim milet yok he çıldıricim:95::95::95::95::95: şimdi evin hali perişan eşimi görmeniz lazım saçlar benbeyaz oldu çekişe dövüşe geçiyo zamanımız
ben geldim millet yok yaw evimde rahat yazıyorum ama anamgilde giremiyorum gelin ne olur iki lafın belini kıralım be
garipcim belkide bebek vardır bebem hadi işşllah rabbim yakarışlarını duymuştur belki ne dersin kıl payı kaçırmişin izleri yazık bana be gülünüz geldi ama siz yoksunuz şirinlik bile etsem nafile yoksunuz ama ya

Son düzenleme:

selam uzun bi aradan sonra ben geldim yeni yıl kutlu ve bol çocuklu olsun

amin canım aynen diyorum işşallah bu sene bize şanslı gelir görüşmeyeli nasılsın bakem

aynı canım bildiğin gibi hala beceripte bi çocuk yapamadık dr gitmek istemiyorum öyle karar verdim bu ay için beklemekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…