Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gülcüm çok sağol..5 haftalık dedi doktor cumartesi kontrole gidicem.biraz içerde kanama varmış.ilaç verdi.sizede çok dua edicem..hamilelerin duası kabul olur derler ya..rabbim tez zamanda bebiş haberlerinizi almayı nasip etsin inş..

aminnnn canım ewet hamilelerin duası kabul olurmuş.dualarını eksik etme cnm benim bizimde dualarımız seninle hiç korkma ALLAH ın izniyle hiç bişey olmayacak rabbim koruyacak meleğini ve seni....çok mutluu ettin bizi walla buna ihtiyacımız wardı

Son düzenleme:

gülcüm senin için ve bi arkadaş içinde dua edelim yazmışlar.sorun ney geçmişe gittim ama göremedim bişey..

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
FLAN..............13

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
FLAN...............13

Son düzenleme:
ben geldim canlarım evimdeyim heran çıkabilirim iftara yemek hazırlıcemde
ebrarım canım sorma çok otoriter inan evim gözümde tütüyo ya ne yapacagımı bilemiyorum ya evim hayırlısıyla bir bitseydi temizligini seve seve yaparım ne yapayım yavaş yavaş herşey demi
kübracım allahım analı babalı büyütsün bebem işşallah bebegini sag saglim alırsın kucagına kız ebrar sanamı gelsem acaba iftara ne dersinhalem hoş geldin bebem

beni ekle ben okuyorum şimdi abdestliyim zaten

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?
sevtunum buyur gel bacım daha yemek yapmadımda yaparız allah neverdiyse .buarada tam denk geldi listeyi yaptım görmüşsündür canım
halem nasıl oldun kuzum?herşey yolundamı dua listesine yazmadım kanaman vardır diye kuzum
semoşum sen nasılsın özledim seni yaa görüşemiyoruz .senide yazmadım listeye yoğunsun diye canım

canım bu ara pek giremedim, işyerinde tadilat vbar.. birde benim bu ay reglim 15 gün dür devam ediyor.. gün olarak çok geldi. niye böyle oldu anlamadım. buarada ovulasyon testi aldım. bugün çift çizgi çıktı... bakalım deniyoruz. inşallah bu ay hamile kalırım. birde eboşum 7 kilo verdim... moralim biraz düzeldi...

ayyy canım negüzel ya çok sevindim 7 kilo nedemek çok iyi maşallah canım
tabiki insanın kendine güveni geliyoya
demek 15 gündür devam ediyo hay allah keşke gitseydin doktora bazen olabiliyoda inşallah kesilir canım insanın psikolojisi bozuluyo yaa
demek çift çizgiyide yakaladın bol bol çalış bari kuzum

yalnız aklıma takılan,hem regli devam ederken, hemde yumurtlama oluyormu anlamadım?

ahhh kuzum nabıyon cok özledim seni ekleseydin ya kanamam yok :)

arkadaşlar selam hepinize.size bi haberim var,BEN HAMİLEYİİİİMM:) ama düşük tehlikem var o yüzden yatıyorumsizde güzel haberler varmı.memlekete gitmiştim giremedim bayadır..

canım çok tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
umarım düşük tehlikende kalkar biran önce darısı bizlere olsun inşallah

yalnız aklıma takılan,hem regli devam ederken, hemde yumurtlama oluyormu anlamadım?
olabilir canım kanama ayrı yumurtlama ayrı belkide bebiş yerini hazırlıyodur kuzum
ahhh kuzum nabıyon cok özledim seni ekleseydin ya kanamam yok :)

oyy bebişimbende özledim yav napıyım aynı be bende adet olmayı bekliyorum yine gecikti testte yaptım yok (
olsun bitanem haftaya eklerim senide ben kanaman olacağını düşündümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…