Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin bitanem nasılsın ...benim kocişte televizyona dalmış birazdan cagırır beni

hş.b pelinim ii yim çok şükür sen nasılsınnay bak benimki tv izleyerek uyudu bile herzamanki gibi işte bebek gibi kocişle uğraşıyorum böyle yatağını yapıyım yatırıyım yazık

gul_tamer
hosgeldin

hş.b canım tşkler

hş.g canım aramıza ben yinede sonra okurum cnm yazdıysa seni daha iyi tanırım tekrar tekrar yazdırmak kötü oluyo..daha yakından tanışırız canım ilerleyen zamanlarda

inşallah teşekkür ederim ben kısaca özetleyim ankarada yaşıyorum 3,5 senedir evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor bende paylaşmak istedim sıkıntılarımı biraz olsun rahatlamak adına rahatladımda gerçekten

anladım canım hepimizin isteği duları hep bu bitanem sende dularımızda olursun bundan sonra ALLAH yar ve yardımcımız olsun...

benim bogazlarım kötüydü canım şimdi daha iyiyim allaha şüküray evet oyleler gercekten benimkide yatalım diyo cıkmam lazım sonra görüşürüz gülüm

bende Ankaradayım canım

benim bogazlarım kötüydü canım şimdi daha iyiyim allaha şüküray evet oyleler gercekten benimkide yatalım diyo cıkmam lazım sonra görüşürüz gülüm

ayy kıyamam çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.tamam hadi bende çıkıyorum...öptüm bitanemmmm kendine iyi bakkk

kızlar az müsade gelirim daha sonra ii bakın kendinize kocaman öptüm hepinizi a.e.olunnn:79::79::79:

kızlar az müsade gelirim daha sonra ii bakın kendinize kocaman öptüm hepinizi a.e.olunnn:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…