klomen kullandım doktor verdi ama o ilaçda psikolojimi bozdu resmen eşim gözünü seveyim bidaha kullanma dedi :)
hayır canım benim ilk aşılamada tuttu.Denemekte fayda var
hoşgeldin bitanem nasılsın...benim kocişte televizyona dalmış birazdan cagırır beni
gul_tamer
hosgeldin
hş.g canım aramıza ben yinede sonra okurum cnm yazdıysa seni daha iyi tanırım tekrar tekrar yazdırmak kötü oluyo..daha yakından tanışırız canım ilerleyen zamanlarda
gerçektenmi sevindim doğrusu bunu duyduğuma hayırlısı inş. işte onada bi cesaretimi toplamalıyım acı veriyormu aşılama
hehe dogru insani biraz pisikp yapiyo ama ben zaten pisiko oldum icin hic kimse farkina varmiyor hehehehe
inşallah teşekkür ederim ben kısaca özetleyim ankarada yaşıyorum 3,5 senedir evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor bende paylaşmak istedim sıkıntılarımı biraz olsun rahatlamak adına rahatladımda gerçekten
hş.b pelinim ii yim çok şükür sen nasılsınnay bak benimki tv izleyerek uyudu bile herzamanki gibi işte bebek gibi kocişle uğraşıyorum böyle yatağını yapıyım yatırıyım yazık
hş.b canım tşkler
inşallah teşekkür ederim ben kısaca özetleyim ankarada yaşıyorum 3,5 senedir evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor bende paylaşmak istedim sıkıntılarımı biraz olsun rahatlamak adına rahatladımda gerçekten
yok canım birazcık ama o da benim gerginliğimdendi
benim bogazlarım kötüydü canım şimdi daha iyiyim allaha şüküray evet oyleler gercekten benimkide yatalım diyo cıkmam lazım sonra görüşürüz gülüm
bende Ankaradayım canım
ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler sonra görüşürüz inş:79:
ayy kıyamam çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.tamam hadi bende çıkıyorum...öptüm bitanemmmm kendine iyi bakkk
öylemi neresinden ben abidinpaşa
evet ya ağlama nöbetleri gülme krizleri bende çok normal sayılmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?