Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/******************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/******************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************

Son düzenleme:

ben okudum canım.bitti yazdım.listede öne çekmiş olayım dedim.ama geçmişten okuyan arkadaş varsa gözden kaçırmış olabilirim inceleyemedim çünkü.

evet yeni avatarım nasıl ayyyyyyyyy ben öldüm ya çok tatlı Allah herkese böyle güzel sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşlarım
avatan cok hos olmus cnm
arkadaşlar ben şimdi FOLİC PLUS kullanıyorum dr tavsiye etti günde 2 tane bu hap şişlik ve afedersiniz ama ben yanlış bilmiyorsam kabızlık yapıyo dimi sizin bir bilginiz var mı bu konuda :44:
doğru folik plus öle yapıyo gerçektende ben kullanmıyorum artık
# semraozsoy
# elixsir
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# bynkutluay
# ademilehatice
# sara_28
# sevtun2+ slm kk nın güzel bayanları nasılsınız umarım yeni yılı hepiniz bol bebişli yaşarsınız
inş cnm sağol
# bynkutluay
# sitare1071
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kubra1985
# semraozsoy
# ugurboncugum
# esnart
# kardelen5233
# birsen29
# elixsir
maşallah herkesler burda slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
sağol cnm ben iyiyim sen nasılsınn
kıslar bu arada isimlerinizi yazıp özelime atmak isterseniz atın doğumda tek tek isimlerinizle dua etmek isterim
beni beni de yaz adım sinem
derdam şimdilik bebiş iyi fakat kanama alanı var benimde 13 hafta bitmek üzere
birsencim kanamanmı oldu senin:26:
slm kizlar bende anne olmak istiyorum olmuyor.....
bu duruma cok üzülüyorum ve kimseye anlatamiyorum :2:
inş en tez zamanda olursun anne cnm seni en iyi biz anlarızz
inş cnm güzel haberlerini bekliyoruzz
mrb herkese rabbim benim gibi çok isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş.
aminnnnnnnnnnn canım inşallah
artık okadar üzülüyorumki kimseye anlatamıyorum sanırım beni anlayacak insanlara okadar ihtiyacım varki bende buraya üye olmuştum uzun zamandır girmiyordum

seni anlıcak tek insanlarız üzülme sen cnm

kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin

Kızlar bende okuyabilirim ayetel kürsi 20 tane. hala güncelmi. bilgilendirirseniz yardımcı olmak isterim.
canım listeyi ebrar arkadaşımız güncelliyo.gerek olursa sana yazar.belki öbür haftaya yazabilir canım.
kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
tebrikler canım yaa Rabbim hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

tebrikler canım yaa Rabbim hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.[/QUOTE]

çokkkk teşekkür ederim canım benim allahım tez zamanda herkesi sevindirsin...

vbbugun cok fenayım yaa dudaklarım uçukladı cok acıyoo ağlamak istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar sanırım hamileyim.... Bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin

allahım hayırlı kılsın,sonuna kadar sağlıkla geçirtsin hamileliğini,kucağına almayı nasib etsin inşallah.

selam kızlar,nasılsınız ?
queen_bee35 canım Rabbim zamanında,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin uzun zamandır hamişimiz çıktı ya sevindim,tabi bnm bilmediğim yeni hamişimiz yoksa...
Herkese hayırlı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…