glukofen sandoz ve dekort kullanan arkadaslar bana yardımcı olabılırmısınız
GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
FLAN..............13
ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
FLAN...............13
avatan cok hos olmus cnmevet yeni avatarım nasıl ayyyyyyyyy ben öldüm ya çok tatlı Allah herkese böyle güzel sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşlarım
doğru folik plus öle yapıyo gerçektendearkadaşlar ben şimdi FOLİC PLUS kullanıyorum dr tavsiye etti günde 2 tane bu hap şişlik ve afedersiniz ama ben yanlış bilmiyorsam kabızlık yapıyo dimi sizin bir bilginiz var mı bu konuda :44:
inş cnm sağol# semraozsoy
# elixsir
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# bynkutluay
# ademilehatice
# sara_28
# sevtun2+ slm kk nın güzel bayanları nasılsınız umarım yeni yılı hepiniz bol bebişli yaşarsınız
sağol cnm ben iyiyim sen nasılsınn# bynkutluay
# sitare1071
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kubra1985
# semraozsoy
# ugurboncugum
# esnart
# kardelen5233
# birsen29
# elixsir
maşallah herkesler burda slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
beni beni de yaz adım sinemkıslar bu arada isimlerinizi yazıp özelime atmak isterseniz atın doğumda tek tek isimlerinizle dua etmek isterim
birsencim kanamanmı oldu senin:26:derdam şimdilik bebiş iyi fakat kanama alanı var benimde 13 hafta bitmek üzere
inş en tez zamanda olursun anne cnmslm kizlar bende anne olmak istiyorum olmuyor.....
bu duruma cok üzülüyorum ve kimseye anlatamiyorum:2:
inş cnm güzel haberlerini bekliyoruzzburdayım herkes susunca bende sustum bideeeeeeee uzman tv den bir kaç bilgi öğreniyordum gebelik belirtileri için işte ne yapalım başka bebek aşkı sarmış bizi araştırıp durmaktan ay keşke 4 gün sonra güzel bir haber alsam ne güzel olur :44:
aminnnnnnnnnnn canım inşallahmrb herkese rabbim benim gibi çok isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş.
artık okadar üzülüyorumki kimseye anlatamıyorum sanırım beni anlayacak insanlara okadar ihtiyacım varki bende buraya üye olmuştum uzun zamandır girmiyordum
canım listeyi ebrar arkadaşımız güncelliyo.gerek olursa sana yazar.belki öbür haftaya yazabilir canım.Kızlar bende okuyabilirim ayetel kürsi 20 tane. hala güncelmi. bilgilendirirseniz yardımcı olmak isterim.
kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
kızlar sanırım hamileyim.... Bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
vbbugun cok fenayım yaa dudaklarım uçukladı cok acıyoo ağlamak istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Kremle biraz yumuşatmaya çalışsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?