GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
DERYA..............13
ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
DERYA...............13
:)))))))))))))
evet canlarım artık burdan devam ediyoruz
umarım herşey dilediğimiz gibi olur
hepinizi sohbete bekliyorum
GÜNCELLENMİŞ LİSTEMİZ
HAYIRLI UGURLU OLSUN
ARALIK AYI LİSTEMİZ
QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK
OCAK AYI LİSTEMIZ
ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:
HAMıŞLERıMıZ
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
hamile olmadığım içün bilemicemm beennn :))
kubra1985 KAYRAM29 semaveela
hatunlar nasılsınızzzhiç sesiniz çıkmıyoooooo hava çok kötü burda bi kasvetli böyle gayrettepee içim bunaldııııııııı bu aradaa mutlu yıllarrr kutlayamadım ben daha burdakileri öptüm herkesideeeeeeeeee
ozaman tanışalım.bunun içinde hamile olmana gerek yok:)ben kübra 5 haftalık hamileyim.senin hikayen ne canım..
sanada mutlu yıllar.burasıda öyle gerçekten içimde havada kasvetli.hadi hayırlısı
ederim tabi canım inş.bide bişiy diycem seni umutlandırmıyım ama ben normal hasta olucakmış gibi sancı falan çektim.yani hiç farkı yok diğer zamanlardan ama dr.bi gittim 5 haftalık hamileyim ama işte düşük tehlikem var..saoll cnm beniimmmmmm zeynep ben 3 yıllık evliyız biz ilaç felan kullanmadım ama beş aydır çocuum olmuyoo geçen haftada doktora gittim işte dedi heç bişeyin yok kis misde yok yani kübracım ama olmuyooooo işte doktor dediki bekle sabret olur dedii :)) arkadaşlarda dediki bi sene falan deseydin başından savıyo ama doktorda haklışimdi beş ay olunca önemsemiyor allttanda muayene yaptı hiç bişiyim yokmuşş yane beklicez bakalımm yarın adet olmam lazım ama belimde ağrı var sankim hasta olcakmışım gibi bi ağrı var göğüslerimde gerginn umudu kesmiş gibiyim ama normalde iki gün önce akıntı olurdu bişi yok şuan hayırlısıyla olur inmşallahh kısss duaa et banaaaaaaa
masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegınıkızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
ablacım gecmıs olsun bu arada o dedıgın batıl bısey ınsallah en kısa zamanda ayaga kalkarsınkızlar tekrar yeni ve güzel yıllar olsun inşallahbenim için nasıl olur bilmiyorum çünkü yıla nasıl başlarsan bütün yıl öyle olur derler bende yatak döşek yatarak girdim yeni yıla çok fena üşütmüşüm hala toparlayamadım dr gittim bir sürü şurup ilaç beynim döndü eşimde 2-3 gün dinlen gelme işe dedi yatıyorum şimdi duaya bakayım diye girdim ebrarım benim duayı paylaştır be gülüm mazur görün beni bu aralar çok fenayım çünkü yerimden bile kalkamıyorum buralarda olmazsam haberiniz olsun çoook öptüm
KIZLAR SHOWDA seren serengil var
bebklerini kaybedişini anlatıyo off çok zor kendimi tutamıyorum yaa
canım ablacım ısleme ole programları senı uzgun gormeye dayanamıyorum bılıyosun annenın ellerınden operım allah sıfa versın balım duamı vermıssın bu arada en kısa zamanda okucam ınsallahannem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
hosgeldın canım nerelerdeydınyaaaaa ben geldim dedim bi selam verin verin yaaaaaa
kubra1985 KAYRAM29 semaveela
hatunlar nasılsınızzzhiç sesiniz çıkmıyoooooo hava çok kötü burda bi kasvetli böyle gayrettepee içim bunaldııııııııı bu aradaa mutlu yıllarrr kutlayamadım ben daha burdakileri öptüm herkesideeeeeeeeee
ederim tabi canım inş.bide bişiy diycem seni umutlandırmıyım ama ben normal hasta olucakmış gibi sancı falan çektim.yani hiç farkı yok diğer zamanlardan ama dr.bi gittim 5 haftalık hamileyim ama işte düşük tehlikem var..
a.s cnm ben 5.günü içmiştim klomenii
tebrikler canım yaa Rabbim hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kübra hayırlı olsun hamileliyin
kac yıldır istiyosunuz tedavi oldunmu biraz anlatsana merak ettim
ben seni 5 yıllık evli diye okudum ama yanlış okumuşum demekkibenim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın
ben seni 5 yıllık evli diye okudum ama yanlış okumuşum demekki
bizde korunmuyoruz ilk günden beri 3 yıllık evliyim allhım ne zamn nasip ederse o zamn olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?