Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben dualrı bitirdim
ALLAH KABUL ETSİN

:)))))))))))))
inşallah bu yıl benim ve burdaki arkadaşlarımın da yüzü güler allahım nasip eder inşallah..

hepinize selam güzel bayanlar.hamişlerde neden benim adım yok arkadaşlar:)bu arada bişey sorucam size ben tam 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.cumartesi doktora randevum var.o günü beklesemmi yoksa bian önce gitsemmi.yani bebeğe bi zararı olurmu.sancımda oluyo arada bi.ama gaz sancısı hissediyorum.fikri olan arkdaşlar yada yaşayan varsa beni bilgilendirsin.

kubra1985 KAYRAM29 semaveela

hatunlar nasılsınızzz hiç sesiniz çıkmıyoooooo hava çok kötü burda bi kasvetli böyle gayrettepee içim bunaldııııııııı bu aradaa mutlu yıllarrr kutlayamadım ben daha burdakileri öptüm herkesideeeeeeeeee

sanada mutlu yıllar.burasıda öyle gerçekten içimde havada kasvetli.hadi hayırlısı

ozaman tanışalım.bunun içinde hamile olmana gerek yok:)ben kübra 5 haftalık hamileyim.senin hikayen ne canım..

saoll cnm beniimmmmmm zeynep ben 3 yıllık evliyız biz ilaç felan kullanmadım ama beş aydır çocuum olmuyoo geçen haftada doktora gittim işte dedi heç bişeyin yok kis misde yok yani kübracım ama olmuyooooo işte doktor dediki bekle sabret olur dedii :)) arkadaşlarda dediki bi sene falan deseydin başından savıyo ama doktorda haklışimdi beş ay olunca önemsemiyor allttanda muayene yaptı hiç bişiyim yokmuşş yane beklicez bakalımm yarın adet olmam lazım ama belimde ağrı var sankim hasta olcakmışım gibi bi ağrı var göğüslerimde gerginn umudu kesmiş gibiyim ama normalde iki gün önce akıntı olurdu bişi yok şuan hayırlısıyla olur inmşallahh kısss duaa et banaaaaaaa

sanada mutlu yıllar.burasıda öyle gerçekten içimde havada kasvetli.hadi hayırlısı

iistanbuldamısın sende aa işten çıkış vaktimiz gelmiş cnm sen yazarsan yarın okurum ben hadi iyi akşamlar görüşürüüüüüüüükkkkkkk byy herkesee hepinizi öpüoruumm beyyynnnnnnnnnnnnnnn

ederim tabi canım inş.bide bişiy diycem seni umutlandırmıyım ama ben normal hasta olucakmış gibi sancı falan çektim.yani hiç farkı yok diğer zamanlardan ama dr.bi gittim 5 haftalık hamileyim ama işte düşük tehlikem var..

kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını

ablacım gecmıs olsun bu arada o dedıgın batıl bısey ınsallah en kısa zamanda ayaga kalkarsın
KIZLAR SHOWDA seren serengil var
bebklerini kaybedişini anlatıyo off çok zor kendimi tutamıyorum yaa

annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
canım ablacım ısleme ole programları senı uzgun gormeye dayanamıyorum bılıyosun annenın ellerınden operım allah sıfa versın balım duamı vermıssın bu arada en kısa zamanda okucam ınsallah
yaaaaa ben geldim dedim bi selam verin verin yaaaaaa
hosgeldın canım nerelerdeydın

canım ıyıyım yemek yapıyodum bı yandan da gecmıse bakıyodum tatlım hosgeldın sanada mutlu yıllar bebeısın gelır ınsallah bu ay

kübra hayırlı olsun hamileliyin

kac yıldır istiyosunuz tedavi oldunmu biraz anlatsana merak ettim

a.s cnm ben 5.günü içmiştim klomenii

ya burası cok enterasan bır sıte ben anlamıyorum anlamadıgım ıcınde hıc sevmıyorum sagolsun kımseder yardımcı olmuyo ben 2haftadır klomenı ıcınce adetın kacıncı gunu ılıskı dıyorum sagolsun bu arkadas yazmıs oda yanlıs anlamıs onun harıcınde kımse yardımcı olmuyo ben burayı farklı dusunmustum ama hıc yardımcı olunan bır sıte degıl

tebrikler canım yaa Rabbim hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

çokkkk teşekkür ederim canım benim allahım tez zamanda herkesi sevindirsin... [/QUOTE]

canım tebrik ederim ALLAHIM hayırlı etsin darısıda bizlerin başına olsun İNŞALLAH

Son düzenleme:
KIZLAR BİŞE DİYCEM AMA

HAMİLE OLDUGUNUZU YAZIYOSUNUZ AMA

beni yanlış anlamayın ama kendinizi biraz anlatsanız kac yıldır istiyosuz mesela hamile kalmadan önce neler yaptınız yada hangi tedaviyle hamile kaldınız YADA ÖNCEDEN HANGİ

TEDAVİKERDEN GECTİNİZ NE GİBİ SORUNLARINIZ VAR ANLATIRSANIZ BİZEDE YARDIMI OLURSUNUZ CÜNKÜ BURDA Bİ PAYLAŞIM YAPIYORUZ BİRBİRİMİZ YARDIMCI OLURUZ

DİYE DÜŞÜNÜYORUM

YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN BENİ

Son düzenleme:
kübra hayırlı olsun hamileliyin

kac yıldır istiyosunuz tedavi oldunmu biraz anlatsana merak ettim

benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın

ben seni 5 yıllık evli diye okudum ama yanlış okumuşum demekki

bizde korunmuyoruz ilk günden beri 3 yıllık evliyim ALLAHIM ne zamn nasip ederse o zamn olcak inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…