- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
selam kızlar,nasılsınız ?
queen_bee35 canım rabbim zamanında,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin uzun zamandır hamişimiz çıktı ya sevindim,tabi bnm bilmediğim yeni hamişimiz yoksa...
Herkese hayırlı günler...
selam kızlar,nasılsınız ?
queen_bee35 canım Rabbim zamanında,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin uzun zamandır hamişimiz çıktı ya sevindim,tabi bnm bilmediğim yeni hamişimiz yoksa...
Herkese hayırlı günler...
iyiyyim kardeloşum çok şükür,dolanıyorum işte pek giremiyorum foruma artıktutişim,selam kuzum,nirelerdesin sen?
Iyisin inşallah?
hayır içimizde bi hamile daha var.dün sen yakalayamadım muhabbeti galiba.bende 5 haftalık hamileyim.çok yeni öğrendim.darsı tüm isteyenlerin başına:)
iyiyyim kardeloşum çok şükür,dolanıyorum işte pek giremiyorum foruma artık
aa cnm ya çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ama sen tp bebek yaptıracaktın sanırım ?
hayır canım yanlış hatırladın sen.ben 5 aylık evliyim hiç korunmuyodum ama hamile kalamamıştım.sende bebek varmı.ya herkezle tanışmak istiyorum.muhabbet çok keyifli burda.az öncede doğum hikayelerini okudum.inş.bende sizinle paylaşırım..
kızlar tekrar yeni ve güzel yıllar olsun inşallahbenim için nasıl olur bilmiyorum çünkü yıla nasıl başlarsan bütün yıl öyle olur derler bende yatak döşek yatarak girdim yeni yıla çok fena üşütmüşüm hala toparlayamadım dr gittim bir sürü şurup ilaç beynim döndü eşimde 2-3 gün dinlen gelme işe dedi yatıyorum şimdi duaya bakayım diye girdim ebrarım benim duayı paylaştır be gülüm mazur görün beni bu aralar çok fenayım çünkü yerimden bile kalkamıyorum buralarda olmazsam haberiniz olsun çoook öptüm
ebroşum,selam datlum,tam çıkarken gördüm,geç kalıcam,öpüyorum seni
allah kabul etsin canımmmm
inşşşşş bebişini getirsin bu dualr sana
geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin.hoşçakal..annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?