annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
nanalei
m h.g cnm nbrrr:13:
sağol arkadaşım darısı isteyenlerin başına.ama çok stresli bi süreç yayada ben abartıyorum.gece nasıl doğum yapıcamı düşünmekten uyuyamadım
teşekkür ederim canım
iyi miyim, kötü mü anlamadım ki
her ay farkında olmadan ümitleniyorum sanırım, kırmızıyı görünce epey üzüldüm ama
hayırlısı napalım
sende durumlar nasıl ?
sen test yapmaya erken başlamışsın kidaha adetime 4 gün fln var 8 gün varken test yaptım cıkmadı sanırım bu ay olmadı boşver sende takma kafana hayırlısı neyse o olsun
selam kızlar bu bölümde yeniyim.geçmişte vanismustan çektim şimdi de bebeğim olacak mı diye düşünüyorum.benim uterusum (rahim) da ters çıktı kontrollerde.canım sıkıldı.adetime de 9 gün var.zaman geçmek bilmiyor.babaklım ne olacak.hiç bir belirti yok şimdilik.:18:
yaaaaa ben geldim dedim bi selam verin verin yaaaaaa
selam kızlar bu bölümde yeniyim.geçmişte vanismustan çektim şimdi de bebeğim olacak mı diye düşünüyorum.benim uterusum (rahim) da ters çıktı kontrollerde.canım sıkıldı.adetime de 9 gün var.zaman geçmek bilmiyor.babaklım ne olacak.hiç bir belirti yok şimdilik.:18:
benimde ters rahim ama onun gebe kalmakla yada doğumla hiç ilgisi yok.bende hamile kaldım geçen ay, dış gebelikti düştü ama düşüğünde bu durumla ilgisi yok..doktor şöle açıklamıştı bana bazıları yeşil gözlü doğar bazıları kahverengi..buda onun kadar doğal demişti..takıcak bişi yok. sadececinsel birleşme sırasında bazı pozisyonlarda canın acır ama onada alışıyosun yapmıyosun o pozisyonları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?