Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım sizce bu yumurtalık kisti bu kadar gecikme yaparmı hamile olsam idrarda çıkardı bu kadar gecikmeyle napıcam ben yaa

Teşekkürler canım cevap için ii gecelerrr. Hamile olup böle olan varmı başkaaa

kızlar hepinize iyi akşamlar.iyisiniz inş.

canım görmedim kusura bakmaa çıktıktan sonra yazmışsın Rabbim inşalh bütün isteyenlere basib etsin canım
canım bizimde 2 sene olmadı malesef ben kaçtım hemen hayırlı akşamlarr

bende iyi olmaya çalışıyorum kızlar.şu kabızlık beni mahfediyor bide hamilelikte bi zararı olur diye korkuyorum.ona biraz canım sıkkın.bide hamile olduğundan şüphelenen arkadaş o söylediklerin bu ay bende oldu ve hamileyim:)inş.hakkında hayırlısı

ayyy inşallah diiiim ozzaman okadar ay uğraşıp hamile kalamayan ben bu ay korunarak hamile kalırsam rekor kıracaaammm :)))))))))))))) Allah kucağına sağlıklıca almayı nasip etsinnn teşekkürlerrrr canım

ayyy inşallah diiiim ozzaman okadar ay uğraşıp hamile kalamayan ben bu ay korunarak hamile kalırsam rekor kıracaaammm :)))))))))))))) Allah kucağına sağlıklıca almayı nasip etsinnn teşekkürlerrrr canım

sağol canım.inş.inş.inş.hepimizin gönlüne göre olsun herşey...

evet en kötü şey umut edip gerçekleşmemesine tanık olmak defalarca yıkılıp ayağa kalkmak zor işte bilirsiniz
haklısın canım ama sen ayağa kalkmayı beceremezsen daha beter düşersin bence yıkılma
ah kuzummm msndeydım gormedım geldıgını ııyım bebegım sen nasıl oldun
okudum canımözelime attığın msj zaten bana yazmadığını anladığım için öyle yazdım ama açıklaman için sağol
kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
inşallah hayırlısıyla sağlıklıca gelir bebişin sıkıca tutunur sana merak etme burda herkes birbirine dua eder
kız kandırıyolar öyle olmaz dinç bebişli geçer yeni yılın umarım

annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur

hayırlı olsun evin nasıl bakımm anlatta bilelim
tmam sen ezele bakk bana nee hıh küstüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben cıkıcm kuzum ya yorgunum bıde grp olmusum galiba öksürüyrm hapşırıym sizede bulaşmatrmadan gıdımmmm
geçmiş olsun canım
kizlar bende kactim,hepinize hayirli geceler a'e'o

geldim ama geçmiş amma birikmiş anca bitirdim neyse iyigeceler kendine iyi bak herkese slm canım bye

kız sevtun mercimeğin temelini iyi at evdeki alçı çimentodankullan unutma neyse kaçtım bye

sagol canım zaten bı sızler anlıyorsunuz halımı yanı gercekten anlayanlardan bahsedıyoırum topıge gelıp ceeee dıye gırıp gıdenlerden degıl

arkadasım sız sakamısınız yaaa yanı o nasıl bır laf oyle okadar ugrasıp kalamayanlar varken evet su anda ole bır toplulugun ıcınde bulunuyorsun lutfen sozlerımıze braz daha dıkkat edelım evet bız de ugrasıp hamıle kalamayanlar grubundayız ve rekorunda sana basarılar dılerım bu ne boyle dalga gecer gıbı madem belrtılerı arastırıyorsunuz baska gebelık topıklerı var hamıle kalan arkadaslar ve hatta su an hamılelıgı suren arkadaslar var yanı ben anlamıyorum yanı ndedn ozellıkle hamıle olamayanların topıgıne gelıp yazıyorsunuz lutfen bıraz anlayıs
kubra1985 arkadasım eger sonu 38 ve 39 ıle bıten sayfalara donup bıraz olsun gecmıste yazdıklarımızla ılgılenırsen sende benı anlamıs olursun ve bundan bır tek benım rahatsız olmadıgımı da rıca ederım bıraz vıcdann

3539 ve 3540 tam sayfa olarak senı fazla yormıyım dedım cunku sen bızım zıhınlerımızı baya bı yordun lutfen ama lutfen braz daha dıkkat unutma kı burada defalarca bebegını kaybeden yada hamıle kalamayan ınsanlar var lutfen acımıza braz hurmet edın gebelıkle ılgılı sevıncınızı anlıyorum elbette ama ole seylerle ugrasıyoruz kı bazı ıstemeden de olsa yapılan yanlıs davranıslara katlanamıyoruz
allah bebegını senden ayırmasın bu fıkrın bıle ne kadar kotu oldugunu emınım kı bılırsın

mrhb arkadaşlar bende 18 aydır tedaviyle birlikte bebiş için uraşanlardanım bi tane oğlum var ama 2.olmuyoo :2: nasip ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…