he anladım cnm..bakarsın kalmışsındır belli mi olur..hadi hayırlısı...Istiyorum evet ama reflüm başladı memlekete gitmeden tedavide mümkün deil o yüzdenn korundukk
kızlar hepinize iyi akşamlar.iyisiniz inş.
inş.canım inş.korkma bu gerçekten çok güzel bişey.burdaki bebek hasretiyle yüreği yanan arkadaşları görüyosun.onlar eminimki tüm acıları hiç umursamadan göze alırlar.çocuğunu eline aldığında herşeyi unutursun.son soru:)nekadardır çocuğun olmuyordu yada olmuyormuydu.
kızlar hepinize iyi akşamlar.iyisiniz inş.
banamı dedin kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana cevap verecek kimse yokmu
ayyy inşallah diiiim ozzaman okadar ay uğraşıp hamile kalamayan ben bu ay korunarak hamile kalırsam rekor kıracaaammm :)))))))))))))) Allah kucağına sağlıklıca almayı nasip etsinnn teşekkürlerrrr canım
haklısın canım ama sen ayağa kalkmayı beceremezsen daha beter düşersin bence yıkılmaevet en kötü şey umut edip gerçekleşmemesine tanık olmak defalarca yıkılıp ayağa kalkmak zor işte bilirsiniz
okudum canımözelime attığın msj zaten bana yazmadığını anladığım için öyle yazdım ama açıklaman için sağolah kuzummm msndeydım gormedım geldıgını ııyım bebegım sen nasıl oldun
inşallah hayırlısıyla sağlıklıca gelir bebişin sıkıca tutunur sana merak etme burda herkes birbirine dua ederkızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
kız kandırıyolar öyle olmaz dinç bebişli geçer yeni yılın umarımkızlar tekrar yeni ve güzel yıllar olsun inşallahbenim için nasıl olur bilmiyorum çünkü yıla nasıl başlarsan bütün yıl öyle olur derler bende yatak döşek yatarak girdim yeni yıla çok fena üşütmüşüm hala toparlayamadım dr gittim bir sürü şurup ilaç beynim döndü eşimde 2-3 gün dinlen gelme işe dedi yatıyorum şimdi duaya bakayım diye girdim ebrarım benim duayı paylaştır be gülüm mazur görün beni bu aralar çok fenayım çünkü yerimden bile kalkamıyorum buralarda olmazsam haberiniz olsun çoook öptüm
GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
DERYA..............13
ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
DERYA...............13
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yokturannem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
hayırlı olsun evin nasıl bakımm anlatta bilelimsağolun kızlar daha iyileri sizleri olsun inşallah... aleynam biliyorum kuzum saka yaptım anladın sen
kayram tabi öyle büyük alışveriş değil kast ettiğim işte patik yelek falan örmeye başlıcam ama renk karar veremiyorum yani hep yeşil sarı olmuyo... yoksa dediğin gibi büyük alışveriş için en az 7 ayı beklemek lazım.....
geçmiş olsun canımtmam sen ezele bakk bana nee hıh küstüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben cıkıcm kuzum ya yorgunum bıde grp olmusum galiba öksürüyrm hapşırıym sizede bulaşmatrmadan gıdımmmm
kizlar bende kactim,hepinize hayirli geceler a'e'o
sagol canım zaten bı sızler anlıyorsunuz halımı yanı gercekten anlayanlardan bahsedıyoırum topıge gelıp ceeee dıye gırıp gıdenlerden degılArkadaşlarım merhaba geçmişe baktım aklımda kalanları yazıyım.UĞURBONCUĞUM canım işallah eşin hayırlısıyla ameliyat olur sonucuda işallahhhhh çok güzel olurTUĞCAL yeni evinde güle güle otur canım eşin sen bide bebişin o evde hep iyi haberler alırsın işallahhh ayrıca yiğenimin iyi olmasına çok sevindim uyusunda büyüsün he tugcecim bildiğim kadarıyla senin düşüklerin sebebsiz di iğne vurunuyomuşun anlamadım canım(kanda pıhtılaşma varsa vuruyolarya iğneyi ondan sordum)YETER arkadaşım sana geçmişte yazmıştım ama bana kimse cvp yazmamış neyse ağlamayım gülüyüm bide seni öpüyüm saka bi yana canım ALLAHIM hepimize bi bebek versin yüzümüzü güldürsün bu arada kardeşine çok üzüldüm benimde düşüklerim olduğu için çok zor bi durum ama canım 2 kez gebe kalabilmiş sonradanmı bebeği olmadı(sebebsiz infertilite demişin ondan sordum)bide aşılama falan yaptırmışya merak ettim,neyse işallah bu yıl senin,kardeşinin bu topicteki tüm arkadaşlarımın ve içlerindede benim bütün hayırlı isteklerimiz olur işalah.EZGİ işallah hamilesindir tabi hayırlıysa canım,SEVTUN hayırlı uğurlu olsun işallah bize hamile olduğun müjdesini verirsin canım,bizde böle oynarız PELİNCİM üzme kendini zaten üzülecek derdimiz var bebğin olunca kocişe ceza ver sen gece uyu bebeği kocana ver o sallasın ayağında .KAYRAM sen nezaman bebeğinden bahsetsen benim içim burkuluyo işallah tez zamanda rabbim sana sağlıklı bi yavru verir ELİXSİR çok haklısın canım işallah tez zamanda bizimde olacak bozma moralini. adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş ANLAYAN ANLADI
ayyy inşallah diiiim ozzaman okadar ay uğraşıp hamile kalamayan ben bu ay korunarak hamile kalırsam rekor kıracaaammm :)))))))))))))) Allah kucağına sağlıklıca almayı nasip etsinnn teşekkürlerrrr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?