Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelenım ınsallah verırsın cnm müjdeyı az kalmıs hadı hayırlısı
ezgım bende takılıyorumda ısım cok börek sarcam gıdımde yapım
kendınıze ıyı bakın kızlar öptüm

tatlım derdımızın caresı var ümıdımız var cok şükür hıc canını sıkma ınsallah en kısa zamanda rabbım verır muradını

evet rabbim dermansız dert vermesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet çok zor bir yol ama ne yapalım sağlık olsun
inşşş bebklerimizi gelirler

geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin.hoşçakal..
çok teşekkür ederim bitanem ALLAH razı olsun
EBRARCIM geçmiş olsun,annene acil şifalar canım
çok saol canım ALLAH razı olsun
geçmiş olsun cnm

ben nasıl olayım dudaklarım cok ucukladı sızlıyor

bugüniyi değilim yani

yaptıgım tek iş halılarıo sildim canım dahada biriş istemiyoo
saol elixsşrcim ALLAH razı olsun tüm hastalara şifa versin
sanada geçmiş olsun buarada
ebrarcım geçmiş olsun canım, Rabbim annene acil şifa versin.
saol şekerim amin inşallah
sağol arkadaşım darısı isteyenlerin başına.ama çok stresli bi süreç yayada ben abartıyorum.gece nasıl doğum yapıcamı düşünmekten uyuyamadım
bencede biraz abartıyosun 4 haftalıkken doğumu düşünen tek seni gördüm canım kusura bakmada :26::26:
ben dualrı bitirdim
ALLAH KABUL ETSİN
saol yetercim ağzına sağlık
canım valla bugün günüm seren sayesinde kötü başladı ondada pıhtılaşma varmış bianlattı benide çocuk fikrinden soğuttu
saol geçmiş olsun dileğin için kuzum

sadece tebrik ediyorum kuzum
Annen rahatsızlanmış cok cok gecmiş olsun canım
saol bitanem ALLAH razı olsun
ebrarcım annene geçmiş olsun canım
saol kardelenim ALLAH razı olsun
seninde azkalmış 4 gün hadi heyecanla müjdeni bekliyoruz inşallah canım
eboşumm geçmiş olsun ya hayırdır öenmli bişe değil umarımm

selam kızlarr nasılsınız?
saol kuzum yok önemli bir durum değil şimdi daha iyi çok şükür
ebusum cok gecmıs olsun cnmben annemı özledım
queen allah analı babalı büyütsün cnm
turkuazım sen nasılsın
kızlar ben kacıyorum yemek yapcam gece görüşürüz öptüm sızlerı
saol boncuğum ALLAH razı olsun
sende sağlıkla kavuş inşallah anneciğine bitanem
ebrarım çok teşekkürler darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah....
aminnnnnn inşallah canım
canım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
NOT dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik
saol sevtunum çok teşekkürlşer
demek temel atma gerçekleşti hadi vatana millete hayırlı olsun kuzum
ebrarım annecigin rahatsızmış cok gecmiş olsun canım...karşılaşamadık seninle özledim seni

hoşbulduk kayram nasılsın canım...
canımsın teşekkür ederim
bende özledim pelinim güya bugün evde olucktım bugünde annemin rahatsızlığı çıktı mecburen anacığıma geldim .güya akşama kadar kkda olucaktım
sen nasılsın diycem azcık keyifsizmişsin kocişin kızdırmış seni aferim iyi etmişsin telefonu açmamakla arada ceza kesmek gerekiyo bazı şeyleri anlamaları için
tuğçem ALLAH razı olsun bitanem
hayırlı olsun kuzum evalmışsınız çok sevindim inanki şuandaki evin gibi büyüktür inşallah .allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım .taşınma işini hallederiz ya bütün kızlar toplanır geliriz artık crus gemisini yollarsın dimi
kardelenım ınsallah verırsın cnm müjdeyı az kalmıs hadı hayırlısı
ezgım bende takılıyorumda ısım cok börek sarcam gıdımde yapım
kendınıze ıyı bakın kızlar öptüm

boncuğum börekmi yapıyosun bende isterim balım habrin olsun

HATİCE,YETER,ELAEZEL hanımlar ben kaçtım öpüyorum sizi malum annemlerdeyim zaten birazdan ezel başlıycak sonra görüşürüz :80:

ezgimide kılpayı kaçırdım kuzum senide öpüyorum ya

Son düzenleme:
ebrarım gecmış olsunnn tatlım anneciğne acil şifalarrr...
seb nasılsın kuzum napıyn bakalım....

ablacım annen rahtsızlanmış geçmiş olsun rabbim şifasını versin tez vakitte inşş hemencik iyileşsin
saol canım allah razı olsun amin tüm hastalarda annecimde inşallah
ebrarım gecmış olsunnn tatlım anneciğne acil şifalarrr...
seb nasılsın kuzum napıyn bakalım....

ezgim hoşgeldin balım kusura bakma yaa kalamıycam
buarada çok saol kuzum Allahım razı olsun .
ben bildiğin gibiyim canım değişiklik yok malesef sen nasılsın?

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
DERYA..............13

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
DERYA...............13

canım maşallah senide bebişinide ALLAH nazarlardan saklasın evinizde hayırlı uğurlu olsun mutlu mesut yaşarsınız inşşş kazasız belasız cnm çok sevindim iyi haberlerine darısı bizlerin başına inşşşşşş

canımsın ezgim kalmak isterdimde hem ezel başlıyo hemde içeri geçiyim artık sonra muhabbet ederiz inşallah canım bende çok öptüm kendine iyi bak canım

tmam sen ezele bakk bana nee hıh küstüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben cıkıcm kuzum ya yorgunum bıde grp olmusum galiba öksürüyrm hapşırıym sizede bulaşmatrmadan gıdımmmm

Arkadaşlarım merhaba geçmişe baktım aklımda kalanları yazıyım.UĞURBONCUĞUM canım işallah eşin hayırlısıyla ameliyat olur sonucuda işallahhhhh çok güzel olurTUĞCAL yeni evinde güle güle otur canım eşin sen bide bebişin o evde hep iyi haberler alırsın işallahhh ayrıca yiğenimin iyi olmasına çok sevindim uyusunda büyüsün he tugcecim bildiğim kadarıyla senin düşüklerin sebebsiz di iğne vurunuyomuşun anlamadım canım(kanda pıhtılaşma varsa vuruyolarya iğneyi ondan sordum)YETER arkadaşım sana geçmişte yazmıştım ama bana kimse cvp yazmamışneyse ağlamayım gülüyüm bide seni öpüyümsaka bi yana canım ALLAHIM hepimize bi bebek versin yüzümüzü güldürsün bu arada kardeşine çok üzüldüm benimde düşüklerim olduğu için çok zor bi durum ama canım 2 kez gebe kalabilmiş sonradanmı bebeği olmadı(sebebsiz infertilite demişin ondan sordum)bide aşılama falan yaptırmışya merak ettim,neyse işallah bu yıl senin,kardeşinin bu topicteki tüm arkadaşlarımın ve içlerindede benim bütün hayırlı isteklerimiz olur işalah.EZGİ işallah hamilesindir tabi hayırlıysa canım,SEVTUN hayırlı uğurlu olsunişallah bize hamile olduğun müjdesini verirsin canım,bizde böle oynarızPELİNCİM üzme kendini zaten üzülecek derdimiz var bebğin olunca kocişe ceza ver sen gece uyu bebeği kocana ver o sallasın ayağında.KAYRAM sen nezaman bebeğinden bahsetsen benim içim burkuluyo işallah tez zamanda rabbim sana sağlıklı bi yavru verirELİXSİR çok haklısın canım işallah tez zamanda bizimde olacak bozma moralini. adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş ANLAYAN ANLADI

Son düzenleme:
canım eğer cevap yazmamışsam görmemişimdir
ben mutlaka cevap vermeye dikkat ediyorum
evet canım iki düşükten sonra son 4 yıldır gebelik olmadı 3 kez aşılama yapıl ama hep negatif
inşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşş

annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
canım benim çok geçmiş olsun sen nasılsın bu arada annein ellerinden öperim mevlam acil şifalar versin
canım benim inş birgün o umutlar geçek olucak mevlamın izni ile nasılsın tatlım
sağol arkadaşım darısı isteyenlerin başına.ama çok stresli bi süreç yayada ben abartıyorum.gece nasıl doğum yapıcamı düşünmekten uyuyamadım
önvelikle tebrik eerim mevlam tamamına erdirsin ama çok erken daha evhamö için hem mevlam böğle bir mucize vermiş doğumu düşünme bence
daha adetime 4 gün fln var 8 gün varken test yaptım cıkmadı sanırım bu ay olmadı boşver sende takma kafana hayırlısı neyse o olsun
canım erken yapmışsın inş vardır o testler bazen adetten sonra bile göstermeyebiliyo dualarım seninle tatlım
ben seni 5 yıllık evli diye okudum ama yanlış okumuşum demekki

bizde korunmuyoruz ilk günden beri 3 yıllık evliyim ALLAHIM ne zamn nasip ederse o zamn olcak inşallah
inş tez vakitte olucak mevlamın izni ile aleynam sen nasılısn canım
canım nasılsın
takma kafana yazdılarını ben heyecanına verdim üzmeyin kendinizi ama bana kızmasın çok beklememmiş ondan bu tavrı eğer çok isteyipte arasaydı kimseye böğle davranmazdı mevlam hiç kimseye aratmasın ama şu dünyada herşey imtihan üzülmeyin canlarım
canım özledim seni nasılsın çoktandır görüşemedik
canım yerim ben onu uyuyo demek sağlıklıla alırsın inş kucağına
boncuğum demek çarşamba oluıcak hadi hayırlısı inş bebğin habe4rcisi olur tatlım
diğer kızlar siler nasılsınız kuusra bakmayın ancak bu kadar alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…