mrb ezgi nasılsın
aynı dertten muzdaribiz
tatlım derdımızın caresı var ümıdımız var cok şükür hıc canını sıkma ınsallah en kısa zamanda rabbım verır muradını
masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını
canım biz 4 yıllık evliyiz 4 aydır korunmamamıza rağmen olmamıştı. bugün test yaptım. 4 gün geciktim umudum yoktu ama çok şaşırdım o kadar alışmışım ki nasıl olsa tutmamıştır diye düşünüyordum. allahım çok şükür... çok mutluyum darısı tüm isteynelere inşallaaaaah
canım gözün aydın hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin bebişin darısı bizlerin başına
çok teşekkür ederim bitanem ALLAH razı olsungeçmiş olsun canım rabbim şifasını versin.hoşçakal..
çok saol canım ALLAH razı olsunEBRARCIM geçmiş olsun,annene acil şifalar canım
saol elixsşrcim ALLAH razı olsun tüm hastalara şifa versingeçmiş olsun cnm
ben nasıl olayım dudaklarım cok ucukladı sızlıyor
bugüniyi değilim yani
yaptıgım tek iş halılarıo sildim canım dahada biriş istemiyoo
saol şekerim amin inşallahebrarcım geçmiş olsun canım, Rabbim annene acil şifa versin.
bencede biraz abartıyosun 4 haftalıkken doğumu düşünen tek seni gördüm canım kusura bakmada :26::26:sağol arkadaşım darısı isteyenlerin başına.ama çok stresli bi süreç yayada ben abartıyorum.gece nasıl doğum yapıcamı düşünmekten uyuyamadım
saol yetercim ağzına sağlıkben dualrı bitirdim
ALLAH KABUL ETSİN
canım valla bugün günüm seren sayesinde kötü başladı ondada pıhtılaşma varmış bianlattı benide çocuk fikrinden soğuttumasallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını
canım ablacım ısleme ole programları senı uzgun gormeye dayanamıyorum bılıyosun annenın ellerınden operım allah sıfa versın balım duamı vermıssın bu arada en kısa zamanda okucam ınsallah
KIZLAR BİŞE DİYCEM AMA
HAMİLE OLDUGUNUZU YAZIYOSUNUZ AMA
beni yanlış anlamayın ama kendinizi biraz anlatsanız kac yıldır istiyosuz mesela hamile kalmadan önce neler yaptınız yada hangi tedaviyle hamile kaldınız YADA ÖNCEDEN HANGİ
TEDAVİKERDEN GECTİNİZ NE GİBİ SORUNLARINIZ VAR ANLATIRSANIZ BİZEDE YARDIMI OLURSUNUZ CÜNKÜ BURDA Bİ PAYLAŞIM YAPIYORUZ BİRBİRİMİZ YARDIMCI OLURUZ
DİYE DÜŞÜNÜYORUM
YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN BENİ
saol bitanem ALLAH razı olsunAnnen rahatsızlanmış cok cok gecmiş olsun canım
saol kardelenim ALLAH razı olsunebrarcım annene geçmiş olsun canım
saol kuzum yok önemli bir durum değil şimdi daha iyi çok şüküreboşumm geçmiş olsun ya hayırdır öenmli bişe değil umarımm
selam kızlarr nasılsınız?
saol boncuğum ALLAH razı olsunebusum cok gecmıs olsun cnmben annemı özledım
queen allah analı babalı büyütsün cnm
turkuazım sen nasılsın
kızlar ben kacıyorum yemek yapcam gece görüşürüz öptüm sızlerı
aminnnnnn inşallah canımebrarım çok teşekkürler darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah....
saol sevtunum çok teşekkürlşercanım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
NOT dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik
canımsın teşekkür ederimebrarım annecigin rahatsızmış cok gecmiş olsun canım...karşılaşamadık seninle özledim seni
hoşbulduk kayram nasılsın canım...
tuğçem ALLAH razı olsun bitanemkızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....
turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı benihiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
benden haberler böyle kızlar.....
kardelenım ınsallah verırsın cnm müjdeyı az kalmıs hadı hayırlısı
ezgım bende takılıyorumda ısım cok börek sarcam gıdımde yapım
kendınıze ıyı bakın kızlar öptüm
annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
saol canım allah razı olsun amin tüm hastalarda annecimde inşallahablacım annen rahtsızlanmış geçmiş olsun rabbim şifasını versin tez vakitte inşş hemencik iyileşsin
ebrarım gecmış olsunnn tatlım anneciğne acil şifalarrr...
seb nasılsın kuzum napıyn bakalım....
kızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....
turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı benihiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
ebrarım nereye kacıyn kuzumm yaffff
neyse gıt baklaım kendıe ıyı bak kuzummm ...
canımsın ezgim kalmak isterdimde hem ezel başlıyo hemde içeri geçiyim artık sonra muhabbet ederiz inşallah canım bende çok öptüm kendine iyi bak canım
canım eğer cevap yazmamışsam görmemişimdirarkadaşlarım merhaba geçmişe baktım aklımda kalanları yazıyım.uğurboncuğum canım işallah eşin hayırlısıyla ameliyat olur sonucuda işallahhhhh çok güzel olurtuğcal yeni evinde güle güle otur canım eşin sen bide bebişin o evde hep iyi haberler alırsın işallahhh ayrıca yiğenimin iyi olmasına çok sevindim uyusunda büyüsün he tugcecim bildiğim kadarıyla senin düşüklerin sebebsiz di iğne vurunuyomuşun anlamadım canım(kanda pıhtılaşma varsa vuruyolarya iğneyi ondan sordum)yeter arkadaşım sana geçmişte yazmıştım ama bana kimse cvp yazmamış neyse ağlamayım gülüyüm bide seni öpüyüm saka bi yana canım allahım hepimize bi bebek versin yüzümüzü güldürsün bu arada kardeşine çok üzüldüm benimde düşüklerim olduğu için çok zor bi durum ama canım 2 kez gebe kalabilmiş sonradanmı bebeği olmadı(sebebsiz infertilite demişin ondan sordum)bide aşılama falan yaptırmışya merak ettim,neyse işallah bu yıl senin,kardeşinin bu topicteki tüm arkadaşlarımın ve içlerindede benim bütün hayırlı isteklerimiz olur işalah.ezgi işallah hamilesindir tabi hayırlıysa canım,pelincim üzme kendini zaten üzülecek derdimiz var bebğin olunca kocişe ceza ver sen gece uyu bebeği kocana ver o sallasın ayağında aleyna haklısın canım anladın sen onu. Adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş anlayan anladı
canım benim çok geçmiş olsun sen nasılsın bu arada annein ellerinden öperim mevlam acil şifalar versinannem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
canım benim inş birgün o umutlar geçek olucak mevlamın izni ile nasılsın tatlımteşekkür ederim canım
iyi miyim, kötü mü anlamadım ki
her ay farkında olmadan ümitleniyorum sanırım, kırmızıyı görünce epey üzüldüm ama
hayırlısı napalım
sende durumlar nasıl ?
önvelikle tebrik eerim mevlam tamamına erdirsin ama çok erken daha evhamö için hem mevlam böğle bir mucize vermiş doğumu düşünme bencesağol arkadaşım darısı isteyenlerin başına.ama çok stresli bi süreç yayada ben abartıyorum.gece nasıl doğum yapıcamı düşünmekten uyuyamadım
canım erken yapmışsın inş vardır o testler bazen adetten sonra bile göstermeyebiliyo dualarım seninle tatlımdaha adetime 4 gün fln var 8 gün varken test yaptım cıkmadı sanırım bu ay olmadı boşver sende takma kafana hayırlısı neyse o olsun
inş tez vakitte olucak mevlamın izni ile aleynam sen nasılısn canımben seni 5 yıllık evli diye okudum ama yanlış okumuşum demekki
bizde korunmuyoruz ilk günden beri 3 yıllık evliyim ALLAHIM ne zamn nasip ederse o zamn olcak inşallah
canım nasılsıncanım arkadaş burayı hamile olup bebeğine kavuşmak için bekleyenler topiği sandı galiba, çünkü yazdıkları herkes için can yakıcı.
en az 10 kez hamileyim, 5 aylık evliyim. benim hikayem güzel bitti vs vs yazdı durdu.
bi kere bu hikaye denecek kadar olmamış bile, 5 ay da daha evlilik, yumurtlama vs gibi konular ancak düzene girer.
bizler burda en azından 1 yılı geçmiş hamile kalamamış, eşinde yada kendine bulunan bazı sorunlar nedeni ile hamile kalamayanlar diyerek toplandık,
topiğe hamileler gelemez diye bi kural yok, ama arkadaşın durumu biraz reklama gelmiş gibi olmuş.
anlıyorum sevincini paylaşmaya geldi, ama sevinirken de başkalarını üzmenin mantığı yok
canım özledim seni nasılsın çoktandır görüşemedikevet cnm görüşemedik ne zamandır,aşılama iptal malesf,ben sana anlatıyım kuzum
ilk muayene 150 lira tüp bebek yaptırısan eğer onu tüp bebek masrafından düşüyorlar cnm,ben ogün halkla ilişkile bölümündeki bayanla da konuştum baya bilgi verdi,he test te 100tl idi,sormak istediğin bişe varsa sor cnm bnm,tüpe mi karar verdiniz bu arada
canım yerim ben onu uyuyo demek sağlıklıla alırsın inş kucağınakızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
boncuğum demek çarşamba oluıcak hadi hayırlısı inş bebğin habe4rcisi olur tatlımtatlım carsamba hastaneye yatıcak persembe amelıyat allahın ıznıyle cok sagol tatlımbıde ben kötü nıyetle söyledı demıyorum sadece öyle yazdıgını görünce üzüldüm hamıle kalamamak benımmı sucum bızde ıstıyoruz rabbım vermıyor bızımkı kötü hıkayemı oluyor bızımmı sucumuz dıye içlendım kendı kendıme allah herkesın cocuguna uzun ömürler versın sevınclerı sevıncımız oluyor ama böyle konusmalarda üzüyor ıste cnm hassasız doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?