Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım sağol cnm

bencede anlayan anladı cnm

derdanur nasılsın cnm

herkeze slm lar geldim ama geri cıkıyorum eşim evde malum

Son düzenleme:
ebrarım sağol cnm

bencede anlayan anladı cnm

derdanur nasılsın cnm

herkeze slm lar geldim ama geri cıkıyorum eşim evde malum

ben iyiym canım sen
benim pc soğüuk odada arada bakıyorum size arada sobanın yanına kaçıyom eşim gelmedi daha vakit varken size bakıyım dedim

canım bebişine kocaman maşallahuyusunda büyyüsün annesi bu arada yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun tugcalcım...
canım yine karşılaşamadık sen dizini izliyosundur şimdi olsun ebrarım annen iyi olsun yeterki biz her zaman görüşürüz allahımın izniyle...valla acmadım canım ama iyi yapmışım hem erken geldi hemde bir buket gül getirdi aldı gönlümü yine ama allah başımızdan eksik etmesin

canım şimdi iyiyim sagol iyi fikirmiş kız bebiş olursa hayırlısıyla ilk yapacagım şey

kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
canım hayırlı olsun inşallah...hadi kan testinde de görürsün inş pozitifi canım...Allahım sag salim kucagına almayı naspi eder inşallah...
aa cnm öyle düşünme yaa.ben ona inanmıyorum nasıl başlarsan öyle geçecegine yani..boşver...çok çok geçmiş olsun tatlım iyice dinlen...
elacım inşallah hislerin dogru çıkacak cnm..dualarımız vesile olsun sanada diger arkadasımızada aminnn.
annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
bitanem çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur...
bu topici en başından okumaya başlarsan çok degil yani ilk iki sayfayı bile okusan burasının nasıl bir site oldugunu anlarsın cnm..senin yaklaşımında olanlar da pek kalamıyo zaten...özel bi site çünkü..birbirini anlayanların sitesi..herkes sen istedigin anda pc başında olamıyodur takdir edersin ki..yinede inş alışırsın ve bu söylediklerinde ne kadar haksız oldugunu görürsün..
yetercim inşallah kardeşçiginde bian önce bebegine kavuşur canım..bigün ayarlıyalımda onun içinde dua edelim .
sevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimek

hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasın
turkuazım seni buralarda görmek ne güzel cnm..her ne kadar karşılaşamasaktaiyisin kuzum konuştuk nasılsa..öptüm seni
canımmmm demek göstermedi kendini senin minişş..bu arada demek göstermedi kendini senin PRENSES yazacaktım az daha..kız mı olacak nedir:)hayırlısı inş tugçem..evinizde hayırlı ugurlu olsun,içinde eşin ve bebişinle çooooookkkkkkkk mutlu geçireceginiz bir ömür sizin olsun...
inşallah hamilesindir cnm...testi tekrarla bence..şüphen olursada kanda baktır...
ay kardelencim aklıma gleiyodun kaç gündür..inşşşşaallahh hamilesindir cnm yaaa..hadi hayırlısı...
ben kacııyrm kızlar ıyı akşamlar herkese....
ezgimmm karşılaşamadık tatlım çok öptüm seni.
ben iyiym canım sen
benim pc soğüuk odada arada bakıyorum size arada sobanın yanına kaçıyom eşim gelmedi daha vakit varken size bakıyım dedim

cnm ya soguk odadan alsanız şu pc yi olmuyomu kıyamam üşüyosun bize yazayım derken.

selamlar kızlar..işten gelince açtım ama hemen yazamadım alıntıları şimdi yazabildim...sofra beni bekliyo kaldırayım bari..gelebilirsem gelirim yine...

ebrarım canım benim annene selamlar ..şifalar diliyorum canım...

kızlar bide kubraya alınmışsınız...evet çok evhamlanmış şimdiden orası dogru...ama uzun süre beklemedigi için olsa gerek yazılanları da fazla okumuyo sanırım o yüzden hassas davranmamış...sevincine verin...

hadiiin kaçtım ben...

bocugum eşin amaliyat olcakmış inş güzel gecer ve ondan sonrada bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla ...

derdacım ablamla konuşuyodum canım kacırdım seni ya güle güle iyi geceler öptüm...

kardelenbhrcım hadi bakalım az kalmış adetine inş ıolmassın ve güzel haberi verirsin bizlere canım inş bebişin seninledir

derinim ya gelip gitmen bir oldu iki laf edemedik nasılsın epeydir görüşemiuoruz özledim kız seni neyse kolay gelsin iyi geceler optum canım..

elacıgım derdam pelınım sagolun kızlar ınsallah hayırlısıyla bunuda atlatırız
ebusum böregı yapamadım uyuya kalmısım cnmmalum dün gece bılıyosun elektırk gıttı bende korktum uyuyamadım saat 4.5 tu yattım artık yrna yaparım buyur gel beraber yıyelım cnm

Son düzenleme:
selam kızlarrr ben bu ay sadece adetin 9.günü korunmadım gerisinde hep korunarak ilişki oldu.11.gün yumurtladım.çarşamba adet günüm aşırı bi göğüs ağrım var önce kaşıntıyla başladı şimdi sanki sopayla dayak yemiş gibi sağ göğsüm aşırııııı sizce hamile olma ihtimalinden kaynaklanabilirmiii

cnm ya kalamadım..işlerim vardı..sende eşinle bozuşmuşsun dün inş düzelmiştir aranız cnm...iyisin inş pelinim öptüm seni

Istiyorum evet ama reflüm başladı memlekete gitmeden tedavide mümkün deil o yüzdenn korundukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…