kız ne pişirdin benim yemek yok sana gelsem olurmu
offff inşallah o kadar bekletmez nasıl dayanıcam adetin gecikip hamile olamamak ne kötüymüş onu anladım
evet cnm uzamasın ama ben uyarmak istedim
bende idrar testi yaptım negatif yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum doktorumu aradım gecikti 5 gün diye 1 hafta daha bekle dedi bana niye beklıyorum versin bi ilaç söktürsün yaaa
kuru plav tursu corba mercumekBuyur cnm beklerimmm her zaman
canım kız kardeşimden biliyorum
bayağı zorlandı en sonundada lapaaskopi oldu
şimdi iyi çok şükür bence dr gitmelisin
teşekür edrim
Dr gittim bu gün yemek yapamadım yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
ee sonucları aldınmı cnm
kızlar ya bişey sorcam ben düşükten sonra folic plus kullanmaya başladım affdersiniz ama kabız oldum hap yapmış olabilirmi:26::26:
aldım bebğim
temizz çıktıııııııııııııııııııııı
ondan ben de olmak istiyorum ama bakalım doktor alırmı kistimi benim yumurtamın yanındaymıs ondan erimiyoo
yaaa evet bazı kadınlarda yumurtanın yanıdada olyuyor ben onuda alıyorumdedi dr kardeşimime (kendine biraz çokkkk güveniyorda)
ama iyi geçti sorun olmadı
canım biliyorsundur gebeliğede engel olyur
canım kız kardeşimden biliyorum
bayağı zorlandı en sonundada lapaaskopi oldu
şimdi iyi çok şükür bence dr gitmelisin
sende kistmi var cnmm kac cmlik bende 4 bucuk kocaman gitti yok kac aydır duruyo ama onla gebe kaldım düştü bebğim ama doktor onla alakası yok dedi
en güseli kan testi
yetercim cok sevindim canım temiz cıkmasına gözün aydınaldım bebğim
temizz çıktıııııııııııııııııııııı
felaket yapıyo hemdeee ben bıraktım içmeyii
evet adet günümden 2 gün önce çok sancım oldu doktora gıttım sağ yumurtalıkta 3 cm kist varmış adetin 3. günü gel bakalım belki atılır dedi ama adet olamıyorum ki gideyim bugün aradım doktoru adet olamadım 5 gün oldu dedim 1 hafta daha beklememi söyledi kist gebeliğe engel dedi ama aynı zamanda ilaç verdi onları kullanırken korun hamile kalma dedi bu çelişlkiyi anlamadım engelse nasıl hamile kalabilirim zaten
cok şükür bebeğimmm cok sevindiim
yetercim cok sevindim canım temiz cıkmasına gözün aydın
ama canım doktorum icceksin dedi bebegin daha iyi olması icinmiş ...bırakırsam aynı şey olursa cok üzülürüm...
bendeeee:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?