ben içtimde ne oldu yine düştü bebklerim ben ona inanmıyorum cnm
gebeydim kabızdım neler çektimmm
meyveli soda iç bari barsakları çalıstırıyoo
neyse ben kaçar kızlar kocişşim gelir şimdikyarın görüşürüz ALLAHA emanet oılunnn
ne biliyim canım ya bebiş icin herşeye katlanıyo insan...sodayıda sevmem ama zorla icmeye calışırım cevap verdigin icin sagol
ayy senin donunu sevsinlerrrr:92::92::92::92::92::92::92:
sağol canımyetercim cok sevindim canım temiz cıkmasına gözün aydın
Ama canım doktorum icceksin dedi bebegin daha iyi olması icinmiş ...bırakırsam aynı şey olursa cok üzülürüm...
kalınıyorrrr cnm yaaa benimki seninkinden büyükkk hemde yumurtamın yanında 7aydırda benle ne büyüdü ne küçüldü
slm kızlar size bişey soracağım.27 kasımda adet gördüm en son.adteim gelmedi bugün test yaptım çizgi silik çıktı.bende doktora gittim keseyi göremedi.yarın kanda test yapacak?acaba yokmu diye üzzülmeye başladım..çok korkuyorum
arkadaşlar geçmişi okudum burda olan arkadaşlar varsada bunu okusun.istemeden kırdıysam özür dilerim ama inanın asla asla aslaaaaaa nispet yada üzmek gibi niyetim yoktu.nasıl böyle bişey yaparım bukadar vicdansız nasıl olurum.herkez için dua ediceğimi güzel dileklerimi neden kimse görmemişte özellikle istedikleri kelimeleri seçmişler.çok şaşkınım burdaki insanlar için ben neler düşünürken ne ile suçlanıyorum.gerçekten çok üzüldüm.inanın daha dün akşam sayfayı kapatırken duayla kapattım inş.güzel haberlerinizi alırım diye..diğer arkadaşların okumasını bekliycem ondan sonrada bidaha girmiycem bu topiğe..geçmişte benimle ilgili yorum yapan arkadaşlar lütfen bu kadar yargısız infaz yapmayın.inanın hamileliği suçluluk gibi hissettirdiniz.yani geçmişi okudum şimdi ve böyle hissettim sdc cevabım şu allah gönlünüze göre versin.....:2:
haklısın ama nekadar çok kişi olumsuz şeyler yazmış.yani başkasına yazsalar ben okusam ne lanet insanmış derim.neyse anlayışın için teşekkürler en azından sen inanıyosun bana.kübracığım biz geçmişede yazdık sen yazdıklarını hamilelik heycanıtyla kötü bir niyetin olmadan yazmıştır diye
bence büyütmeyin burada hepimiz aynı yolardan geçyoruz bir birimizi kırmamalıyız
hep demiyormuyuz
bizibizdn başkası anlamz diye:26::26::26::26:
Eğer biz birbirimize böyle yapasak olmaz
Lütfen anlayışlı olalım birbirimize karşı
slm naber canım kayısı suyu iç yada kurusunu ye canım iyi geliyokızlar ya bişey sorcam ben düşükten sonra folic plus kullanmaya başladım affdersiniz ama kabız oldum hap yapmış olabilirmi:26::26:
sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına umarım biran önce bebişte geliraldım bebğim
temizz çıktıııııııııııııııııııııı
ne biliyim canım ya bebiş icin herşeye katlanıyo insan...sodayıda sevmem ama zorla icmeye calışırım cevap verdigin icin sagol
inşallah vardır bebiş zaten kese hemen belli olmaz canım ama kanda mutlaka baktır haber ver bizedeslm kızlar size bişey soracağım.27 kasımda adet gördüm en son.adteim gelmedi bugün test yaptım çizgi silik çıktı.bende doktora gittim keseyi göremedi.yarın kanda test yapacak?acaba yokmu diye üzzülmeye başladım..çok korkuyorum
yahuu nereye gidiyonkızlar bende cıkıyorum sonra görüşürüz inş...
arkadaşlar geçmişi okudum burda olan arkadaşlar varsada bunu okusun.istemeden kırdıysam özür dilerim ama inanın asla asla aslaaaaaa nispet yada üzmek gibi niyetim yoktu.nasıl böyle bişey yaparım bukadar vicdansız nasıl olurum.herkez için dua ediceğimi güzel dileklerimi neden kimse görmemişte özellikle istedikleri kelimeleri seçmişler.çok şaşkınım burdaki insanlar için ben neler düşünürken ne ile suçlanıyorum.gerçekten çok üzüldüm.inanın daha dün akşam sayfayı kapatırken duayla kapattım inş.güzel haberlerinizi alırım diye..diğer arkadaşların okumasını bekliycem ondan sonrada bidaha girmiycem bu topiğe..geçmişte benimle ilgili yorum yapan arkadaşlar lütfen bu kadar yargısız infaz yapmayın.inanın hamileliği suçluluk gibi hissettirdiniz.yani geçmişi okudum şimdi ve böyle hissettim sdc cevabım şu allah gönlünüze göre versin.....:2:
haklısın ama nekadar çok kişi olumsuz şeyler yazmış.yani başkasına yazsalar ben okusam ne lanet insanmış derim.neyse anlayışın için teşekkürler en azından sen inanıyosun bana.
slm naber canım kayısı suyu iç yada kurusunu ye canım iyi geliyo
sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına umarım biran önce bebişte gelir
inşallah vardır bebiş zaten kese hemen belli olmaz canım ama kanda mutlaka baktır haber ver bizede
yahuu nereye gidiyon
ya kızlar kusura bakmayın gelir gelmez konuya daldım nasılsınıuz canlar valla benim oda buz gibi selam vermyei unuttum hepiniiz öpüyorum kusura bakmayın emi canlar
ebraraım canım ben duamı okudum haberin olsun bitanem nasılsın anneciğin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?