benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın
bu topikle okadar ilgili olsan hangi geçmişte oldugunu bilirdin
nedense ben saçmaladığımı düşünmüyorum
sadece uyarıyorum burda bizler hassas insan larız senin 50 kere ben gebeyim yok doğumu düşünür oldum vs... ne o nisbet yapar gibi hem daha dur yolun basındasın
sahh h.g cnm nasılsın
senin sinirlerin bozulmuş.geçmişe iyce bi bakarsan düşük tehlikem olduğunu korktuğumu yazmıştım.nispet böylemi yapılır...
anlamıyorsun heralde yazdıklarını alıntı yapıp hatırlatıyorum sana yoo morelim bozuk değil düzn yazmak istediklerimizi yazdık zaten geyet rahatım yanii
olar sallayalım::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:çamaşırrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Gel birlikte salayalım
ben ankaradayım 32 yaşındayım.3 yaşında bir kızım var ev hanımıyım evliyim işte böyle sen kendinden bahset birazda
anlamıyorsun heralde yazdıklarını alıntı yapıp hatırlatıyorum sana yoo morelim bozuk değil dün yazmak istediklerimizi yazdık zaten geyet rahatım yanii
merhaba arkadaşlar bu yumurtalık kistleri kaç gün adet gecikmesi yapar bilen varmı çok kötüyüm 5. Günüm ilk defa bu kadar gecikti
merhaba arkadaşlar bu yumurtalık kistleri kaç gün adet gecikmesi yapar bilen varmı çok kötüyüm 5. günüm ilk defa bu kadar gecikti
canım benim kardeşimdede vardı 12 hatta 18 gün geçtiği olurdu
bak sahh ında 3 yaşında çocuğu varmış oda nispet yapıyo ozaman oda topiği terketsin.böyle bişey varmı.sadece şaşırdım bu tepkine.hiç bi şekilde mantıklı diğil.ama kızmıyorum sana allah gönlüne göre versin.
3539 dan itibaren okuu
cnm ben 15 gün olmamıstım yaptıgım testlerin haddi hesabı yoktu kandada baktırdım sonra farlutual içtim öle oldum
ben konuyu okudugum kadarıyla söylüyorum sanırım yanlış anlaşılma olmuş...bence uzamasın bu konu artık sakın yanlış anlamayın ben nacizene fikrimi yazdım:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?