Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim canım,bi yaramazlığım yok,misafirlerim var,fırsat bulunca,bi bakim dedim.

kızlar bende bugün ateş ölçmeye başladım bakalım hayırlısı olur inşallah

selamm iyi geceler herkese...bugün hakikatten birbirini yanlış anlayan anlayana...
birsencim,elixircim belki benden beklemediginiz bi yorum olacak ama kubranın üzerine çok gitmişsiniz bence..yeni bi tartışma başlatmak istemiyorum ama böyle gördüm...kızdıgınız mesajı da kabullenmiş ayrıca...birsencim o dövem olayını sen ben anlarızda kubra daha dün geldi o anda anlamasını bekleyemezsiniz ki sevtunu tanımıyodur bile..o anda öyle anlaması çok normal.o olayın üstüne"ben döverim"yazdıgını görsem bende öyle anlarım cnmyani karşılıklı yanlış anlaşılmalardan dolayı hep böyle şeyler oluyor...evet kubra bencede hassas davranmayıp az bekledigini ve kötü bi geçmişi olmadıgını çogumuzun kırılabilecegi bir dille yazmış bunu bende kabul ediyorum..ama böylesi tepkiyi de haketmiyodu bence..buda benim fikrim..kubranın düşük tehlikesi oldugunu da biliyosunuzdur ayrıca...üzüntüde düşük riskini arttıran şeylerden biri kızlar...lütfen birbirimizi kırmayalım yanlış anlamayalım düzgün okuyalım ..birsenim ve eliksircimgimede kızma kubra...burada herkes çok iyi niyetli inanın buna...

geçmiş olsun canım yaaa üzüldüm Allah şifa versin tatlım
saol canım amınnn yaaaa ne yapalım ıste beklıyorum hastalıklarımın ardı ne zaman kesılcek dıye
kızlar bende bugün ateş ölçmeye başladım bakalım hayırlısı olur inşallah

ıyı canım ınsallah hayırlısı olur
kardelenım senden de alıntı yaptım ama olmadı saol canım

selam canım,nasıl gidiyo hayat?

hiç be canım nolsunkoca gün hiçbişey yapmadan geçtiidogru dürüst ev işlerinide yapamadım...kayınvalideye gittik 2 saat falan ordaydık..eve geldim dizimi izledim oturayım dedim biraz..sen neler yaptın cano

esnart,sitare,sara sizlerede selam kızlar.

nereye gıtcen gene kuzum yaaa ben bu konuyu konusmak ıstemıyorum arkadas ılk uyardıgımızda okusaydı daha fazlasını solemes ve bsı de uzmezdı

tamam boşver cnm geldi geçti..inşş o da alışacak bizlere..böyle tartışmayala başlayan arkadaslıklarda salglam olabilir gün gelirde:))

napim cnm yaa.geç yatmak istemiyorum..o yüzden fazla kalamıcam dedim.

bende ne olsun,aynı,bildiğin gibi işte.

burada da acayıp yagmur yagıyo net cok yavas cok gec gelıyo yazdıklarım bu arada kasıgımdakı agrı neden olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…