canım transferi oldunmu olacanmı ilaç kullanmaya başladınmı kendini hazır hissettinmiİyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım Bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.
İyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım Bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.
Kızlar bu arada alttakılerı gormeden yazdım kusura bakmayın herkese merhabalr
slm canım hg nasılsın
sol kasıgımdakı agrı dısında ıyıyım canımmm yaaa sen nasılsın
hayırdır inşşşşşş ama maydonoz suyunu ne zamandır içiosun oda ağrı yapar çünki iltihap sökme gibi etkisi var belki iltihabını söküyodur o yüzdende ağrıo olabilir bende eşim test olucak onun sonucun muayene olucal ayn 19 dan sonra benim patoloji sonucum çıktı eşimin sonuçlarınıda aldıktan sonra dr a gidicem bakalım neler olcak acep :18::18::18::18::18::18:
canım ılthap sokucu oldugu ıcın ıdrar yollarım ıltıhaplandıgı ıcın basladım bugun ıcmeye daha yenı yanı
canımm benım ınsallah hayırlı haberler alırsın da bır an once gelır bebıs
arkadaşlarım kociş neti istiyo vereyim de kurtulayım dilindenelixsir canım kendine iyi bak özeline yazdım msn mi,mirandacım işallah hersey dilediğin gibi olur RABBİM yardımcın olsun,birsen sinirlenme canım sen 2 canlısın bebişini düşün sen kötü bişey söylemedin okuduk burda,hatice arkadaşım senle konuşmak güzeldi msn de,kayram tabi bırakmıycaksın bizi bizi bırakmaya hakkın yok neti vermeden son bişeyler yazmak istedim sizleri seviyorum arkadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın adını yazmadıklarım bana kırılmasın lütfen aklımda kalanları yazdım
merhabalar kızlar
Kızlar bu arada alttakılerı gormeden yazdım kusura bakmayın herkese merhabalr
elacımm gorusuruz canım ıyı aksAMLAR
saracın sende hosgeldın
hatıcecım yaaaaaa amın canım amınnnn
offffffff sol kasıgım cok acıyo coooooooooookkkkkkkkk
slm canım,merak etme,zaten senden başka kimse alttakilerle ilgilenmemiş,tam bir buçuk saatti geçmişi okuyorum ve bir ALLAHIN KULU SELAM VERMEMİŞ,SONRADA İLGİDEN BAHSEDERLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?