bu sefer ben kactim kizlar
ıyyyyyyyyy kahve lekelenme olmuş hasta oluyorum galinbaaaaa yaww bu ayda olmadı bebişşşşşşşşşşş[/QUOTsıkma canını birbirimiz teselli edelim
önümüzdeki ay çalışmalara ara vermeden devam edelim
tamam canım gorusuruz kendıne ıyı bak
elıksırcım o hıc bellı olmaz canım yaaaa hemde hıc bekle bakalım sen yuz kere test yapıyon ama olmaz bole hayatmı gecer
üzülme amaa yılmak yok devam bu aybel ağrısı bende belriti oluyo ama bende bu ay bel ağrısı yok zaten teste yaptım cıkmadı 2günüm var benimde
sanırım bu ay kalamadım
belkide hamilesindirrüzülme amaa yılmak yok devam bu ay
ben korunmadım cnm zaten küçüktü hem doktorda korun demedi
ama doktorun sana korun dediyse korun ben senden önce düşük yaptım aramızzda cok yok
sağol cnm desteğin için:13:üzülme amaa yılmak yok devam bu ay
evet canım bende kücük diye korunmayım diyorum ama doktor bana iki üc ay korun dedi o kafamı karıştırdı...biliyorum canım rabbim inş bir daha böyle şeylerle karşılaştırmaz bizleri...büyük ihtimal korunmıycam allahım büyük her şeyin hayırlısını versin hepimiz icin
pekı ıkı tup de kapalı olunca ne yapıyorlar ben hastanede yattıgım sure ıcınde bırı vardı 9 yıllık vlıymıs tuplerı kapalıymıs actıktan sonra hamıle kalmıs ve dogum yapmıstı
kayracim benim tıbbi bilgilerim burda bitiyoşaka bi yana canım o kadının durumunu bilemiycem ama sen benim dediğimi dikkate al hangi tarafın kaplıysa o tarfatan hamilele kalmamaya çalış bunuda yumurta takibiyle ancak yapabilirsin yani yumurtlama zamanı doktora gidersin hangi taraftan yumurtanın oluştuğuna bakılır kapalı taraftan yumurtan oluştuysa o ay karunursun oldumu canım
kayracım haklısın canım eşimi ikna ederim bi şekilde yok ya ben daha fazla beklemek istemiyorum adetten sonra bebiş calışmalarına başlıcam... inş hayırlısı olur
kardelenbhrım seninde az kalmış canım inş bebişin seninledir müjdeli haberlerini heycanla bekliyoruz
ınsallah bı daha ble bısey yasamassın canımm ınsallahkayracım haklısın canım eşimi ikna ederim bi şekilde yok ya ben daha fazla beklemek istemiyorum adetten sonra bebiş calışmalarına başlıcam... inş hayırlısı olur
kardelenbhrım seninde az kalmış canım inş bebişin seninledir müjdeli haberlerini heycanla bekliyoruz
ya braz rahat bırak kendını ha on gun once cıkmıs ha on gun sonraama cnm bende genelde günüm gelmeden belli oluyorrrr
test manyagı oldummm
eşimde kızıyo ama bir ümit işte
pelıncım ah o esler yokmu zaten bı sekılde ıkna edersın canım bencecanım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...
pelıncım ah o esler yokmu zaten bı sekılde ıkna edersın canım bencecanım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...
kayracim benim tıbbi bilgilerim burda bitiyoşaka bi yana canım o kadının durumunu bilemiycem ama sen benim dediğimi dikkate al hangi tarafın kaplıysa o tarfatan hamilele kalmamaya çalış bunuda yumurta takibiyle ancak yapabilirsin yani yumurtlama zamanı doktora gidersin hangi taraftan yumurtanın oluştuğuna bakılır kapalı taraftan yumurtan oluştuysa o ay karunursun oldumu canım
tamam canım cok saol ıyıkı uyardın saolasın ınsallah gelıyo senın bebıs lımon falanhe
ınsallah bı daha ble bısey yasamassın canımm ınsallah
ya braz rahat bırak kendını ha on gun once cıkmıs ha on gun sonra
amin inşallah canım 2 gündür deli gibi limon yiyorum
tamam canım cok saol ıyıkı uyardın saolasın ınsallah gelıyo senın bebıs lımon falanhe
yok kız zaten ben hep iştahlıyımdır ay yemekten bahsedince aklıma sevtunum geldi özledeik dimi onu
kızlar ben acıl cıkıyorum kociş yemege geliyo görüşmek üzre
vayyyyyyyy bebişmi yolda acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?