Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayracım haklısın canım eşimi ikna ederim bi şekilde yok ya ben daha fazla beklemek istemiyorum adetten sonra bebiş calışmalarına başlıcam... inş hayırlısı olur

kardelenbhrım seninde az kalmış canım inş bebişin seninledir müjdeli haberlerini heycanla bekliyoruz

tamam canım gorusuruz kendıne ıyı bak
elıksırcım o hıc bellı olmaz canım yaaaa hemde hıc bekle bakalım sen yuz kere test yapıyon ama olmaz bole hayatmı gecer

ama cnm bende genelde günüm gelmeden belli oluyorrrr

test manyagı oldummm

eşimde kızıyo ama bir ümit işte

ben korunmadım cnm zaten küçüktü hem doktorda korun demedi

ama doktorun sana korun dediyse korun ben senden önce düşük yaptım aramızzda cok yok

evet canım bende kücük diye korunmayım diyorum ama doktor bana iki üc ay korun dedi o kafamı karıştırdı...biliyorum canım rabbim inş bir daha böyle şeylerle karşılaştırmaz bizleri...büyük ihtimal korunmıycam allahım büyük her şeyin hayırlısını versin hepimiz icin

üzülme amaa yılmak yok devam bu ay
sağol cnm desteğin için:13:

pelinncim doktor kafanı toplaman için dinlenmen için 3 ay diyormus öle duymustum

amin inşallah canım 2 gündür deli gibi limon yiyorum

ınsallah bı daha ble bısey yasamassın canımm ınsallah
ama cnm bende genelde günüm gelmeden belli oluyorrrr

test manyagı oldummm

eşimde kızıyo ama bir ümit işte
ya braz rahat bırak kendını ha on gun once cıkmıs ha on gun sonra

canım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...
pelıncım ah o esler yokmu zaten bı sekılde ıkna edersın canım bence

canım belının agrısı hamıleıkten de olabılır yanı onu gel bana sor sen hem de nasıl ınsallah da ondandır
bu arada bu kadar merklanmana gerek yokkı bıtanemadetın yakın nasılsa gıt bı kan verıver 1 saate alırsın sonucu elıne[/QUOTE]

boşver ne test yaptırcam adetim geçerse ancak ozaman yaptırırım

canım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...
pelıncım ah o esler yokmu zaten bı sekılde ıkna edersın canım bence

canım belının agrısı hamıleıkten de olabılır yanı onu gel bana sor sen hem de nasıl ınsallah da ondandır
bu arada bu kadar merklanmana gerek yokkı bıtanemadetın yakın nasılsa gıt bı kan verıver 1 saate alırsın sonucu elıne[/QUOTE]

boşver ne test yaptırcam adetim geçerse ancak ozaman yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…