gercektenmı canım yaa ama ben bı kere hamıle kaldım gercı olmayacak dıye bırsey yok haklısın nasıl aldılar kapalı tupunu bıde neden acmayı denemedıler de aldılar yanıcanım aşılama yapılacaktı bana sonra vazgeçildi klomen+çatlatma iğnesi yapıldı bakalım hayırlısı. canım çok dikkat et kapalı tüpünün olduğu taraftan hamile kalırsan büyük ihtimal dış gebelik oluyo doktorunla konuş bu konuyu
canım bence bırak korunmayı falan senın gebelıgın cok klucuktu zaten sımdı o yerını hazılrmıstır ben yerınde olsam korunmazdımbende iyiyim canım sagol... adet oldum ama şimdi karasız kaldım adetim bitince korunmayı bıraksammı yoksa biraz daha korunsammı aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum cünkü
gidyormusun cnm hadi görüşürüzzzzzzzzzkızlar hepinize iyi günler
hmmyok canim,ben yurt disindayim,kayinvalidemler ise turkiyede yasiyor,1 ayligina gezmeye geldiler,bugun gidiyorlar
kizlar burda kalip sizinle muhabbet etmek istiyorum ama az sonra bizimkiler gelir yemegi hazirlamam gerek,insallah misafirlaerimi bir ugurlayayaim bundan sonra daha sIk gelirim
bende iyiyim canım sagol... adet oldum ama şimdi karasız kaldım adetim bitince korunmayı bıraksammı yoksa biraz daha korunsammı aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum cünkü
canım benim 1 ay daha bekle
canım cok sukur kurtuluyorsun yanı cok sevındım canım
gercektenmı canım yaa ama ben bı kere hamıle kaldım gercı olmayacak dıye bırsey yok haklısın nasıl aldılar kapalı tupunu bıde neden acmayı denemedıler de aldılar yanı
canım bence bırak korunmayı falan senın gebelıgın cok klucuktu zaten sımdı o yerını hazılrmıstır ben yerınde olsam korunmazdım
canım kapalı tüp açılmıyoki en azından benim doktorun söyleediği bu laporoskopi oldum canım yani kapalı ameliyat
aslinda onlarin yanimda olmasindan rahatsiz degilim,sonucta anne baba,bizlerde bir gun anne baban olacagiz,cocuklarimizin yanina gitmek kalmak isteriz,beni uzen kaiynvalidemin cahiligi,igneleyici sözleri,asalamasi hor hakir görmesi,ama allah buyuk kayracim,ben sabrediyorum,rabbim mukafatini verecektir elbet,herkes kendine eder,kayinvalidemde beni kirmakla aslinda kendine ediyor,sevgisini muhabbetini olduruyor,keske anlayabilse,ama anlamiyor anlayacaginida zannetmiyorum.hayirlisi olsun herkesi allaha havale ediyorum..dun aksam esimden ayrilacagi icin agladi,yuregimi acitti aglamasi ne de olsa bir anne
keske o da merhametle sevgi ve muahbbetle yaklassa bana,ama allah buyuk ne diyeyim iste
gidyormusun cnm hadi görüşürüzzzzzzzzz
hmm
yine gel cnm
gercektenmı canım yaa ama ben bı kere hamıle kaldım gercı olmayacak dıye bırsey yok haklısın nasıl aldılar kapalı tupunu bıde neden acmayı denemedıler de aldılar yanı
canım bence bırak korunmayı falan senın gebelıgın cok klucuktu zaten sımdı o yerını hazılrmıstır ben yerınde olsam korunmazdım
canım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...
kardelenbhr nslsn cnm neden hiç yazmıyon küsmüyüz kıss
canım kapalı tüp açılmıyoki en azından benim doktorun söyleediği bu laporoskopi oldum canım yani kapalı ameliyat
pekı ıkı tup de kapalı olunca ne yapıyorlar ben hastanede yattıgım sure ıcınde bırı vardı 9 yıllık vlıymıs tuplerı kapalıymıs actıktan sonra hamıle kalmıs ve dogum yapmıstı
canım cok sabırlısın allah da sabrını artırsın ben olsam coktan koprulerı yakmıstım ama sen dogrusunu yapıyorsun haklısın allah ona da hıdayet versın de dogruları gostersın
aşk olsun şekerim kayrama bişeyler anlatıyodum nasılsın benim son 1 gün kaldı hem heyecanlıyım hemde umutsuz bazen belime ağrı giriyo yarın bir gelsede rahatlasam
canım benim 1 ay daha bekle
canım öylemi diyosun... bilmiyorum ya kimi korun diyo kimi korunma kafam karıştı valla :97:
aşk olsun şekerim kayrama bişeyler anlatıyodum nasılsın benim son 1 gün kaldı hem heyecanlıyım hemde umutsuz bazen belime ağrı giriyo yarın bir gelsede rahatlasam
amin canim benim,söz konusu aile olunca körulerin yikilmasi hos olmaz,bu esler arasinda da sIkintilar cikarabilir,ama herkesin sartlari farkli tabiii,ne diyelim hakkimizda hayirlisi olsun kayracim
canım öylemi diyosun... bilmiyorum ya kimi korun diyo kimi korunma kafam karıştı valla :97:
ben korunmadım cnm zaten küçüktü hem doktorda korun demedi
ama doktorun sana korun dediyse korun ben senden önce düşük yaptım aramızzda cok yok
[
ole canım ole bakma sen bana ben daha hamur bıle degılım yogrulmam gerek bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?